![]() ![]() |
| walpurgik |
Sep 28 2007, 12:21 PM
|
|
Musafir |
Walpu, iubitul tau e balanta? Si tu la fel, nu? Eu le am de obicei cu intuitul zodiilor persoanelor.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De cat timp sunteti impreuna, tu si cadanul tau? Mdeah, balante! (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) De 4 ani si ceva (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Sep 28 2007, 12:31 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Hello....ce fac fetele?
Eu ma bucur ca e vineri:) Walpu, o rochita ceva??? Pt nunta! Vreau sa ma fac satena! Mi s-a pus pata....oare sa ma fac? Sunt blonda acum.....de multi ani si parca vreau o schimbare! |
|
|
|
Sep 28 2007, 12:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Jolie bafta daca te hotarasti sa faci schimbarea!
Si eu sunt blonda de vreo 3 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar inca nu pot schimba culoarea. Ma simt blonda! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Sep 28 2007, 12:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mdeah, balante! (IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) Deci am nimerit-o..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe zi ce trece imi confirm tot mai mult inteligenta..(IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) De 4 ani (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ? Hmm..atunci probabil ca o sa trebuiasca sa spun ceva ce poate nu voiai sa auzi: tu esti singura si cea mai in masura sa stii ce isi doreste cu adevarat el.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cat despre nunta? Da o tura prin piata vietii si vezi ce mai au..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Sep 28 2007, 01:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Oaaau Walpu 4 ani pai aveti vechime. Ai putea sa-i iei un parfum for men -sau unisex in caz ca vrei si tu sa-l folosesti:-)- care iti place tie cum miroase sau un CD cu una din formatiile lui favorite. Cateodata cand se apropie ziua sotului meu ma duc la cumparaturi si acolo imi vin ideile ce sa-i iau.
Distractie placuta la nunta. Jolie daca simti nevoia de schimbare do it. Sa aveti un week-end cu relax si nu asa multa treaba. |
|
|
|
| kalua |
Sep 28 2007, 03:40 PM
|
|
Musafir |
Pentru forte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Max.jpg) |
|
|
|
| fortelady |
Sep 28 2007, 03:44 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ce mestereste omu' acolo?
am si eu probleme la calculator, nu vine sa-l repare? (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
|
Sep 28 2007, 03:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Frumos exemplar:-)
Ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,vreau ceva sa- mi treca rapid. O tulesc la aerobic putin mai tarziu sper sa-mi treaca. |
|
|
|
| fortelady |
Sep 28 2007, 04:07 PM
|
|
Musafir |
baga nurofene cu cafea, sunt bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 28 2007, 04:29 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Raportez: azi am avut cea mai de rahat zi din ultimii 4 ani. Adica o avalansa de rahaturi care daca ar fi venit unu` cite unu` nu s-ar fi intimplat nimic, insa pentru ca au venit "pachet", m-au dat peste cap!
Si-am mai beneficiat si de un puseu de-ala misto de tahicardie pe fond nervos. Pe care l-am tratat cu buline. Care buline mi-au declansat o migrena; sau daca nu le-au declansat ele, migrena s-a declansat de una singura. Sau din alte motive; oricum, nu mai conteaza, a capul cit o banita care sta sa explodeze... Roxanica, eu nu mi=am luat concediu propriu zis din martie 2004, de cind am deschis firma. Nu doar anul asta. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 08:49 PM |
|
|