![]() ![]() |
| fortelady |
Sep 28 2007, 04:49 PM
|
|
Musafir |
flash news pt tine - bulinele alea fac tensiunea sa scada, d'aia te doare capu
|
|
|
|
| roxanica10 |
Sep 28 2007, 04:57 PM
|
|
Musafir |
Di, imi pare rau. Eu inteleg cum stau treburile cu afacerile proprii si ca trebuie sa va dedicati lor in intregime, dar zic ca nici sanatatea nu-i de neglijat. Trebuie sa-ti gasesti un om de baza, in care ai incredere, care te poate inlocui cateva zile.
Reusita poza Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
Sep 28 2007, 05:16 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Forte, chiar ca a fost un flash-news pentru mine; nu m-am gindit! pisici!
Roxi, am om, insa la ce a fost azi, mina mea dreapta nu prea avea cu ce sa ma ajute decit sa ma sustina moraliceste... |
|
|
|
Sep 28 2007, 07:05 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
pe unde umblati, dragutelor? noi ne-am facut de cap prin oras .. si acum ne-am linistit in casa. sa vedem daca scap fara sa fac mancare.. oricum imi sarise in ochi reteta kaluai cu dovlecei. nu mai stiu exact, daca e cazul ma documentez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Sep 28 2007, 08:05 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Buna seara! ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Sep 28 2007, 09:08 PM
|
|
Musafir |
Toti copiii din Bavaria au dat un test la germana si la matematica, contra cronometru. Fiica-mea-i intr-a VI-a. Iaca una dintre intrebarile de la amtematica (n-au avut voie sa calculeze nimic, totul trebuia facut in cap si scris numai rezultatul): care-i mijlocul intre 99 si 999? Nu va zic ca la mine la serviciu nimeni n-a raspuns imediat corect. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Copchilul meu a busit intrebarea asta, da-n rest a facut totul si a fost singura din clasa cu 10. Dar la germana a bulit-o. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Sep 28 2007, 11:09 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
noapte bunaaaa
|
|
|
|
| fortelady |
Sep 28 2007, 11:10 PM
|
|
Musafir |
Toti copiii din Bavaria au dat un test la germana si la matematica, contra cronometru. Fiica-mea-i intr-a VI-a. Iaca una dintre intrebarile de la amtematica (n-au avut voie sa calculeze nimic, totul trebuia facut in cap si scris numai rezultatul): care-i mijlocul intre 99 si 999? Nu va zic ca la mine la serviciu nimeni n-a raspuns imediat corect. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Copchilul meu a busit intrebarea asta, da-n rest a facut totul si a fost singura din clasa cu 10. Dar la germana a bulit-o. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) las' c-o facem programator. o trimiti la mine juma de an si foc mananca! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 450? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edit: stai ca nu-i asta... (999+99 )/2.. cred |
|
|
|
| rozy |
Sep 28 2007, 11:13 PM
|
|
Musafir |
549? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
elucideaza misterul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Sep 28 2007, 11:17 PM
|
|
Musafir |
ala e rozy... prin inductie matemantica:
mijlocul dintre 3 si 5 e 4... dintre 5 si 7 e 6 adica (x+y)/2 samd |
|