IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 763 764 765 766 767 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Sep 29 2007, 12:19 PM
Post #7641

Musafir

Daca va arde de pus creierul la munca, va mai zic una: sunteti in desert si ajungeti la o rascruce unde sunt doi oameni, unul la drumul spre dreapta, unul la drumul spre stanga, unul minte si unul spune adevarul. Ce intrebare (una singura!) le punem ca sa stim incotro trebuie s-o luam ca sa iesim din desert?
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Sep 29 2007, 01:18 PM
Post #7642

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Sep 29 2007, 05:16 AM) *
E ora 5, 14 guests. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sunt botzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vin sa citeasca ce s-a mai scris pe aici... da' tu treaza la ora aia???

habar nu am kalua, io mi-as arata decolteu' sau un crac si i-as convinge pe amandoi sa spuna adevaru' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 29 2007, 01:35 PM
Post #7643

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce drum o sa imi arate celalalt? Ala care spune adevarul o sa ii arate drumul pe care i l-ar fi indicat cel care minte, adica cel fals, iar cel care minte o sa arate tot pe cel fals, pt ca nu poate sa i-l arate pe cel care l-ar fi ales cel care spune adevarul, pt ca nu ar mai minti..Si ramane unul neindicat, adica cel bun..
E bine? Sau cel putin ma apropii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 29 2007, 01:54 PM
Post #7644

Musafir

Asa-i sweet! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Manca-v-ar mama de fete destepte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 29 2007, 01:57 PM
Post #7645

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hmm...stiam eu ca sunt o inteligenta rara! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
jolie
post Sep 29 2007, 04:35 PM
Post #7646

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Ce fac feteele?
Eu am fost la expo de matze...am facut multe cumparaturi "pisicesti" si acum trebuie sa fac mancare si curatenie!

Mi-am facut programare la coafor, tocmai pt sambata viitoare..uff...sper sa nu ma razgandesc pana atunci!

+Quote Post
kalua
post Sep 29 2007, 04:44 PM
Post #7647

Musafir

Eu am facut aprovizionarea pentru sfarsit de saptamana si acuma ma duc sa scot niste rufe de la spalat, dupa aceea ma bag si eu la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 29 2007, 05:20 PM
Post #7648

Musafir

eu am dat id-ul de mess admiratorului meu cretin si urat din clasa a 7-a...o sa ma distrez copios! sunt rea..stiu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
irinica
post Sep 29 2007, 05:39 PM
Post #7649

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua baiatul meu cel mic a primit o problema asemanatoare ( numai ca aia era cu usi si paznici) saptamana trecuta la testul initial ( clasa aV a). Nu a rezolvat nici un elev.

Eu am ajuns de o ora de la munca. Nu am nimic de mancare ( am ros 2 gogosari ) asa ca am pus niste pastrav pe gratar sa il fac saramura. am pus o masina de rufe, am de calcat o groaza si ..am nevoie de cineva sa ma ajute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .

+Quote Post
fortelady
post Sep 29 2007, 05:41 PM
Post #7650

Musafir

eu bucataresc, pestele lu' jolie, ciorba de vita, vita cu ciuperci... si mai vad eu. n-am facut mai nimic azi, mi-a fost o leneeeee...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 763 764 765 766 767 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th January 2026 - 06:42 PM