![]() ![]() |
| kalua |
Sep 29 2007, 12:19 PM
|
|
Musafir |
Daca va arde de pus creierul la munca, va mai zic una: sunteti in desert si ajungeti la o rascruce unde sunt doi oameni, unul la drumul spre dreapta, unul la drumul spre stanga, unul minte si unul spune adevarul. Ce intrebare (una singura!) le punem ca sa stim incotro trebuie s-o luam ca sa iesim din desert?
|
|
|
|
| fortelady |
Sep 29 2007, 01:18 PM
|
|
Musafir |
E ora 5, 14 guests. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunt botzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vin sa citeasca ce s-a mai scris pe aici... da' tu treaza la ora aia??? habar nu am kalua, io mi-as arata decolteu' sau un crac si i-as convinge pe amandoi sa spuna adevaru' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Sep 29 2007, 01:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Ce drum o sa imi arate celalalt? Ala care spune adevarul o sa ii arate drumul pe care i l-ar fi indicat cel care minte, adica cel fals, iar cel care minte o sa arate tot pe cel fals, pt ca nu poate sa i-l arate pe cel care l-ar fi ales cel care spune adevarul, pt ca nu ar mai minti..Si ramane unul neindicat, adica cel bun..
E bine? Sau cel putin ma apropii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 29 2007, 01:54 PM
|
|
Musafir |
Asa-i sweet! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Manca-v-ar mama de fete destepte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Sep 29 2007, 01:57 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hmm...stiam eu ca sunt o inteligenta rara! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Sep 29 2007, 04:35 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Ce fac feteele?
Eu am fost la expo de matze...am facut multe cumparaturi "pisicesti" si acum trebuie sa fac mancare si curatenie! Mi-am facut programare la coafor, tocmai pt sambata viitoare..uff...sper sa nu ma razgandesc pana atunci! |
|
|
|
| kalua |
Sep 29 2007, 04:44 PM
|
|
Musafir |
Eu am facut aprovizionarea pentru sfarsit de saptamana si acuma ma duc sa scot niste rufe de la spalat, dupa aceea ma bag si eu la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Sep 29 2007, 05:20 PM
|
|
Musafir |
eu am dat id-ul de mess admiratorului meu cretin si urat din clasa a 7-a...o sa ma distrez copios! sunt rea..stiu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Sep 29 2007, 05:39 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 |
Kalua baiatul meu cel mic a primit o problema asemanatoare ( numai ca aia era cu usi si paznici) saptamana trecuta la testul initial ( clasa aV a). Nu a rezolvat nici un elev.
Eu am ajuns de o ora de la munca. Nu am nimic de mancare ( am ros 2 gogosari ) asa ca am pus niste pastrav pe gratar sa il fac saramura. am pus o masina de rufe, am de calcat o groaza si ..am nevoie de cineva sa ma ajute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . |
|
|
|
| fortelady |
Sep 29 2007, 05:41 PM
|
|
Musafir |
eu bucataresc, pestele lu' jolie, ciorba de vita, vita cu ciuperci... si mai vad eu. n-am facut mai nimic azi, mi-a fost o leneeeee...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 06:42 PM |
|
|