![]() ![]() |
| kalua |
Sep 29 2007, 05:45 PM
|
|
Musafir |
irinica, pune mana si cumpara-ti uscator. Eu am redus lucrurile de calcat la ca. 15% de cand cu uscatorul.
Iar cu testul: or fi vrut sa vada ce genii sunt in clasa a v-a. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie mi-e lene sa ma apuc de bucatarit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand sunt acolo, la fata locului, merge treaba, dar pana imi fac curaj sa intru in oale... |
|
|
|
Sep 29 2007, 05:47 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Jolie, targul de la antipa? asa as fi vrut si eu sa ajung.. dar am terminat tarzui ce aveam de facut.. am ajuns acasa, nu ma simteam bine, am stat putin in pat.. si la gatit.
am facut si papat dovlecei cu carnita pe gratar. pentru mai incolo (poate maine) am facut o mancarica din niste pipote si inimi si ciorbita e pe foc. dupa ce termin, mergem prin oras putin. in timpul asta el a mesterit prin casa.. ba o usa, ba a dus gunoiul.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kalua, in ro nu prea se poarta uscatorul. abia au bagat masina de spalat vase.. oricum, uscator ce am vazut e cam 20 de milioane (cam mult, zic eu). prefer sa le las la aer, la soare, sa se usuce, decat sa le bag in uscator. economie si miros curat - a aer - dintr-un foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Sep 29 2007, 05:49 PM
|
|
Musafir |
irinica, pune mana si cumpara-ti uscator. Eu am redus lucrurile de calcat la ca. 15% de cand cu uscatorul. Iar cu testul: or fi vrut sa vada ce genii sunt in clasa a v-a. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie mi-e lene sa ma apuc de bucatarit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand sunt acolo, la fata locului, merge treaba, dar pana imi fac curaj sa intru in oale... treci pe la bucatarie sa vezi pozele, poate te motivezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg: e vorba de expo Sofisticat, de la sala palatului, nu de adoptathon |
|
|
|
Sep 29 2007, 05:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
aha. nu stiam ca este..
|
|
|
|
Sep 29 2007, 06:16 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Da, am fost la sala palatului, la adoptathon am zis ca nu merg..pt ca am deja 3 matze si nu mai pot lua inca una..asta e clar. Si nu se stie niciodata cum as pleca eu de la un targ de adoptii de pisuci! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Forte ce multa mancareee....eu acum ma apuc sa fac un ostropel! |
|
|
|
| fortelady |
Sep 29 2007, 06:21 PM
|
|
Musafir |
pai nu mai gatesc pana la sfarsitul saptamanii, ca nu mai am timp... tre' sa ajunga pana miercuri
|
|
|
|
| kalua |
Sep 29 2007, 06:23 PM
|
|
Musafir |
Meg, cu uscatorul faci economie: fierul de calcat consuma mai mult curent pentru aceleasi haine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pe mine nimic nu ma poate motiva sa intru acum la bucatarie, ma pun acum sa ma uit la Zodiac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar vom manca noaptea... |
|
|
|
| divi2007 |
Sep 29 2007, 07:13 PM
|
|
Musafir |
fetelor de o saptamana nu merge netu ca o sa am fibra optica si lucreaza astia , e nasoll rau fara voi imi vine sa ma urc eu pe bloc sa l repar eu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
dar cum merg la cineva cum intru pe net (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) i am dependenta rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Sep 29 2007, 07:30 PM
|
|
|
Aaa, Kalua, comparativ nu m-am gandit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu n-am calcat niciodata aici pana acum.. desi am luat un fier acum un an. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
|
Sep 29 2007, 09:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Welcome the club eu calc tare rar si nu-mi place deloc. Inca nu s-a inventat fierul care sa-l bagi in priza si sa calce singur mie unul d-ala mi-ar trebui (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 05:07 PM |
|
|