![]() ![]() |
Sep 30 2007, 11:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Sweet, somnu' meu e teroristic de prost lately. Same story here.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sper sa se mai stabilizeze situatia dupa ce incep fac, asta daca nu se deregleaza si mai rau..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) QUOTE Am avut un weekend extraordinar!!!!!!!!! Mi-a fost rau, ma trezeam, mancam ma culcam la loc ... etc!!! Sper ca de maine sa-mi revin! Geo, ce-ai patit? De ce iti fuse rau? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| kalua |
Sep 30 2007, 11:18 PM
|
|
Musafir |
geoo, ai fost la doctor pana la urma?
|
|
|
|
Oct 1 2007, 07:27 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Se pare ca am ramas fara Pokemon, ceasul nostru desteptator pe aici. Oare cum i-o merge? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
Oct 1 2007, 07:33 AM
|
|
Musafir |
'Neata!
Sau la preot, geoo? Uneori un suflet neimpacat sau plin de remuscari da mai multe probleme de sanatate decat o boala. Ia vezi... Fetelor, care sunteti bucurestence, va anunt oficial: fuse dragoste la prima vedere! Imi place Bucurestiul la nebunie! Si m-am minunat ca se poate respira, eram sigura c-o sa ma sufoc din cauza aerului poluat. De poluat, e poluat, am avut tot timpul nasul incarcat cu praf, dar pt 2 zile n-am murit. Am vazut Ateneul, Fac de Medicina - f impozanta!, ASE-ul cu "bila" aceea renumita, Palatul Victoria, cateva ambasade, Arcul de triumf, parcul Herastrau, Muzeul Satului cu expozitia de tarafe si fanfare. Din Piata Romana pana in P.Victoriei si apoi, in Herastrau, am mers pe jos...o minunatie! In parcul din fata muzeului de Stiintele Naturii am vazut o veverita tare simpatica, se plimba dra fara nici un fel de inhibitii in mijlocul Bucurestiului! De unde o fi aparut? Ce mai, mi-a placut si mai am de gand sa vin, daca nu chiar sa ma mut incepand cu anul viitor, sa vedem cum mi-o fi norocul. |
|
|
|
Oct 1 2007, 08:42 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
|
|
|
|
Oct 1 2007, 09:13 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Neata!
Doctoreso, sa stii ca si mie imi place Bucurestiul..iar tu chiar ai vazut locurile frumoase din el.Veverite in Bucuresti sunt mai in toate parcurile. Eu in fiecare dimineata, cand merg spre servici trec prin parcul Carol, si vad veverite! |
|
|
|
Oct 1 2007, 09:18 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
O cafea vrea cineva?
(IMG:http://www.greatclubs.com/Graphics/coffee.jpg) |
|
|
|
Oct 1 2007, 09:35 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
|
|
|
|
Oct 1 2007, 10:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Acum am ajuns si eu in Buc..Dr_wise, deci ti-a placut in marea capitala? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum v-ati distrat?
|
|
|
|
Oct 1 2007, 12:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) fetelor!!!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctoress .... n-are treaba preotu' cu boala mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... cel putin stiu ca nici in biserica n-am voie in situatia in care sunt acum! E perioada aia tampita a lunii care de data asta s-a manifestat groaznic! Cat despre stomac.... am fost la doctor, am gastrita de cand ma stiu si acum am cam 13 tipuri de medicamente homeopate pe care le iau din 2 in 2 ore! Ziceam ca azi o sa ies din casa.... dar cred ca mai aman o zi! Sunt prea slabita! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 01:34 PM |
|
|