![]() ![]() |
| kalua |
Mar 3 2007, 12:40 PM
|
|
Musafir |
Neata! Eu oi mai bea o cafea, apoi merg la cumparaturi si apoi mai vad eu ce fac in materii de curatenie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ala, bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Mar 3 2007, 12:41 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Sa fie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu ajutoare cred ca e mult mai usor! Incerc sa-mi "vrajesc" si eu iubitul sa dea cu aspiratorul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Mar 3 2007, 02:35 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
hehe.... si eu fac curat!!!
|
|
|
|
| fortelady |
Mar 3 2007, 03:13 PM
|
|
Musafir |
Si eu am de invatat , bafta Ala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Forte tu ai ajutor, te-ai scos! am ajutoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) noi deja am terminat sac! |
|
|
|
Mar 4 2007, 11:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Buna dimineatza!! nu e nimeni in bar? nu bea nimeni o cafea cu mine?
asa de dimineatza m-am trezit ca sa beau o cafea cu voi si voi??? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Mar 4 2007, 11:11 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Neata!
Beau eu cu tine! Acu am venit de la examen. Am mai impuscat un 10. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Mar 4 2007, 11:34 AM
|
|
Musafir |
Ala (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Mai ai examene sau asta a fost ultimul? |
|
|
|
Mar 4 2007, 11:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
baga tare alaaa..nu te lasa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io repetbucata aia a lu shivaree- goodnight moon pentru karaoke miercuri..cand singura prin casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Mar 4 2007, 11:50 AM
|
|
Musafir |
Moaaa Albi ce curajoasa, e o melodie destul de grea, vreau sa te aud si io (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ala 10?? Esti o mica tocilara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bravo!! |
|
|
|
| kalua |
Mar 4 2007, 11:54 AM
|
|
Musafir |
Ati vazut eclipsa aseara?
Eu am vazut ceva, cand faceau norii loc, aici luna s-a vazut, a devenit numai rosiatica, interesant fenomen. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 09:28 PM |
|
|