![]() ![]() |
Oct 1 2007, 01:08 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
ma bucur ca ti-a placut in B.
eu n-am vazut veverite pana acum.. probabil pentru ca merg numai seara/noaptea la plimbare prin parcuri? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) tocmai am venit de la scoala.. cu orarele.. sunt ok.. numai ca am aflat cu stupoare ca nu am cateva note trecute in catalog. deci am restante. sa va spun cum ma siiiiimt? imi venea sa o iau pe aia de gat. norocul meu e ca le aveam in carnet si a zis ca se rezolva. le omor daca nu rezolva. |
|
|
|
| rozy |
Oct 1 2007, 01:22 PM
|
|
Musafir |
hello girls! si io am fost un pic pe la facultate...vreo 10 min sa fi stat in fata ei...apoi ne-am dus in bar evident..me and the guys...ca fete nu mai am in grupa ....am un orar nasol tare..pana la 6,8 cu ferestre de cate 4 ore... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Oct 1 2007, 01:28 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
pe noi ne-a schimbat, ne-a unit grupele.. din 8 grupe am ramas 4, ca restul nu prea au promovat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
sa vedem la anul ce se cerne.. ca asta e anul X. za one.. |
|
|
|
| rozy |
Oct 1 2007, 01:35 PM
|
|
Musafir |
si noi ne-am injumatatit..dar grupele au ramas aceleasi..adica tot 3 ...cred ca nu vor sa ne inghesuie iar in laboratoare..asa ca ne-a lasat mai putintei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Oct 1 2007, 02:03 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
ce faceti?eu am niste nervi din cauza netului k de vineri nu mai am net acasa,au probleme cu server-ul.
|
|
|
|
| dr_wise |
Oct 1 2007, 02:59 PM
|
|
Musafir |
Ba veverita aia isi facea plimbarea de pranz, pe la vreo 13:30 - 14:00...frumoasa foc!
Domle, sambata fuse tare misto, plimbarici, parc Herastrau, masa de pranz la Hanul Drumetului - vi-l recomand cu placere! mancare super buna si preturi excelente! - o barfa scurta cu MM-le la Il Calcio, violat una bucata barbat "cu sonor" fara sa ne auda fiu-meu sau vecinii, doar cainele vecinului lui de la etajul 1, dar ce conteaza, trebuie sa impunem respect cumva, ca-i un rotweiler! Pai nu?! Shopping duminica, numa' ca fuse tare nasol...am venit ready for hard shopping si ce nimeri?! Niste preturi fratilor la Zara, de-mi venea sa-mi dau demisia din postura de shopaholica veterana!!! Mey, voi cumparati ceva cand mergeti la Plazza Mall...ca eu cu asta imi incepui drumurile in Buc....haoleuuu! teroare! si intrau pustoaicele acolo si luau pulovere, bleizere sau pantaloni cu bratul, nici nu se mai uitau la preturi...unde dracu si-or fi gasit sponsorii? Cum or arata sponsorii? Vreau si eu unul!!!! Ca al meu e bugetar convins!!!! Mai povestesc....voi cum va descurcati cu preturile din Buc?! Spuneti-mi si mie care-i smecheria, sa nu mor inculta! |
|
|
|
Oct 1 2007, 05:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
In Plaza sunt preturi mai piperate intr-adevar, dar sunt si magazine mai accesibile. De exemplu Unirea, sunt chiar foarte ok. Si mai sunt si altele..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, salariile in Buc sunt si mai mari. (cred eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
Oct 1 2007, 06:23 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna seara!
|
|
|
|
| kalua |
Oct 1 2007, 07:40 PM
|
|
Musafir |
Mie imi lipseste o doaga: femeie serioasa, azi-maine fac 40 de ani, sa ma vedeti cum ma apuca dintr-o data un cantat/tipat cu sau fara melodie si niste miscari zguduite baletante. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Noroc ca oamenii cu care locuiesc ma cunosc si nu se sperie, nici nu ma baga in seama. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Oct 1 2007, 07:45 PM
|
|
|
Dr_Wise, mie nu mi s-au parut foarte scumpe la zara. problema e ca mi s-au parut foarte panarame! am vazut un plover cu decolteul in V si am spus ca nu merita; insa acum ma gandesc la el, deci trebuie achizitionat. cat despre plovere alea care stateau gramada pe acolo, sunt la 49 ron.. accesibil.
Sweet: in unirea gasesti mai scumpe decat in magazinele de strada. stii tu, mergi si hop vezi un magazin cu haine.si sunt aceleasi din unirea, numai ca .. mai ieftine. a patit-o o colega, si-a luat un trenci cu 3 mil 800 din unirea si eu il vazui in gara de nord (la metrou) cu 1 mil 200. sa-i mai zic, sa-i fac inima rea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 01:13 PM |
|
|