IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 770 771 772 773 774 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Oct 1 2007, 09:28 PM
Post #7711

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Nu mai avem guests nu mai sunt anonimi ati facut curat?
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Oct 1 2007, 09:32 PM
Post #7712

Musafir

buna seara Galaaaaati! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 1 2007, 09:45 PM
Post #7713

Musafir

Hopaaaa! O studenta la Galati, maybe??? Buuun asa! Imi aduce aminte de vremurile bune, cand ma intalneam la fiece pas cu obsedati in parcul de langa complexul studentesc! Si la ce, ma rog, in Galati, daca nu sunt indiscreta, rozy dear?

+Quote Post
Diana.
post Oct 1 2007, 09:47 PM
Post #7714

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai, ce faci, mamzel, saluti numa` Galatiu`, noi, restu` nu meritam?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Miss, aici sint, dar numai vreo 44 de bucati. Nu-i goneste nomeni, stai pe pace. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doftoreaso, te-ai dus si tu la pomu` laudat... eu cele mai faine si mai de calitate boarfe si incaltari nu le iau din centrele mari ci de la magazinele care aduc direct de la producatori. Daca fac o poza la cizmele mele de piele 100% fix la 204 lei, va imbolnaviti! Si-s moi, manusa!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 1 2007, 09:50 PM
Post #7715

Musafir

Mai meg, preturile erau intradevar, in jur de 450 - 500 ron, da' eu nu-mi permit si nici nu ma lasa inima sa dau atat pe un sacou...de altfel frumos de frumos, in conditiile in care mai am de gand sa slabesc o tzara si modelele din toamna asta nu se vor mai purta la primavara. Nici macar la solduri, la 1/2 de pret, nu prezinta impo din pct meu de vedere, doar daca le vad de la 180 - 150ron in jos...atunci da, intra in colimator! Si cam astea erau preturile, pe ansamblu. Sub 450ron nu te atingeai de nimic! Asa ca pas! Mai bine shopping in vizuina mea!

+Quote Post
Diana.
post Oct 1 2007, 09:53 PM
Post #7716

Fondator eLady.ro

Doftoreaso, si io fac parte din tribul tau. N-as da 5 milioane pe un sacou decit daca ar fi super-super-nemaipomenit de si atunci, sincer, m-as gindi de doua ori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Da` megu zicea de pulovere la 50 de lei, ceea ce nu e exagerat.

+Quote Post
rozy
post Oct 1 2007, 09:54 PM
Post #7717

Musafir

Doc....la Nave sunt!!
Maat...imi cer scuze.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Buna seara ........toata taraaaaaaaaaaaaa?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 1 2007, 09:58 PM
Post #7718

Fondator eLady.ro

...parca esti esca "Buna seara, Bucuresti, buna seara, Romania"!
Rozy, ia da tu raportu` si spune pe unde biziie albina de nu o mai vedem cu secolele?

+Quote Post
dr_wise
post Oct 1 2007, 10:02 PM
Post #7719

Musafir

Domle, salutai Galatiul fiindca fuse orasul studentiei mele...e adevarat, cand am plecat de acolo, m-au condus colegele de camera la tren(3bucati), sa fie sigure ca nu pun in aplicatie ce aveam de gand sa fac, adica sa-i injur pe galateni cu moldoveneasca lor de balta si cu obsedatii lor la orice pas(asta la nivelul anului '91), fiindca nu voiau sa plec batuta mar acasa, dar acum au ramas in memorie doar amintirile frumoase, adica viata de caminist, felul cum urcau baietii pe grilajul ferestrelor de la parter(unde obligatoriu stateau doar boboacele si erau speriate de moarte de fasaitul bocancilor pe sticla ferestrei in miez de noapte), ca sa ajunga in patul cald al unei studente din anii mai mari, petrecerile din caminul baietilor, cu muzica buna si "Lacrima lui Ovidiu" la damigeana, cantecele "live" "sa vina duba", "nu te pune ba cu melitia", fata mamii e studenta", etc, cantate in miez de noapte cu sonorul la maxim, sa stie lumea ce cultura vasta avem noi constantenii, etc, etc.
Dar nu-i bai, salutam cu placere si Craiova, orasul copilariei sotului meu, ca doar e "Leu din Banie". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Btw, am un dor de-un zaibar bun si sanatos...of! oltenii astia au innebunit! a scos unu' via de zaibar, au scos-o toti, de frica sa nu le fure vecinii strugurii. Gandire manageriala de top! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rozy
post Oct 1 2007, 10:06 PM
Post #7720

Musafir

poi...albina bazaie pe la munca...si cu al ei odor....e satula de calculator la munca...asa ca nu mai intra si de acasa..va saluta si va pupa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 770 771 772 773 774 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th January 2026 - 11:51 AM