![]() ![]() |
| dr_wise |
Oct 1 2007, 10:07 PM
|
|
Musafir |
Pai bine mai, rozy, mai! Si eu tot navele terminai, sectia "corp". Al meu termina "masini si instalatii navale". Tu in ce an esti? Care profesori se perinda acum pe acolo? Stii, anul meu a fost plin de copii de profi, asa ca s-ar putea unii/ unele din colegii mei sa-ti fie acum profesori....vai de capul tau!
|
|
|
|
Oct 1 2007, 10:07 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Doftoreaso, io mi-s "cocktail" Molotov, mama e din Dobrogea, tata moldovean, eu am copilarit in Dobrogea, imi curge apa de Dunare in vene, slava Domnului, de-aia nepoluata... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Care o stiti mai pe-aia cu. "De veacuri Dunarea de-argint, Se despleteste, povestind De prea frumoasa Aise Din insula Ada-Kaleh..." Pupam si noi una bucata albinuta, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca ni-i dor de ea! |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 1 2007, 10:11 PM
|
|
Musafir |
Aaaaa, dragutzo, sa-ti povestesc de simpsonii mei: eu sunt constanteanca, sotul meu e oltean, iar fiu-meu e nascut la Galati, exact dupa ce-am sustinut examenul de "statica si dinamica navei" in sesiunea de iarna/ anul III, si e f mandru de originea lui moldoveneasca!
|
|
|
|
| rozy |
Oct 1 2007, 10:11 PM
|
|
Musafir |
hehehe.....in anul 2....spune-mi te rog ca ai ajuns bine si ai bani (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
poi..ce profi sa-ti zic...ioneasca....pitulice..rotaru (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 1 2007, 10:22 PM
|
|
Musafir |
Haoleuuu, mai traieste ioneasca???
Domle, nu ma imbogati din asta, dar este un domeniu frumos. Eu lucrez intr-o companie de shipping, asa ca am oarece tangenta cu domeniul naval. Dar sunt f putini colegi care au perseverat in constructii nave, restul s-au orientat catre alte domenii. Oricum, iti doresc bafta multa si succes in a-ti implini visul! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Gata, am taiat-o la serialul anului, Prison Break sau cum naiba ii zice?! Sa ma minunez si eu, ce naiba are asta asa deosebit, de nu mai poate dormi roxy decat dupa ora 3 dimineata!!! V-am pupat! |
|
|
|
| rozy |
Oct 1 2007, 10:34 PM
|
|
Musafir |
da...ioneasca e inca bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ceea ce pt noi nu e prea bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
eeh..nici io nu visez bogatie....dar un 2000-2500 salariu macar sa am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Oct 1 2007, 10:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Si eu cu Galatiul.....da mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Noapte buna fetili! eeh..nici io nu visez bogatie....dar macar un 2000-2500 salariu macar sa am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) bravooo.....bravooo.... |
|
|
|
| rozy |
Oct 1 2007, 10:55 PM
|
|
Musafir |
gataa..si io ma bag la nanita........good night (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Oct 2 2007, 06:35 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! Trezirea si la cafea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://kun.co.ro/wp-content/uploads/2006/12/espressos1.jpg) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 2 2007, 07:08 AM
|
|
Musafir |
'Neata!
Sculareaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Am incercat aseara sa vizionez episodul 2 din Prison Break....mare dezamagire! Am fost asa de prinsa de subiect, incat am adormit cu Tv deschis...domle, raman la serialele mele preferate, "Neveste disperate" si "Grey's Anatomy". |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 11:33 AM |
|
|