![]() ![]() |
| roxanica10 |
Oct 2 2007, 10:00 AM
|
|
Musafir |
Neata gagici!
Doftoreaso, pai daca nu l-ai vazut de la inceput n-are cum sa te prinda. Astia pe protv au ajuns pe la episodul 4 cred. Fetelor, eu iar m-am culcat la 2.30. Mai am vreo 17 ore de vazut din serial. M-am gandit sa-mi iau vineri o zi de concediu, ca sa nu-mi periclitez weekendul care-i cu facut bagaje si alte treburi domestice. Va pup! |
|
|
|
| walpurgik |
Oct 2 2007, 10:19 AM
|
|
Musafir |
'Neata!
Si eu m-am culcat la 3.30 cand al meu si-a inchis compu' si mi-a stricat reteaua de pe care vizionam filmul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa ce l-am bagat in toate chestiile posibile, mi-am dat seama ca e totusi tarziu si ca azi o sa fiu (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Imi place si mie serialul, desi eu nu prea ma omor dupa suspans si uneori zic ca ma las. Eu cred ca il apreciez fiindca e diferit ca subiect si prezentare si nu iti ofera totul pe tava. Plus ca avand in minte ce personaj este Michael te poti astepta la orice. Chiar si the bad guys dau o reprezentatie buna. N-am ajuns la faza de a-mi periclita concentrarea zilnica insa ma declar incantata. |
|
|
|
| roxanica10 |
Oct 2 2007, 10:28 AM
|
|
Musafir |
Walpu, cred ca si mie tot din acest motiv imi place: ca-i diferit; trecand peste faptul ca Wentworth Miller e un dragut, fapt pe care-l sesizeaza toate femeile de o anumita varsta. Ca de exemplu doftoreasa prefera barbatii mai 'copti' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
De concentrat, ma concentrez fara problema la serviciu...dar de-abia astept sa ajung acasa sa mai vad cateva episoade. Azi mi-am propus chiar sa fac si ceva de mancare pentru al meu. Mie mi se pare ciudata aceasta dependenta, ca, de regula, sunt o persoana destul de rationala care functioneaza dupa un program planificat din timp (zici ca-s o veritabila babette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). |
|
|
|
Oct 2 2007, 02:01 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Buna!Ce faceti?in sfarsit imi merge si mie netul acasa.
|
|
|
|
| fortelady |
Oct 2 2007, 02:01 PM
|
|
Musafir |
roxanicoooooooooo babette? , de babette iti arde tie la munca? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
cautai' pe gugal cuvantu, ete ce gasii: www.sexstuff.ro/femei-babette/1873.html (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Oct 2 2007, 02:12 PM
|
|
Musafir |
roxanicoooooooooo babette? , de babette iti arde tie la munca? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cautai' pe gugal cuvantu, ete ce gasii: www.sexstuff.ro/femei-babette/1873.html (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Super tare Forte... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu voiam doar sa mai indulcesc cuvantul 'baba' si uite ce mi-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Oct 2 2007, 02:14 PM
|
|
Musafir |
hai lasa... babette, barbatu'..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stim la ce te-ai gandit
|
|
|
|
| roxanica10 |
Oct 2 2007, 02:21 PM
|
|
Musafir |
Da da...gata m-am dat de gol...azi am stat si m-am uitat la poze cu Wentworth Miller....sa vedem ce-o pati al meu diseara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Ma distreaza colegele, ca-si fac tema la franceza si sunt tare haioase (sunt la incepatori intermediari). Trebuie sa-si construiasca niste dialoguri...mi-aduc aminte de inceputuri. |
|
|
|
| fortelady |
Oct 2 2007, 03:06 PM
|
|
Musafir |
mi-ai dat idei roxanica, cu franceza (nu cu babette si barbatu-tau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )... deschisei un topic la cultura
|
|
|
|
Oct 2 2007, 03:34 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna ziua!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 10:18 AM |
|
|