IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 772 773 774 775 776 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Oct 2 2007, 10:00 AM
Post #7731

Musafir

Neata gagici!
Doftoreaso, pai daca nu l-ai vazut de la inceput n-are cum sa te prinda. Astia pe protv au ajuns pe la episodul 4 cred.
Fetelor, eu iar m-am culcat la 2.30. Mai am vreo 17 ore de vazut din serial. M-am gandit sa-mi iau vineri o zi de concediu, ca sa nu-mi periclitez weekendul care-i cu facut bagaje si alte treburi domestice.
Va pup!
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Oct 2 2007, 10:19 AM
Post #7732

Musafir

'Neata!
Si eu m-am culcat la 3.30 cand al meu si-a inchis compu' si mi-a stricat reteaua de pe care vizionam filmul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa ce l-am bagat in toate chestiile posibile, mi-am dat seama ca e totusi tarziu si ca azi o sa fiu (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Imi place si mie serialul, desi eu nu prea ma omor dupa suspans si uneori zic ca ma las. Eu cred ca il apreciez fiindca e diferit ca subiect si prezentare si nu iti ofera totul pe tava. Plus ca avand in minte ce personaj este Michael te poti astepta la orice. Chiar si the bad guys dau o reprezentatie buna. N-am ajuns la faza de a-mi periclita concentrarea zilnica insa ma declar incantata.

+Quote Post
roxanica10
post Oct 2 2007, 10:28 AM
Post #7733

Musafir

Walpu, cred ca si mie tot din acest motiv imi place: ca-i diferit; trecand peste faptul ca Wentworth Miller e un dragut, fapt pe care-l sesizeaza toate femeile de o anumita varsta. Ca de exemplu doftoreasa prefera barbatii mai 'copti' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
De concentrat, ma concentrez fara problema la serviciu...dar de-abia astept sa ajung acasa sa mai vad cateva episoade. Azi mi-am propus chiar sa fac si ceva de mancare pentru al meu.
Mie mi se pare ciudata aceasta dependenta, ca, de regula, sunt o persoana destul de rationala care functioneaza dupa un program planificat din timp (zici ca-s o veritabila babette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).

+Quote Post
katy87
post Oct 2 2007, 02:01 PM
Post #7734

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

Buna!Ce faceti?in sfarsit imi merge si mie netul acasa.

+Quote Post
fortelady
post Oct 2 2007, 02:01 PM
Post #7735

Musafir

roxanicoooooooooo babette? , de babette iti arde tie la munca? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
cautai' pe gugal cuvantu, ete ce gasii: www.sexstuff.ro/femei-babette/1873.html (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 2 2007, 02:12 PM
Post #7736

Musafir

QUOTE(fortelady @ Oct 2 2007, 03:01 PM) *
roxanicoooooooooo babette? , de babette iti arde tie la munca? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
cautai' pe gugal cuvantu, ete ce gasii: www.sexstuff.ro/femei-babette/1873.html (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Super tare Forte... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu voiam doar sa mai indulcesc cuvantul 'baba' si uite ce mi-a iesit. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
fortelady
post Oct 2 2007, 02:14 PM
Post #7737

Musafir

hai lasa... babette, barbatu'..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stim la ce te-ai gandit

+Quote Post
roxanica10
post Oct 2 2007, 02:21 PM
Post #7738

Musafir

Da da...gata m-am dat de gol...azi am stat si m-am uitat la poze cu Wentworth Miller....sa vedem ce-o pati al meu diseara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Ma distreaza colegele, ca-si fac tema la franceza si sunt tare haioase (sunt la incepatori intermediari). Trebuie sa-si construiasca niste dialoguri...mi-aduc aminte de inceputuri.

+Quote Post
fortelady
post Oct 2 2007, 03:06 PM
Post #7739

Musafir

mi-ai dat idei roxanica, cu franceza (nu cu babette si barbatu-tau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )... deschisei un topic la cultura

+Quote Post
mps
post Oct 2 2007, 03:34 PM
Post #7740

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna ziua!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 772 773 774 775 776 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th January 2026 - 10:18 AM