![]() ![]() |
| fortelady |
Oct 3 2007, 09:55 AM
|
|
Musafir |
neataaaaa
|
|
|
|
Oct 3 2007, 09:57 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata,
Are dreptate Roxanica, Diana esti frumoasa cu bulbuci in poza aia doar ca e cam mica poza, mai pune si tu niste poze mai mari ca sa vedem "penele" glumesc. Ce inseamna prima impresie mie imi pareai dupa scris o tipa strong si putin acida cateodata da poza aia mi-a dat impresia jos. |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 3 2007, 11:12 AM
|
|
Musafir |
Missn, e adevarat ca suntem legate ombilical, eu si roxy-foxy, dar eu am scris mesajul, nu ea!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ea e la office, munceste cu sarg pt propasirea Co. la care cu onor lucreaza! Azi e "idle" tata ziua.
|
|
|
|
| roxanica10 |
Oct 3 2007, 12:01 PM
|
|
Musafir |
Miss cred ca-i obosita un picut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar avand in vedere c-a trecut printr-un moment destul de nasol ieri, ii acordam circumstante atenuante. Apropo, ma bucur ca fetita n-a patit nimic.
Cat despre mine, va anunt cu mandrie ca aseara m-am dus la culcare la 3:40 (cauza o stiti, nu va mai bat la cap). Culmea e ca azi am chef si spor la munca. Probabil ca pe termen lung, somnul putin lasa sechele, dar in cazul meu nu mai e mult si termin de vazut serialul. Asa c-o sa-mi revin la normal. Deci nu-s in primejdie mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si mie-mi place poza Dianei. Chiar imi creasem in minte un tipar...dar evident ca nu sunt chiar f aproape de realitate. |
|
|
|
Oct 3 2007, 12:19 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
dr_wise, ai dreptate cu zara. intr-adevar, eu m-am uitat mai mult la ploverase, tricouri etc. e prea mult un sacou pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) inca mai prefer adidasii si blugii.
daca e pe asa, e scump, intr-adevar, nu se merita. lasa dom'le ca daca e zara nu are si cusatura de aur.. chiar ca sunt exagerate. |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 3 2007, 12:47 PM
|
|
Musafir |
Ei...problema e ca avusei oarece revelatii, dar am plecat cu coada intre picioare, fara nimic in traista! Prea scump pt buzunarele mele!
|
|
|
|
| rozy |
Oct 3 2007, 01:00 PM
|
|
Musafir |
ziua buna! io sorb o cafea..astept sa se prajeasca cartofii...ma bate gandul sa-mi iau un dictionar cu termeni navali..dar cred ca costa o avere (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Oct 3 2007, 01:45 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
hello helloo
|
|
|
|
| kalua |
Oct 3 2007, 02:21 PM
|
|
Musafir |
geoolica, hello, vezi ca te-asteptam la jocul cu intrebarile de cultura jenerala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
Oct 3 2007, 02:28 PM
|
|
Musafir |
ziua buna! io sorb o cafea..astept sa se prajeasca cartofii...ma bate gandul sa-mi iau un dictionar cu termeni navali..dar cred ca costa o avere (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cauta in anticariat, sunt unele f bune editate pe vremea cand eram studenta, cam pe la inceputul anilor '90. Engl/rom si rom/engl, cu termeni navali. Mai gasesti cartile lui Mayer de Statica si Dinamica Navei, trei volume, foarte bune. Nu stiu daca mai preda Dnul Popovici, dar cursul editat de Mayer este exact ce preda Dnul Popovici impreuna cu Dnul Bidoaie (Dzeu sa-l odihneasca!), si bineinteles, cu desenul naval al Ioneascai. Cand ajung acasa, o sa-ti descarc poze cu cartile mai sus mentionate, ca sa stii ce sa cauti. Iar pt "organe de masini" din anul III - materie de mare rastriste pt navalistii de pe vremea mea, fiindca se facea cu Dnul Jascanu - Rectorul Fac pe vremea aia - exista un atlas f bun de reductoare, de asemenea, care nu s-a mai reeditat. Mey, nu ma mai zgandarii, ca spun tot, nu ma pot abtine! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 07:20 AM |
|
|