![]() ![]() |
Oct 3 2007, 02:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Scuze Dr. Wise cred ca m-am uitat aiurea, chiar am vrut sa-i spun Roxanei ca a inceput sa scrie ca tine gash eram adormita rau si eu am dormit putine ore da la mine se simte. Al meu sot cand i-am zis ce s-a intamplat era calm n-avea nici o treba si pe mine ma durea stomacul de la nervi. Bine ca nu s-a intamplat nimic dar eu ma tot gandeam la tot felul de avioane sa nu se raneasca in nas, nu stiu cum si l-a bagat era cu tija in sus si sfera de la cercel in jos.Eu am incercat sa i-l scot cu o penseta si l-am impins putin mai sus.Am plecat rapid la spital si i l-a scos doctorul da eu mi-am facut o gramada de griji. Abia ma mai linistisem si ziceam ca a mai crescut si nu mai face prostii, dar se pare ca incepe alta etapa cand tre sa fiu mai cu ochii in patru ca ii vin idei din ce in ce mai "bune".
Apai bine ca mi-ai spus Dr.Wise ca al meu sot vrea sa mearga sambata la Siab si vroiam sa merg si eu cu fetita sa ne ducem la shopping desi imi e sila de drumul pana la Bucuresti, asa ca nu mai mergem. |
|
|
|
Oct 3 2007, 03:13 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
geoolica, hello, vezi ca te-asteptam la jocul cu intrebarile de cultura jenerala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gata, s-a postat!!! Recunosc ca duc lipsa de inspiratie .... dar.... macar nu blochez topicul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 3 2007, 03:46 PM
|
|
Musafir |
Missn, nu fuse nici o suparare, doar m-am distrat! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) un picutz de adevar exista, fiindca noi doua - eu si roxy - suntem precum pic si poc - aparem impreuna peste tot, ce sa-i facem, daca ne potrivim?!
Iar la Buc merita sa mergi, macar de dragul acestor zile superbe de toamna, sa-i arati fetei tale locurile alea frumoase! In definitiv, e capitala tarii si o vor impresiona mai mult ca sigur cladirile si monumentele de acolo! O sa-ti para rau! Eu as mai veni, pana se strica vremea, si cu fiu-meu, numai ca el e in pregatiri de bac si fac acum, nu-i arde de plimbari la Buc. |
|
|
|
| roxanica10 |
Oct 3 2007, 03:55 PM
|
|
Musafir |
Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , asa ca nu m-am putut abtine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Cleo, am sesizat poza ta din avatar. Fiica ta e blonda? Seamana cu tatal? Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! |
|
|
|
| rozy |
Oct 3 2007, 04:47 PM
|
|
Musafir |
saru'manaaaaaaaaaa Wise..sunt pusa pe treaba..o sa caut prin anticariat....cert e ca tre sa stiu engleza..masterul sa va face in engleza...deci..i have no choice...acum m-as multumi si sa stiu termeni navali in romana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Oct 3 2007, 06:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Da Cleo da o poza mai mare nu se poate ca nu descifrez prea bine, doar ca aveti parul cret. Please. Imi esti tare simpatica, mai ales ca avem o dragoste comuna prajiturile.
Sa aveti o seara cum vreti voi. Cu Bucurestiul ma mai gandesc Dr Wise da nu vreau sa-ti spun ce fain a fost drumul pana la mare numa foit tot drumul ba vreau apa ba vreau somn ba vreau mancare. N-a dormit al meu copil nici un minut si numa foaiala tot drumul, de aia ma cam feresc de drumuri lungi.Duminica am venit seara de la Poiana Tapului si de pe la ora 2 pana seara s-a circulat Predeal Sinaia spre Bucuresti bara la bara.Cand am vazut ce-i pe contrasens ma apucara nervii ca exista 2 benzi si atata pe traseul asta, mare problema, d-apai sa fii fost pe contrasens. Si nu stiu cum o fii drumul de aglomerat chiar daca plecam sambata.O sa vad, pe mine nu ma entuziasmeaza asa Bucurestiul, am fost acum vre-o 5 ani la niste cursuri de la servix 2 sapt pe la sfarsitul lui mai era o caldura si abia asteptam weekend-ul sa vin acasa. Nu-s chiar fan in schimb m-as mai duce la mare da e too late. |
|
|
|
Oct 3 2007, 06:29 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
missn, daca vrei sa asculti marea si sa o vezi, sa o simti in suflet, poti face o scurta excursie. insa daca vrei si plaja.. cam tarziu, intr-adevar.
cat despre circulatia din Bucuresti, ati putea merge cu metroul. pe deasupra e groaza, mai ales in orele de varf. lasi masina undeva si mergi frumusel cu metroul. nu iti surade ideea? poti ajunge in puncte importante fara bataie de cap. |
|
|
|
| angeldust |
Oct 3 2007, 07:02 PM
|
|
Musafir |
rozy zici ca ne paraseste albina? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pff....sa ii transmiti ca ii doresc multa bafta si ca sunt sigura ca o gagica asa infigareata si hotarata ca ea o sa se descurce f bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Oct 3 2007, 07:33 PM
|
|
Musafir |
Chiar, cand isi face bagajelul?
|
|
|
|
| rozy |
Oct 3 2007, 07:41 PM
|
|
Musafir |
pai mai are o leaca...vreo 2 sapt...acum ma scoate din sarite ca vrea sa-mi ia toate alea...ba tzoale...ba machiaj...ea o sa munceasca pe 2000 de euro si imi ia mie fardu' dom'le! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th January 2026 - 05:59 AM |
|
|