![]() ![]() |
| angeldust |
Mar 4 2007, 11:55 AM
|
|
Musafir |
Huh? A fost eclipsa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Habar nu aveam. Io stiam ca o sa fie luna plina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Mar 4 2007, 11:59 AM
|
|
Musafir |
Pai eclipsele sunt posibile numai cand luna e plina. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Mar 4 2007, 12:03 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu sunt deloc tocilara. Am bafta de subiecte usoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai am 3 examene super grele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Mar 4 2007, 12:06 PM
|
|
Musafir |
Pai da da nu de fiecare data cand e luna plina e si eclipsa. Oricum, habar nu am io cu fenomenele astea, dar chiar imi zisese o prietena acu 2 zile ca de aia suntem noi cu capsa pusa ca o sa fie luna plina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De aia am retinut
|
|
|
|
Mar 4 2007, 12:35 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
bravo ala!
|
|
|
|
Mar 4 2007, 08:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna seara! Acum am intrat si eu pe usa. Si ghiciti, ce? M-au angajat aia !!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sau sa zic ca eu i-am acceptat pe ei? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca doar mi-au zis ca sunt supracalificata.
Deci, fetelor, astea sunt ultimele mele doua saptamani in Bucuresti. Hmmm, acum daca ma gandesc bine, nu sunt sigura ca ma bucur atat de tare. O sa imi fie dor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| kalua |
Mar 4 2007, 08:07 PM
|
|
Musafir |
Sa fie intr-un ceas bun, szi! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Bine ca noi nu te pierdem de musteriu aici, pe forum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Mar 4 2007, 08:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Multumesc Kalua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In mod clar nu voi mai fi prezenta aici la fel de des. Nici nu stiu daca voi avea acces la internet acolo.... Dar nu imi parasesc eu fetele, indiferent de cat de greu va fi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Mar 4 2007, 08:17 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felicitari szi!
|
|
|
|
| kary_pink |
Mar 4 2007, 08:26 PM
|
|
Musafir |
Szi bravo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ete ca rabdarea si increderea ta au dat roade (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ........sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 08:18 PM |
|
|