![]() ![]() |
Oct 5 2007, 10:03 AM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
Pai nu-i rau de loc ca de aici vine detasarea de unele chestii care nu-ti plac sau pur si simplu navigam unde ne place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . E un fel de antistres. eee, uite exact asa sunt si eu... si desi mama imi spune ca nu-i bine, eu tot ca mine fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna dimineata, Andria! Te cam lasi asteptata..... Ma duc sa-mi spal creierul. Si alte alea... pai...ce sa fac si eu? daca pierd noptile...dorm diminetile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) v-am pupat si eu, ma duc ca a venit mami meu si vreau sa vad ce mi-a adus bun, si sa-mi povesteasca ce-a facut...si sa si pap ceva...apoi vad eu ce mai fac. Ne "auzim" mai tariu. pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Oct 5 2007, 10:21 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Pa-pa, Andria, ne auzim mai pe seara, eu plec acusica la servici... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pup!
|
|
|
|
Oct 5 2007, 10:31 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Pa-pa, Andria, ne auzim mai pe seara, eu plec acusica la servici... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pup! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) serviciu usor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu azi tare aveam impresia ca e sambata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Oct 5 2007, 10:36 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mps "la multi ani" baiatului tau si multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Andria! Rozy felicitari pentru Albi! De ce nu mergi cu ea, te invata ce face ea si gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Oct 5 2007, 10:39 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna dimineata si multumesc mult, Bacardi!!! Pup You! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Buna, Geoo!!! Mai e un pic si vine si sambata...si trece imediat... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Oct 5 2007, 11:01 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Mai e un pic si vine si sambata...si trece imediat... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nope! Eu sambata asta am sa o trag la maximum! Nu o sa treaca asa usor! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Oct 5 2007, 11:04 AM
|
|
|
Pai...atunci...spor! Eu am de gand sa ma plimb cu copila mea, pe jos, cat putem!
|
|
|
|
| rozy |
Oct 5 2007, 11:04 AM
|
|
Musafir |
gut morning! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) .....
unde sa plec mai cu albina?nu ma invatati la prostii...ca am o facultate de terminat...si asa iubu meu ma ispiteste sa fac pauza la facultate...si sa vin un an la el sa muncesc...si cand vad ca toata lumea pleaca si face bani..si io stau in saracia asta crunta..parca ma tenteaza...da' nu vreau sa fiu oaia neagra a familiei ..fara studii superioare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Oct 5 2007, 11:07 AM
|
|
|
Rozy!!!! Vezi puiule de facultate intai, ca de munca ai sa te saturi o viata intreaga...si bani ai timp sa faci...si poate mai multi si un pic mai usor...
|
|
|
|
Oct 5 2007, 11:18 AM
|
|
|
Rozy daca-ti pui facultatea pe "hold" o sa ramana vesnic asa!! Termina-ti studiile ca nu mai ai mult si banii vor veni la timpul lor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th January 2026 - 08:51 PM |
|
|