![]() ![]() |
Oct 5 2007, 11:23 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Mps
Uitasem de facultate...Gata, nu te mai tentam cu plecarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 5 2007, 12:42 PM
|
|
Musafir |
gut morning! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) ..... unde sa plec mai cu albina?nu ma invatati la prostii...ca am o facultate de terminat...si asa iubu meu ma ispiteste sa fac pauza la facultate...si sa vin un an la el sa muncesc...si cand vad ca toata lumea pleaca si face bani..si io stau in saracia asta crunta..parca ma tenteaza...da' nu vreau sa fiu oaia neagra a familiei ..fara studii superioare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Lasa rozy dear, termina tu facultatea, mergi in vacanta la italieni, cine stie unde zace norocul tau? Sunt atatea firme in Italia care angajeaza straini, mai ales in domeniul naval. Toti shipsupplier-ii la care am apelat, in Italia sau Spania, au angajati polonezi, sarbi, bulgari, rusi, nu mai dai de vreun Giuseppe sau Alfonso, auzi numa' Ivan, Sergehi, Monika, etc. MPS, sa-ti traiasca baiatul si sa dansam la nunta lui soon!!!! |
|
|
|
| rozy |
Oct 5 2007, 01:44 PM
|
|
Musafir |
io fusei prin oras cu treaba...si cum am citit azi un articol despre mersul pe jos...asa ce m-am ambitionat....si am zis "hai sa pun dosu' la treaba"..si am mers de la Potcoava pana in 21 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (pt cunoascatoare)...am gafait ca un taur..si au inceput sa ma doara diverse organe(e jaleee)..dar sunt multumita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Oct 5 2007, 02:23 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
Pa-pa, Andria, ne auzim mai pe seara, eu plec acusica la servici... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pup! spor la munca mps (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumes bacardi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Oct 5 2007, 03:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Andria si pe mine m-a frecat ceva maica-mea din cauza capului in nori si a firii nu prea ordonata care eram si mai sunt, da si eu tot ce vroiam faceam. E vremea cand tre sa-ti faci de cap si vorbesc serios -tre sa si inveti ca e important la un mom dat dar tre sa te si distrezi destul- Apoi vin altele si cand vin copii atunci ai mai vrea sa-ti faci de cap dar nu mai ai timp.
Am avut un servix nu prea fain -nu din punct de vedere la ce faceam din cauza ca era stresant si ma enervam deseori- unde am invatat sa ignor mai mult decat credeam si acu tare bine imi pare ca pot sa fac asta. E mult mai bine ca inainte dar mai e loc. La multi ani Mps pt baiatull tau. Cred ca si eu fac acelasi lucru maine ma duc cu fetita mea la plimbare si in parc. Nu ma duc la Bucuresti ca n-am nici un chef, poate next time. |
|
|
|
Oct 5 2007, 05:33 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Multumesc mult, Miss! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Oct 5 2007, 07:13 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
bine v-am regasit fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Oct 5 2007, 08:24 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Salutare, gagics !
Tare dor mi-a fost de voi, va pup pe toate cu mult drag, in special pe Maat, Sweet girl si Roxanica. Io mi-s in focuri mari si tari, mai bine zis am inceput scoala, suntem in clasa intai, si ne ocupam sistematic de lectii seara, asta in dauna netului. Pe la 10 seara cad ca secerata. |
|
|
|
Oct 5 2007, 10:20 PM
|
|
|
am venit sa va spun somn usor. ne mai "auzim " si maine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Oct 5 2007, 10:57 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nopate buna, andria...
Cred ca incet-incet o sa imi ridic fundul de pe scaun sa string si sa ma duc acasa, ca e 12 noaptea si io-s la birou! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th January 2026 - 07:09 PM |
|
|