![]() ![]() |
| rozy |
Oct 6 2007, 04:32 PM
|
|
Musafir |
ehh..ai trecut prin fata blocului pe la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Oct 6 2007, 04:38 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Daca stiam, te strigam!!!! Inseamna ca stam aproape una de alta...Eu la Spit. Jud.
|
|
|
|
| rozy |
Oct 6 2007, 04:45 PM
|
|
Musafir |
eu la blocurile turn de pe stanga...cum te duci inspre braila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Oct 6 2007, 04:50 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
v-ati regasit. joy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Oct 6 2007, 04:56 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Da, le stiu...Data viitoare strig!
|
|
|
|
Oct 6 2007, 05:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Mps si eu am fost la Selgros ca sambata e teatru de papusi la noi si impac 2 lucruri deodata si pe fiica-mea si un shopping cu ce am uitat sa iau zilele trecute.
M-am uitat si la incaltaminte bullshit pe toata linia. Mi-am gasit un parfum, eu care am mai avut 2 incercari de a-mi gasi si n-am reusit dupa ce le-am exasperat pe vanzatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cate am incercat si nici unul nu mi-a placut. Si eu trebuie sa pun muraturi dar cred ca sapt viitoare. Spoooor Andria. |
|
|
|
Oct 6 2007, 05:11 PM
|
|
|
Eu am luat prostioare de bucatarie: o zaharnita in care pun axionul pe chiuveta, niste prosoape de bucatarie, o tavita in forma de frunza cu frunze aramii pe ea, fiica-mii pixuri , o agenda si o perna pt. mine...cam atat parca...
|
|
|
|
Oct 6 2007, 05:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
De bucatarie mi-am luat si eu o paleta de adunat crema din castron si un curatator de zarzavaturi mai aveam 2 dar am zis ca asta-i mai bun si cand colo nu-i chiar stralucit si maruntisuri de mancare.
|
|
|
|
Oct 6 2007, 07:37 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
bine v-am regasit!
Neata, Eu am cum m-am trezit. Rox, felicitari pt Prison Break, bravo! Andria succes la muraturi..eu nu am pus niciodata si anul asta vreau sa pun si eu! Multumesc jolie. Si la mine e primul an cand pun si eu (cica tre` sa invat sa pun si eu muraturi ca maine-poimaine ma marit ssi nu stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) noroc ca m-a ajutat mama ca altfel... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mps si eu am fost la Selgros ca sambata e teatru de papusi la noi si impac 2 lucruri deodata si pe fiica-mea si un shopping cu ce am uitat sa iau zilele trecute. M-am uitat si la incaltaminte bullshit pe toata linia. Mi-am gasit un parfum, eu care am mai avut 2 incercari de a-mi gasi si n-am reusit dupa ce le-am exasperat pe vanzatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cate am incercat si nici unul nu mi-a placut. Si eu trebuie sa pun muraturi dar cred ca sapt viitoare. Spoooor Andria. Multumesc misssn7. La mine saptamana viitoare e in plan zacusca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am luat prostioare de bucatarie: o zaharnita in care pun axionul pe chiuveta, niste prosoape de bucatarie, o tavita in forma de frunza cu frunze aramii pe ea, fiica-mii pixuri , o agenda si o perna pt. mine...cam atat parca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mps, nu stiam ca mai ai si o fetita! sa-ti traiasca ! baiatul ce mai face? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Oct 6 2007, 09:33 PM
|
|
|
Buna, Andria! Am o fata de aproape 18 ani. Si baiatul e bine, e la Bucuresti...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th January 2026 - 05:23 PM |
|
|