![]() ![]() |
| rozy |
Oct 7 2007, 12:44 PM
|
|
Musafir |
mps....ca sa nu-ti racesti gura...poti sa-ti pui o pancarda pe tine..."LOOKING FOR ROZY" (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
|
Oct 7 2007, 12:59 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Zapacito!!! Asa am sa fac, ai sa vezi tu!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Oct 7 2007, 02:09 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
Buna ziua fetele!
pe la voi cum mai e vremea? ca la mine e un nor negru si sta sa ploua... vreme de facut copii nu alta.... |
|
|
|
Oct 7 2007, 02:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe la mine ploua. M-am trezit cu febra la toti mucshii, inclusiv la cei ai ochilor. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca de la atata rotit ochii ieri dupa toate masinile alea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat despre poza aia cu Ferrari, Silvioaro, m-ai ucis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Oct 7 2007, 03:18 PM
|
|
Musafir |
Nu pot sa cred ca iar a trecut weekendul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ieri am umblat cu Walpu de dimineata pana seara de ne-a iesit pe ochi, azi iara acu am ajuns acasa...nimic nu am apucat sa fac, nici sa imi spal sosestele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai vreau vreo 5 zile de weekend (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Maine vine seful cel mare din state in vizita la firma. Si la naiba, nu a putut aia sa ma programeze la unghii decat maine dimineata. Parca vad cum o sa intarzai chiar in ziua cea mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar fuck it nu pot sa raman fara unghii e prea important pentru mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 7 2007, 04:10 PM
|
|
Musafir |
mps (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) roxanico, n-am citit-o, prefer literatura scrisa de masculii sud-americani. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu prefer literatura citita de masculii sud-americani!!!!...sau italieni... Ce faceti dragutelor?! Eu sunt happy, m-am intors de la aerobic pe picioarele mele!!! Si am o pofta de ceva dulce!!!!!!!!!! Fiu-meu a mancat "eugenia" langa nasul meu, am prizat-o precum aurolacii. Ce mai, ma duc la Carrefour, imi iau cioco 85% cacao si trag un mousse au chocolat, sa miroasa pana la etajul 10 a rom! |
|
|
|
Oct 7 2007, 07:25 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Rozy, mi-a dat fiica-mea o idee: imprim un tricou cu textul respectiv si il port cand ajung prin zona ta! E mai simplu...si mai cool!!!
|
|
|
|
| rozy |
Oct 7 2007, 07:43 PM
|
|
Musafir |
aaa...ai implicat si fata?deci acum suneteti doua in cautarea mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ca sa fii sigura..mai bine pui o recompensa(in cazul asta eu insami am sa ma 'aduc' in fata ta:D)
|
|
|
|
Oct 7 2007, 07:57 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) hmmm, cu ce sa te momesc oare????
|
|
|
|
| rozy |
Oct 7 2007, 08:17 PM
|
|
Musafir |
cu fripturica sau prajiturele...puse langa niste CAPCANE PT URSI! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th January 2026 - 11:47 AM |
|
|