IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 808 809 810 811 812 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
mps
post Oct 9 2007, 06:36 PM
Post #8091

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna seara, Andria! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Oct 9 2007, 06:38 PM
Post #8092

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Navigam....navigam....

+Quote Post
andria
post Oct 9 2007, 06:42 PM
Post #8093

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta)
Member No.: 2,352

buna mps (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

mps, geoo... am vazut ca si la voi a fost urat azi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) apai si aici a plouat... o gramada. de dimineata de la 5 cand m-am culcat eu pana seara(in reprize ce-i drept)...cred ca si acum mai ploua.

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 06:44 PM
Post #8094

Musafir

Azi, unu de-a 5-a, dupa ce m-a rugat sa-l ajut in problema cu colegul din banca din spate care l-a facut in pauza "in p.zd. m.t.i de popo..." asta citata cu voce tare la inceputul orei asa ca introducere la noua lectie greetings, ma intrerupe cu o cerere din nou neobisnuita; zapacit de mania messengerului, ma intreaba nedumerit, teacher ce e aia "u suck more than I do", stiti foarte bine vampirul audible de pe mess. Nah, ca printre guy, care-i gay si printre beach care-i bitch mai tre sa dau curs si explicatiei de expresii foarte populare. De ce n-or fi curiosi copiii astia si de alte chestii, mai constructive, I'll never know. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 9 2007, 06:46 PM
Post #8095

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

..pentru ca astea-s "interzise", Walpu si pentru ca le place sa socheze si au impresia ca asa te pun in situatii jenante si nu o sa stii ce sa faci ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Seara buna, fetele...

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 07:04 PM
Post #8096

Musafir

walpu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 9 2007, 07:29 PM
Post #8097

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Di, intra si tu pe mess sa iti zic de chestia aia. Ca nu mai am telefonul tau.

+Quote Post
Meg
post Oct 9 2007, 07:31 PM
Post #8098

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hello..
si pe mine m-a pocnit o durere de cap.. da' de unde, am de scris..
15 minute stau pe forum.. auzi.. eu care stateam cu orele. mama ei de scoala.. ma 'nerveaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o seara frumoasa..

+Quote Post
Cleo
post Oct 9 2007, 07:43 PM
Post #8099

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(walpurgik @ Oct 9 2007, 12:44 PM) *
Azi, unu de-a 5-a, dupa ce m-a rugat sa-l ajut in problema cu colegul din banca din spate care l-a facut in pauza "in p.zd. m.t.i de popo..." asta citata cu voce tare la inceputul orei asa ca introducere la noua lectie greetings, ma intrerupe cu o cerere din nou neobisnuita; zapacit de mania messengerului, ma intreaba nedumerit, teacher ce e aia "u suck more than I do", stiti foarte bine vampirul audible de pe mess. Nah, ca printre guy, care-i gay si printre beach care-i bitch mai tre sa dau curs si explicatiei de expresii foarte populare. De ce n-or fi curiosi copiii astia si de alte chestii, mai constructive, I'll never know. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

hehe walpu asa o sa te aprecieze mai mult elevii

chiar am asistat nu demult la o discutie despre metode de predare iar cea care nu-l "echivaleaza" pe prof cu bau-bau e cea mai faina
fii si prietena lor si vei avea mai multe satisfactii ... chiar daca asta inseamna sa raspunzi si la intrebari mai neortodoxe

+Quote Post
walpurgik
post Oct 9 2007, 08:05 PM
Post #8100

Musafir

Da, mai, dar si noi astia mai permisivi si mai comunicativi avem de suferit ca puricii astia isi permit cam multe cateodata.
Ascultam pe 2 tipi ieri la radio si vorbeau de reminiscentele din scoala, realizand ca si-au batut joc exact de profii care nu meritau si erau buni cu ei. Cat despre capcauni, cat au fost in scoala, numai si-au inghitit instinctele de killarit. Zicea unul ca au avut o diriga de franceza in liceu care a reusit nici mai mult nici mai putin de a-i face pe toti sa urasca tot ce tine de Franta si de poporul francez. Faza de apogeu a fost intr-un an cand la teza, intrand in clasa, a dictat ca pe masa sa nu fie altceva decat foaia si pixul; adolescentul indragostit primise un trandafir de incurajare de la noua lui gagica. Si se facu ca veni muma padurii capcaunind si pustiind drumul pana la el, lua trandafirul si zbierand machiavelic scuipa urmatoarele cuvinte intiparite in memoria baiatului pana cand, barbat fiind, si tot le rosteste cu dezgust: Am ziiiiiiiiis numaaaaaaaaai foaia si piiiiiiiiixul!!!! Aceste vorbe sublime deloc au fost insotite de starpirea simbolicului trandafir de incurajare, ferfenita, si aruncarea lui despicat, frant si denudat de petale... pe geam. Si cate si mai cate amintiri deloc incurajatoare din scoala.

This post has been edited by walpurgik: Oct 9 2007, 08:06 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 808 809 810 811 812 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th January 2026 - 03:13 AM