IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 809 810 811 812 813 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
mps
post Oct 10 2007, 08:33 AM
Post #8101

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna dimineata, fetili!
Go to the top of the page

+Quote Post
jolie
post Oct 10 2007, 09:11 AM
Post #8102

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Buna dimineata!!

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 10 2007, 09:16 AM
Post #8103

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata,
Apai si eu am avut un prof de mate ne era si dirig si faceam numa mate toate orele si mate aplicata si dirigentie.Intr-a 11 si a 12-a incepuse sa nu-mi mai placa matematica asa prof nasol era, ne stresa ce n-am vazut, asta inseamna abuz ca si in cazul celui cu trandafirul.Am fost la un liceu superexigent din oras si acum regret ca n-am facut alta alegere ca am si bad memories din liceu nu numai faine.Cine vrea sa invete invata si fara presiuni.
Si eu zic la fel ca daca esti mai aproape de ei si rezultatele sunt mai bune plus ca raman cu un good feeling cand e vorba de o profa care ii intelege.Asta-i generatia, sunt copii vor sa para mai mari decat sunt, unii vor sa socheze, sa fie mascota clasei. La intrebari din alea chiar e cam aiurea sa raspunzi, probabil ca superaccesul asta la informatie ii face mai emancipati decat e cazul sau pur si simplu parintiilor lor nu prea le pasa de ocupatiile copiilor, sau n-au timp de ei.

+Quote Post
geoo
post Oct 10 2007, 11:30 AM
Post #8104

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Neata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
rozy
post Oct 10 2007, 01:43 PM
Post #8105

Musafir

good day! why the long face geoo?
eu iar am inceput ziua fumos..trezit la 6...dus la scoala la 8(mers ca o sadina in maxi taxi)..ora normal ca nu s-a tinut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
ehh...beut cafea..jucat carti...iar la facultate...acum astep papica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

geoo...cred ca am prin ideea...fata e pt ca te-ai trezit la 12 si ai impresia ca e neata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Oct 10 2007, 02:03 PM
Post #8106

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(rozy @ Oct 10 2007, 02:43 PM) *
geoo...cred ca am prin ideea...fata e pt ca te-ai trezit la 12 si ai impresia ca e neata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

daaaa daaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Dar daca nu mi-a sarit nimeni in cap.... m-am facut ca ploua! Nu stiu care-i faza dar in ultimile zile numai la ora asta deschid ochii! Si culmea e ca pe la unu noaptea dorm profund! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cred ca recuperez!

Vaaai, eu cand aveam cursuri de la 8 nu ma puteam duce nici sa ma bati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca totusi ma palea harnicia, pateam acelasi lucru: nu se facea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) !

+Quote Post
rozy
post Oct 10 2007, 02:09 PM
Post #8107

Musafir

inchipuie-ti ca anul trecut erau de la 7:30...era noapte cand plecam la scoalaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si la mine e mare problema cu dusul la fac asa dimineata...daca suna ceasul la 6...asa buimaca de somn cum sunt..pot sa gasesc f multe motive sa nu ma ridic din pat...de ex....odata...a sunat ceasul..nici macar nu am deschis ochii...dar am auzit eu ca ploua afara...si am zis "no waaay nu e vreme de scoala..ma duc de la 10!"...si (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) la loc...ma rog..si la 10 ploua inca dar deja ar fi fost nesimtire (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
fortelady
post Oct 10 2007, 03:02 PM
Post #8108

Musafir

hello girls!

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 03:06 PM
Post #8109

Musafir

Hola chica!

+Quote Post
andria
post Oct 10 2007, 05:59 PM
Post #8110

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta)
Member No.: 2,352

buna fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 809 810 811 812 813 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th January 2026 - 01:56 AM