![]() ![]() |
Oct 10 2007, 08:33 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna dimineata, fetili!
|
|
|
|
Oct 10 2007, 09:11 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Buna dimineata!!
|
|
|
|
Oct 10 2007, 09:16 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Buna dimineata,
Apai si eu am avut un prof de mate ne era si dirig si faceam numa mate toate orele si mate aplicata si dirigentie.Intr-a 11 si a 12-a incepuse sa nu-mi mai placa matematica asa prof nasol era, ne stresa ce n-am vazut, asta inseamna abuz ca si in cazul celui cu trandafirul.Am fost la un liceu superexigent din oras si acum regret ca n-am facut alta alegere ca am si bad memories din liceu nu numai faine.Cine vrea sa invete invata si fara presiuni. Si eu zic la fel ca daca esti mai aproape de ei si rezultatele sunt mai bune plus ca raman cu un good feeling cand e vorba de o profa care ii intelege.Asta-i generatia, sunt copii vor sa para mai mari decat sunt, unii vor sa socheze, sa fie mascota clasei. La intrebari din alea chiar e cam aiurea sa raspunzi, probabil ca superaccesul asta la informatie ii face mai emancipati decat e cazul sau pur si simplu parintiilor lor nu prea le pasa de ocupatiile copiilor, sau n-au timp de ei. |
|
|
|
Oct 10 2007, 11:30 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Oct 10 2007, 01:43 PM
|
|
Musafir |
good day! why the long face geoo?
eu iar am inceput ziua fumos..trezit la 6...dus la scoala la 8(mers ca o sadina in maxi taxi)..ora normal ca nu s-a tinut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ehh...beut cafea..jucat carti...iar la facultate...acum astep papica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) geoo...cred ca am prin ideea...fata e pt ca te-ai trezit la 12 si ai impresia ca e neata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Oct 10 2007, 02:03 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
geoo...cred ca am prin ideea...fata e pt ca te-ai trezit la 12 si ai impresia ca e neata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daaaa daaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Dar daca nu mi-a sarit nimeni in cap.... m-am facut ca ploua! Nu stiu care-i faza dar in ultimile zile numai la ora asta deschid ochii! Si culmea e ca pe la unu noaptea dorm profund! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cred ca recuperez! Vaaai, eu cand aveam cursuri de la 8 nu ma puteam duce nici sa ma bati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca totusi ma palea harnicia, pateam acelasi lucru: nu se facea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ! |
|
|
|
| rozy |
Oct 10 2007, 02:09 PM
|
|
Musafir |
inchipuie-ti ca anul trecut erau de la 7:30...era noapte cand plecam la scoalaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si la mine e mare problema cu dusul la fac asa dimineata...daca suna ceasul la 6...asa buimaca de somn cum sunt..pot sa gasesc f multe motive sa nu ma ridic din pat...de ex....odata...a sunat ceasul..nici macar nu am deschis ochii...dar am auzit eu ca ploua afara...si am zis "no waaay nu e vreme de scoala..ma duc de la 10!"...si (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) la loc...ma rog..si la 10 ploua inca dar deja ar fi fost nesimtire (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Oct 10 2007, 03:02 PM
|
|
Musafir |
hello girls!
|
|
|
|
| kalua |
Oct 10 2007, 03:06 PM
|
|
Musafir |
Hola chica!
|
|
|
|
Oct 10 2007, 05:59 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
buna fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th January 2026 - 01:56 AM |
|
|