![]() ![]() |
Oct 10 2007, 07:24 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Sz, sunt pline strazile de nebuni. ma bucur ca nu ai patit nimic. apropo de asta, mie tocmai mi-a picat in mana camera cu care a pozat el masina.. nu o vazusem, si bine mai era! acum m-am intristat, intr-adevar masina e facuta praf in urma accidentului!
si vesnica raceala care ma tine .. ce remedii aveti? m-am saturat de coldrex, nurofen etc.. |
|
|
|
Oct 10 2007, 07:29 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Aspirina, Paracetamol... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Oct 10 2007, 07:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello fetele!
Am reusit si eu sa imi bag net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si de acum sunt happy. E bine aici,conditii destul de bune...dar nu-i ca acasa Maine vin in delegatie la craiova sa mai aduc una-alta. Mi-ati lipsit (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Oct 10 2007, 07:39 PM
|
|
Musafir |
meg, baga chestii naturiste (miere, vin rosu); imunogrip (e pe baza de echinaceea) sau vaccin antigripal. e f bun pt imunitate (io fac la tot familionu' ca sa fie, desi eu nu-s atat de sensibila)
|
|
|
|
Oct 10 2007, 07:41 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
vin rosu? n-am mai auzit pana acum ca ar da roade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am tot bagat miere, lamaie (si toate la un loc in ceai), insa tot imi curge nasul de numa'. ma gandesc sa trec pe antibiotice.. oare? stiu ca nu e bien sa fii racit pentru o perioada lunga de timp.. Mps, multumesc, dar astea sunt la ordinea zilei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Oct 10 2007, 07:45 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
de-aia le-am si scris, Meg, era continuarea fireasca... Poate ar trebui s-o dai pe antib. , daca zici ca tine de multa vreme....
|
|
|
|
Oct 10 2007, 07:49 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
De ce? Ai racit, sau ce? da (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu vrea sa-mi mai treaca... o raceala cu tot tacamul, tuse, febra, ma zgarie pe gat, ameteli, si greata... numai stari de bine...dar lasa ca-mi trece... bag coldrex si tantum verde in mine pana ies toti microbii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) le vin eu de hac! |
|
|
|
Oct 10 2007, 07:51 PM
|
|
|
Sanatate, Andria si Meg!
|
|
|
|
Oct 10 2007, 07:54 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
vin rosu? n-am mai auzit pana acum ca ar da roade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am tot bagat miere, lamaie (si toate la un loc in ceai), insa tot imi curge nasul de numa'. ma gandesc sa trec pe antibiotice.. oare? stiu ca nu e bien sa fii racit pentru o perioada lunga de timp.. Mps, multumesc, dar astea sunt la ordinea zilei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) meg, vinul rosu, fiert este foarte bun pt raceala...il bei asa cald... si stai in pat infofolita bine... ca si atunci cand bei ceai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sanatate, Andria si Meg! multumesc mps (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo, de la ce vine mps? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Oct 10 2007, 07:55 PM
|
|
|
Multumim, mps!
O sa incerc si asta. vad ca au inceput sa ma doara si ochii .. si e si vremea asta asa urata! nici nu stii cu ce sa te imbraci.. ba e cald, ba e ff frig.. lasa ca ne facem noi bine. Andria (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th January 2026 - 12:13 AM |
|
|