![]() ![]() |
Oct 11 2007, 09:21 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Neeeeata!!!!!
|
|
|
|
Oct 11 2007, 09:35 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata.
La noi e soare dar frig oricum bine ca e soare.Tre' sa pun muraturi si asa n-am chef dar imediat ma duc sa le infig in borcan.Noroc ca exista muzica care mai imi schimba starea de spirit si ma mai impulsioneaza. Celor care sunt racite insanatosire grabnica.Mult ceai cu lamaie si miere. Eu stiu ca si berea fiarta bauta calda isi face efect la raceala dar are un gust infect, doar ca favorizeaza transpiratia. |
|
|
|
Oct 11 2007, 09:43 AM
|
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 |
Bună ziulica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am găsit un ceai pentru fetele noastre răcite
(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Drinks/Ceaiuri/tea.jpg) şi mă duc să iau o echinacee că parcă mă încearcă şi pe mine un guturai. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Oct 11 2007, 03:54 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
buna ziua si de la mine. Dore ce apetisant e ceiucul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu iau echinaceea in perioada rece... acum iau toata luna, in rest iau cate 10 zile pe luna pana in martie cand iau iar toata luna si pauza pana vine iar frigul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Oct 11 2007, 04:21 PM
|
|
Musafir |
hello darlings ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) big durere de cap azi..si little depresie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Oct 11 2007, 04:31 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
merci pentru ceai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a iesit soarele si parca s-a luminat totul! am ajuns si eu acasa si trebuie sa ma apuc de una, alta; tre'sa fac ceva de papa ca trebuie sa ajunga si el, trebuie sa mai strang pe aici, sa imi scriu, sa curat dupa matza.. si cu toate astea, e soare! Andria: eu n-am intampinat niciodata probleme cand am vrut sa imi cumpar. ultima data mi-am luat euciprin, acum cateva luni. da' hai poate nu ne trebuie .. mai incercam sa dregem cu una, alta.. eu ma gandesc la vinul ala cu scortisoara.. sau piper ati spus? maine, maine.. ca dimineata mergem la scoala si daca nu trece efectul?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Oct 11 2007, 07:28 PM
|
|
Musafir |
Nu vreau sa va dezamagest, dar echinacea asta-i frectie la un picior de lemn, un placebo.
Eu ma desfasor in bucatarie pe muzica cu Maria Callas. |
|
|
|
Oct 11 2007, 11:46 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
merci pentru ceai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a iesit soarele si parca s-a luminat totul! am ajuns si eu acasa si trebuie sa ma apuc de una, alta; tre'sa fac ceva de papa ca trebuie sa ajunga si el, trebuie sa mai strang pe aici, sa imi scriu, sa curat dupa matza.. si cu toate astea, e soare! Andria: eu n-am intampinat niciodata probleme cand am vrut sa imi cumpar. ultima data mi-am luat euciprin, acum cateva luni. da' hai poate nu ne trebuie .. mai incercam sa dregem cu una, alta.. eu ma gandesc la vinul ala cu scortisoara.. sau piper ati spus? maine, maine.. ca dimineata mergem la scoala si daca nu trece efectul?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E bine atunci, nu trebuie sa ajung la doctor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat despre vin...eu cu scortisoara stiam...nu cu piper (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Buna seara si bine v-am regasit |
|
|
|
Oct 12 2007, 12:29 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Fuga maaaare .... seara buna!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Oct 12 2007, 01:14 AM
|
|
|
buna geo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th January 2026 - 10:40 PM |
|
|