![]() ![]() |
Oct 14 2007, 04:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Eu sunt iar la Bucuresti.Mi-am luat hainele groase la mine! Hmm...ce bine-i acasa...Ma innebuneste venitul si plecatul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar parca imi placea si la mama acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| georgii08 |
Oct 14 2007, 05:26 PM
|
|
Musafir |
Thassos este motanelul meu de numai 5 luni si participam la acest concurs; asa ca, daca va place de Thassos va invitam sa ne votati. El e foarte mititel (are doar 5 luni) si si-ar dori sa castige...(ca de altfel si mama lui...prima mea "pisicuta" de 3 ani; si-ar dori o poza impreuna in acea rama, care este data ca premiu) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va asteptam cu voturi pe prima pagina la Thassos... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper sa va placa de noi... Nu va suparati ca am postat la frumusete, dar...este un concurs de frumusete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Maàt: Oct 14 2007, 07:22 PM
Reason for edit: links
|
|
|
|
| kalua |
Oct 14 2007, 05:45 PM
|
|
Musafir |
Ne suparam, astfel de postari sunt interzise pe acest forum.
|
|
|
|
Oct 14 2007, 06:07 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
seara buna..
si la mine e frig. ce caldura si unde, forte? numai in anumite cartiere, nu e peste tot. e destul de frig, dar ne incalzim. poate odata cu frigul asta se baga si matza'n sub patura.. ca pana acum nu suporta.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (asta ca sa vad si partea buna :> ) |
|
|
|
| fortelady |
Oct 14 2007, 07:03 PM
|
|
Musafir |
in Vitan.
eu tocmai am deparazitat 2 motani, intern si extern. dupa o tura de urlete (bandi) si pastile scuipate, am dizolvat pastila in apa si am administrat-o cu seringa pe gat. minou de la urletele lu' bandi a intrat de tot in soc, am bagat seringa pe gat fara probleme. si daca tot ne urau fiarele, am dat si cu frontline |
|
|
|
Oct 14 2007, 07:28 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hm..caldura in Vitan?
Eu sunt exact langa CEt si nexam... Dar e bine inca in camin...cand om ingheta ne punem pe urlat in grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Oct 14 2007, 07:36 PM
|
|
Musafir |
poke, daca stai la camin s-ar putea sa nu se fi dat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la mine (intersectia dintre mihai bravu cu vitan) mi-a dat sora-mea telefon sa-mi zica ca-s calde caloriferele |
|
|
|
Oct 14 2007, 07:40 PM
|
|
|
Acum fug la baita.Cred ca apoi o sa ma ia tremuratul un pic.
Asta-i momentul care nu imi place... Si apoi cred ca ma bag la somnic ca maine am cursuri de la 10-30 la 18-30 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O adevarata zi de luni...ca sa am deceptionez total... Noapte buna gagice! Asta in cazul in care nu mai revin... |
|
|
|
Oct 14 2007, 10:15 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Si la mine e friggg..cica caldura de pe 24 oct, nu mai e mult!
|
|
|
|
Oct 14 2007, 10:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
La noi 0 grade afara pe la 7 seara si pe Postavarul a nins ceva.Am fost azi in Poiana si fulguia in reprize.Vine frigul probabil ca o sa ninga ca conditiile sunt cam prielnice.
Noapte buna to everybody. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th January 2026 - 01:43 PM |
|
|