![]() ![]() |
Oct 15 2007, 12:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Mie mi-e tare somn, parca nu as fi dormit tot weekendul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cat despre deprimare, I am in! Pe mine ma ia deprimarea toamna si ma lasa cand vine vara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Szimcsi: Oct 15 2007, 12:28 PM |
|
|
|
| kalua |
Oct 15 2007, 12:36 PM
|
|
Musafir |
jolie, s-a intamplat ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Eu m-am sculat la 5, dus barbat si soacra la aeroport, intors acasa, vopsit parul, pregatit copilul de scoala, venit la serviciu. La noi e cald bine in soare, dar de miercuri cica se raceste. Dar ramane insorit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu tot nu mi-am scos hainele de iarna. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar am strans sandalele. |
|
|
|
Oct 15 2007, 06:19 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna seara! Am inghetat la servici( am pus radiatorul tarziu), dar acasa e cald si bine!
|
|
|
|
Oct 15 2007, 06:38 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Kalua..iar te-ai vopsit? Tot blond?
Eu sunt deprimata pt ca nu avem bani sa ne renovam apartamentul...si in concluzie il vom inchiria. Urasc sa fac chestii din astea.....si ma deprima teribil sa stiu ca am casa mea si va locui altcineva in ea. |
|
|
|
| fortelady |
Oct 15 2007, 06:52 PM
|
|
Musafir |
ufff jolie... si voi unde veti sta?
|
|
|
|
| kalua |
Oct 15 2007, 07:30 PM
|
|
Musafir |
Mi-am imblonzit parul la radacina, acuma se vede ala brunet, cand era parul inchis la culoare se vedea ala alb... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Indiferent ce fac, optimal nu-i. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
N-am inteles nici eu chestia cu apartamentul: de ce nu va mutati in el asa, cum e acum? Si cu timpul le faceti voi pe toate. Ca altfel ai tu grija de peretii tai... |
|
|
|
| fortelady |
Oct 15 2007, 07:39 PM
|
|
Musafir |
da, asta voiam si eu sa-ti zic... incet incet le faceti voi
|
|
|
|
Oct 15 2007, 08:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Seara buna!
Ajuns si eu acasa dupa o zi in care am plecat la 9.30 si m am intors la 19...Si odata ajunsa la camin am reusit sa ardem sigurantele la juma de palier (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Maine merg la un interviu pentru promotii asa ca nexam scoala... |
|
|
|
Oct 15 2007, 08:15 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Pai sa va explic.....in el asa nu prea se poate sta..plus ca nu am mobila, electrocasnice..nimic..si nici bani sa le luam. Un minim necesar ne trebuie.
Noi acum stam cu chirie, dam putin si avem conditii foarte bune, si spatiu si tot ce ne trebuie. Din chiria luata pe ap-ul nostru ne platim si chiria unde stam si rata la banca....si castigam confort...dar atat. Plus ca am asa o faza..ma simt prost..nu stiu..ma simt aiurea sa fiu io in postura de propietar...de cel care ia banii..de "bau-bau" |
|
|
|
| kalua |
Oct 15 2007, 08:20 PM
|
|
Musafir |
Da' doar nu-i iei cu japca, dai ceva la schimb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si postura asta-ti poate aduce o gramada de belele pe cap, nu numai bani. Doamne fereste!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th January 2026 - 12:06 PM |
|
|