IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 824 825 826 827 828 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Oct 15 2007, 12:27 PM
Post #8251

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Mie mi-e tare somn, parca nu as fi dormit tot weekendul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Cat despre deprimare, I am in! Pe mine ma ia deprimarea toamna si ma lasa cand vine vara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Szimcsi: Oct 15 2007, 12:28 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2007, 12:36 PM
Post #8252

Musafir

jolie, s-a intamplat ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu m-am sculat la 5, dus barbat si soacra la aeroport, intors acasa, vopsit parul, pregatit copilul de scoala, venit la serviciu.
La noi e cald bine in soare, dar de miercuri cica se raceste. Dar ramane insorit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu tot nu mi-am scos hainele de iarna. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar am strans sandalele.

+Quote Post
mps
post Oct 15 2007, 06:19 PM
Post #8253

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna seara! Am inghetat la servici( am pus radiatorul tarziu), dar acasa e cald si bine!

+Quote Post
jolie
post Oct 15 2007, 06:38 PM
Post #8254

Incurabil

Member No.: 1,478

Kalua..iar te-ai vopsit? Tot blond?

Eu sunt deprimata pt ca nu avem bani sa ne renovam apartamentul...si in concluzie il vom inchiria. Urasc sa fac chestii din astea.....si ma deprima teribil sa stiu ca am casa mea si va locui altcineva in ea.

+Quote Post
fortelady
post Oct 15 2007, 06:52 PM
Post #8255

Musafir

ufff jolie... si voi unde veti sta?

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2007, 07:30 PM
Post #8256

Musafir

Mi-am imblonzit parul la radacina, acuma se vede ala brunet, cand era parul inchis la culoare se vedea ala alb... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Indiferent ce fac, optimal nu-i. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

N-am inteles nici eu chestia cu apartamentul: de ce nu va mutati in el asa, cum e acum? Si cu timpul le faceti voi pe toate. Ca altfel ai tu grija de peretii tai...

+Quote Post
fortelady
post Oct 15 2007, 07:39 PM
Post #8257

Musafir

da, asta voiam si eu sa-ti zic... incet incet le faceti voi

+Quote Post
Philia
post Oct 15 2007, 08:02 PM
Post #8258

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Seara buna!
Ajuns si eu acasa dupa o zi in care am plecat la 9.30 si m am intors la 19...Si odata ajunsa la camin am reusit sa ardem sigurantele la juma de palier (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Maine merg la un interviu pentru promotii asa ca nexam scoala...

+Quote Post
jolie
post Oct 15 2007, 08:15 PM
Post #8259

Incurabil

Member No.: 1,478

Pai sa va explic.....in el asa nu prea se poate sta..plus ca nu am mobila, electrocasnice..nimic..si nici bani sa le luam. Un minim necesar ne trebuie.
Noi acum stam cu chirie, dam putin si avem conditii foarte bune, si spatiu si tot ce ne trebuie. Din chiria luata pe ap-ul nostru ne platim si chiria unde stam si rata la banca....si castigam confort...dar atat. Plus ca am asa o faza..ma simt prost..nu stiu..ma simt aiurea sa fiu io in postura de propietar...de cel care ia banii..de "bau-bau"

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2007, 08:20 PM
Post #8260

Musafir

Da' doar nu-i iei cu japca, dai ceva la schimb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si postura asta-ti poate aduce o gramada de belele pe cap, nu numai bani. Doamne fereste!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 824 825 826 827 828 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th January 2026 - 12:06 PM