![]() ![]() |
| fortelady |
Oct 15 2007, 08:33 PM
|
|
Musafir |
Pai sa va explic.....in el asa nu prea se poate sta..plus ca nu am mobila, electrocasnice..nimic..si nici bani sa le luam. Un minim necesar ne trebuie. Noi acum stam cu chirie, dam putin si avem conditii foarte bune, si spatiu si tot ce ne trebuie. Din chiria luata pe ap-ul nostru ne platim si chiria unde stam si rata la banca....si castigam confort...dar atat. Plus ca am asa o faza..ma simt prost..nu stiu..ma simt aiurea sa fiu io in postura de propietar...de cel care ia banii..de "bau-bau" mda, aiurea situatie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu sincer as pleca din chirie (e drept, electrocasnice am, oale/cratiti/tigai la fel, ar ramane doar renovatul si mobila, care se iau incet incet) - nu mai suport sa stau in chirie, astept sa vina anu' si imi iau casa si eu (sper) |
|
|
|
| rozy |
Oct 15 2007, 10:16 PM
|
|
Musafir |
seara buna! eu am pierdut ziua aiurea,nici la sport nu m-am dus(am trecut prin fata salii,dar m-am facut ca nush ce e (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) l-am vazut pe ala din reclama cu "nepoaaate" ..ala de joaca el si prin telenovele. verificat card...n-au bagat banii...si oricum nu pot sa fac nic cu ei...ca tre sa platesc netu...sau curentu...ca am descoperit ca n-a fost platita o factura...de mai demult...si cica ni-l taie (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) sucks...nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Oct 15 2007, 11:01 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Da' doar nu-i iei cu japca, dai ceva la schimb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si postura asta-ti poate aduce o gramada de belele pe cap, nu numai bani. Doamne fereste! dap..e si asta un punct de vedere... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Forte tinem pumnii si labutele stranse sa iti iei casuta! |
|
|
|
Oct 15 2007, 11:33 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 |
Bunaseara fetelor...am intrat si eu pe aici sa vad despre ce-i vorba si zic ia sa spun si eu ce ma doare...azi. Sint tocmai in prima zi din zilele alea neplacute si nu sint in toane bune asa ca l-am avertizat pe barbatu meu de dimineata...ca nu fac nimic azi, dar totusi pin la urma tot a trebuit sa intind rufele si sa le impaturesc pe cele uscate sa pregatesc prinzul si sa -l duc cu masina la medic unde avea programare apoi sa ma duc cu masina la spalat ca arata jalnic si nu m-am indurat s-o las asa...sa ma intorc sa-l iau de la medic si nici macar nu s-a sinchisit sa scoata vasele din masina de spalat si sa le bage pe celelalte...acu le las si eu asa si ma duc la culcare...ca-s frinta, las ca le face el maine dimineata ca oricum se scoala inaintea mea!
Va pup, noapte buna! |
|
|
|
Oct 15 2007, 11:47 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu sint beneficiara unei migrene de zile mari. Sa-mi taie cineva capul, pls! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
|
Oct 15 2007, 11:54 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Salut si eu at the midnight cele mai tari tipe de pe netul romanesc...si nu numai (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mea culpa pentru ca intru destul de rar pe aici, in ultimul timp, dar sa stiti ca va ubesc la fel de mult si nu v-am uitat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) La ora asta sunt pe baricade, am ajuns seara la 7 acas', facut lectii cu copilu' si apoi pierdut timpul cu treburi marunte prin casa (marunte, marunte, dar mancatoare de timp...) , "dimineata" vreau sa ma trezesc pe la 5 jumate' ca am o groaaaazaaaa de facut pana cand se trezeste cea mica. Ce sa mai, tre' sa bag un program de optimizare, ca vad ca nu mai am timp deloc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) V-am tzucat cu drag . |
|
|
|
Oct 16 2007, 06:49 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Buna dimineata!
|
|
|
|
Oct 16 2007, 07:24 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
|
|
|
|
Oct 16 2007, 07:58 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
poke di nou dam desteptarea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Oct 16 2007, 08:00 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
katy pai daca la fete le este frica sa intre la ore din astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) intretinem noi barul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th January 2026 - 11:43 AM |
|
|