![]() ![]() |
| Mistaco |
Mar 6 2007, 01:59 PM
|
|
Musafir |
mai rarutz ca-i mai dragut !!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
Mar 6 2007, 02:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
neata fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mistaco (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
ce faceti? eu sunt varza azi de nervi, nush ce am (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) si e asa frumos afara... |
|
|
|
Mar 6 2007, 02:07 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
|
|
|
|
| Mistaco |
Mar 6 2007, 02:11 PM
|
|
Musafir |
buna fetelor !!
[quote ce faceti? eu sunt varza azi de nervi, nush ce am (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) si e asa frumos afara...[/quote] lasa nervii si mergi afara !!! poate iti iei si prietenul si gata ! o zi buna sa aveti ! |
|
|
|
Mar 6 2007, 06:19 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 |
hai sa va arat si voua ce am facut eu azi...de camd stau acasa ,m-am apucat sa pictez...sa nu radeti de mine...in cap am multe idei...numai ca fiind novice nu prea imi ies asa cum vreau...sper sa evoluez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...azi tocmai am terminat tabloul...mama ,ce pompos suna...intitulat "Maternitate"...celalalt se numeste "Soare rasare"...vi le pun aici...realizarea fotografiilor nu e tocmai cea mai dorita
http://i171.photobucket.com/albums/u313/lavastinne/ss007.jpg http://i171.photobucket.com/albums/u313/lavastinne/ss003.jpg daca radeti ,va mananc! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hai ca astept parerile voastre...si cu rasete,fie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Mar 6 2007, 07:05 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 |
nimeni nu se uita !ei lasa ,ca o sa vedeti voi cand s-or vinde cu milioane de euro...si eu am sa fiu oale si ulcele: (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Mar 6 2007, 07:19 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
imi place mult al doilea tablou. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Mar 6 2007, 07:28 PM
|
|
Musafir |
Bravo, Zibba! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
|
Mar 6 2007, 07:36 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Zibba felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu avem de ce sa radem, sunt reusite amandoua(parerea mea).In legatura cu milioanele de euro nu mai fi asa pesimista!Pune mana si fa pe dracu'n patru si ia-le acuma sa ne faci si noua o cinste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si ca sa fiu ontopic...ma uit la stiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Mar 6 2007, 07:54 PM
|
|
|
vaaaaii...saru'manusitzele!ce bine ma simt!uite-asa se umbla la orgoliul propriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...vi le faca cadou...dati.mi adresele si vi le trimit...am sa mai fac si altele...
si ca sa fiu on topic...m-am apucat sa bucataresc ceva... si fac cinste si fara milioanle de pe tablouri...numai sa ne gasim candva! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 05:25 PM |
|
|