IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 830 831 832 833 834 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Oct 17 2007, 10:00 AM
Post #8311

Musafir

neatza
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Oct 17 2007, 10:02 AM
Post #8312

Musafir

'neata, care este!
Ma pregatesc de lucru, sa infrunt o zi tumulltuoasa ca ingerasii mei crocodili de Parma au cam ajuns la directiune ieri din cauza unei citez pe un kid "altercatii pe care am consimtit sa v-o spun" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2007, 10:09 AM
Post #8313

Musafir

walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , sper sa consimti sa ne-o spui si noua, altercatia, si cum ai rezolvat-o pana la urma.
Ai facut tortul? Daca da, sa postezi neaparat reteta, ai vazut ca nu este pe-aici una exacta.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 17 2007, 03:49 PM
Post #8314

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

QUOTE(dr_wise @ Oct 16 2007, 10:19 PM) *
Salutare, frumoaselor!
Astazi, dupa vizita unui ungur la firma mea, frumossss, frumosssss...dar mic de inaltime(2 pcte pierdute!), am avut dezbatere deschisa pe mess cu fostele colege de fac...toate la vreo 39 - 40 ani: care-i a mai potenta natie de masculi pe Terra?! Ardeleanca...bineinteles! spuse ca ungurii sunt ai mai potenti...hmm, trebuia probat Nea Csaba neaparat!...moldoveanca a sustinut ca brazilienii sunt cei mai tari din parcare, iar eu/dobrogeanca, am tinut, ca de obicei, cu italienii...am eu o pata pe ei si nu-mi trece prea curand! In tot acest timp sotii nostri si-au imaginat ca nevestele lor fidele muncesc cu sarg pt bunastarea familiei....asa sa le ajute Dzeu!
Cu alte cuvinte, nu a fost o zi irosita!

Dr Wise mie mi se pare fara sa probez ca aia negrii sunt cei mai potenti.Acuma si ungurii au un loc pe sus in top cica.
Dr Wise iar nu e barbatul acasa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Walpu ai avut timp sa faci tortul?

+Quote Post
katy87
post Oct 17 2007, 04:06 PM
Post #8315

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
fortelady
post Oct 17 2007, 04:19 PM
Post #8316

Musafir

eu am fost la epilat ... ma ustura pielea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 17 2007, 04:51 PM
Post #8317

Musafir

QUOTE(misssn7 @ Oct 17 2007, 04:49 PM) *
Dr Wise mie mi se pare fara sa probez ca aia negrii sunt cei mai potenti.Acuma si ungurii au un loc pe sus in top cica.
Dr Wise iar nu e barbatul acasa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Walpu ai avut timp sa faci tortul?

Da dragutzo, nu-i acasa, lucreaza in Bucuresti si vine numa-n weekend acasa...asa ca soarecii joaca pe masa, respectiv imaginatia mea bogata se intreaba cum ar fi....un ungur, un brazilian, un italian, un negru...daca zici tu.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) da' nici cu prietenele mele nu mi-e rusine, si doar barbatii lor sunt la vatra!
Domle, nu mai vorbiti de torturi, fiindca sunt terminata!
Am vazut toate variantele oferite virtual de ziua lui algel, acum iar am ochit unul misto pt walpu, in schimb eu ma otravesc cu spuma de cioco! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) macar de nu m-as ingrasa, ca nici nu m-am mai urcat pe cantar!
Walpu, ce ti-au adus "parmalezii" de ziua ta?! Au avut grija de adrenalina ta, sa fie "on the top"?

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2007, 05:30 PM
Post #8318

Musafir

Eu sunt de vreo ora in convorbiri pentru schimbarea locului de munca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu totul neasteptat, o prietena mi-a zis ca alta firma din cadrul concernului cauta ceva ce mi s-ar potrivi. Si am zis ca nu strica sa intreb. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate ma intorc in cladirea de unde ne-au mutat astia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
fortelady
post Oct 17 2007, 05:35 PM
Post #8319

Musafir

tinem pumnii!

+Quote Post
walpurgik
post Oct 17 2007, 05:37 PM
Post #8320

Musafir

Dupa-amiaza buna!
M-am intors si eu de la scoala, una din directoare i-a facut pe ai mei sui-sui si sa se duca la scoli din alea, ceea ce nu mi se pare o atitudine adecvata, nici de prof, nici de director numai fiindca copiii si-au manifestat bucuria ca le-am adus dulciuri si suc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In fine, toate bune azi in rest. Am primit ceva flori, un colier foarte dragut de pietre, un spray DKNY si unul Caldion si ceva cioco.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 830 831 832 833 834 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th January 2026 - 07:27 AM