IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 831 832 833 834 835 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Oct 17 2007, 05:55 PM
Post #8321

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
kati de dimineata ai avut companie vaz.La mine azi cursuri de la 7 juma...asa ca tare i greu cu trezitul de la 6.
Si maine la fel...urasc saptamanile impare.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
mps
post Oct 17 2007, 05:56 PM
Post #8322

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna seara! Acu` venii de la servici! Obosita franta...

+Quote Post
Diana.
post Oct 17 2007, 09:11 PM
Post #8323

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Seara buna... si eu am ajuns acasa pe la 7 si un pic... am mincat, am vazut un film si acum mai apuc sa mai lucrez ceva; la mine e un frig de mor... (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
jolie
post Oct 17 2007, 09:22 PM
Post #8324

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Hello!
Kalua..tine pumnii stransi..sa iasa, sa iasa!
Eu am avut o zi naspa...agitata, fara sa pot respira...

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 17 2007, 09:25 PM
Post #8325

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Bai, eu nu mai sunt la curent de ceva vreme cu noutatile astfel nu imi explic de ce sunt singura care am ramas cu gura cascata cand am citit ca a noastra iubita Kalua vrea sa schimbe jobul!! Kalua, de unde pana unde? Parca ti-era bine acolo. Si cu sefu ala bun cum ramane? Cui il lasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asa, eu am fost aseara la o narghilea. Prima din viata mea. Si m-am indragostit iremediabil (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar azi, eveniment super mare la birou. Mi-am mutat biroul de langa usa. Si nu mai vede nimeni in monitorul meu. Adica, pot sa dau o geana pe forum si ziua acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2007, 09:45 PM
Post #8326

Musafir

Mie mi se pare ca s-a schimbat atmosfera de cand ne-am mutat. Nu in bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Concernul nostru a cumparat acum doi ani o firma si au impreunat fosta firma a noastra cu aia si-a iesit asta de acum. Dar de schimbat s-au schimbat multe atunci, felul de a lucra mai ales. Fiecare e responsabil pentru o bucata destul de mica. Eu fac si returele inapoi la liferanti, contabilitatea de debitori e in Belgia, ei se ocupa de notele de credit de la liferanti si apar o gramada de neintelegeri care iau timp si nervi. Inainte controlam eu si notele astea de credit, le trageam o stampila si le dadeam la contabilitate. Firma unde poate o sa ma car lucreaza pe vechi. Si e calul principal al concernului in Europa.
Parca si seful s-a mai schimbat de cand ne-am mutat. Concluzie: daca as pleca maine, nu m-as plange. Si vreau sa le cer alora si ceva mai multi bani, nu mult, dar sa plateasca daca tot iau pe cineva cu experienta (plus experienta pe care ei n-o au deloc, noi lucram deja cu SAP si ei nu, la ei abia urmeaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Eu mi-am scos niste lucruri de iarna de care nu mai am nevoie. Acusi ma duc in beci sa vad la ce mai fac vant.

+Quote Post
rozy
post Oct 17 2007, 09:50 PM
Post #8327

Musafir

buna seara fietili! eu privesc cam asa spre viitor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu stiu nici eu ce vrea sa insemne...n-am nici o idee..nu se intrezareste nic...tot ce trebuie sa fac e sa astept... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cam toti in jur sunt in aceeasi situatie...ca magarii in ceata...cine sa plece...cine sa ramana..cine sa dea bani ... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) nu sunt prea coerenta..nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
walpu...invatatoarea mea facea ciocolata de casa si ne servea de ziua ei! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o iubeam pt asta...si o uram pt ca ma obliga sa port pampoanele alea odioase in cap! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 17 2007, 10:03 PM
Post #8328

Musafir

kalua, ia-ma si pe mine cu tineeee! la purchasing dept, aveti asa ceva, nu? sunt mama si tatal acestui dept! eu, cu tine si cu seful ala macho, mancai-as muschii lui de neamt misto! stii cum tin supplierii in stand by, chit ca au de incasat bani din urma cu un an, doi? sunt cea mai buna prietena a lor! ia-maaaaaaaa! sa ma vezi cum ma rafuiesc cu indieni, brazilieni si italieni, zici ca sunt mama omida!!!
Bafta multa!

This post has been edited by dr_wise: Oct 17 2007, 10:06 PM

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2007, 10:14 PM
Post #8329

Musafir

doctoreaso, nu ti-ar place in purchasing la noi in firma, eu n-as face jobul ala nici sa ma tai! Cumperi 95% ce comanda sales-ul, de plati se ocupa Belgia, nu-i deloc interesant. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) S-apoi team leaderul lor n-are nimic in comun la aspectul fizic cu sefu' meu.

rozy, pai cat astepti faci facultatea, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
katy87
post Oct 18 2007, 06:35 AM
Post #8330

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

neata!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 831 832 833 834 835 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th January 2026 - 07:02 AM