![]() ![]() |
Oct 17 2007, 05:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
kati de dimineata ai avut companie vaz.La mine azi cursuri de la 7 juma...asa ca tare i greu cu trezitul de la 6. Si maine la fel...urasc saptamanile impare.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Oct 17 2007, 05:56 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna seara! Acu` venii de la servici! Obosita franta...
|
|
|
|
Oct 17 2007, 09:11 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Seara buna... si eu am ajuns acasa pe la 7 si un pic... am mincat, am vazut un film si acum mai apuc sa mai lucrez ceva; la mine e un frig de mor... (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
|
Oct 17 2007, 09:22 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Hello!
Kalua..tine pumnii stransi..sa iasa, sa iasa! Eu am avut o zi naspa...agitata, fara sa pot respira... |
|
|
|
Oct 17 2007, 09:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Bai, eu nu mai sunt la curent de ceva vreme cu noutatile astfel nu imi explic de ce sunt singura care am ramas cu gura cascata cand am citit ca a noastra iubita Kalua vrea sa schimbe jobul!! Kalua, de unde pana unde? Parca ti-era bine acolo. Si cu sefu ala bun cum ramane? Cui il lasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asa, eu am fost aseara la o narghilea. Prima din viata mea. Si m-am indragostit iremediabil (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar azi, eveniment super mare la birou. Mi-am mutat biroul de langa usa. Si nu mai vede nimeni in monitorul meu. Adica, pot sa dau o geana pe forum si ziua acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Oct 17 2007, 09:45 PM
|
|
Musafir |
Mie mi se pare ca s-a schimbat atmosfera de cand ne-am mutat. Nu in bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Concernul nostru a cumparat acum doi ani o firma si au impreunat fosta firma a noastra cu aia si-a iesit asta de acum. Dar de schimbat s-au schimbat multe atunci, felul de a lucra mai ales. Fiecare e responsabil pentru o bucata destul de mica. Eu fac si returele inapoi la liferanti, contabilitatea de debitori e in Belgia, ei se ocupa de notele de credit de la liferanti si apar o gramada de neintelegeri care iau timp si nervi. Inainte controlam eu si notele astea de credit, le trageam o stampila si le dadeam la contabilitate. Firma unde poate o sa ma car lucreaza pe vechi. Si e calul principal al concernului in Europa.
Parca si seful s-a mai schimbat de cand ne-am mutat. Concluzie: daca as pleca maine, nu m-as plange. Si vreau sa le cer alora si ceva mai multi bani, nu mult, dar sa plateasca daca tot iau pe cineva cu experienta (plus experienta pe care ei n-o au deloc, noi lucram deja cu SAP si ei nu, la ei abia urmeaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Eu mi-am scos niste lucruri de iarna de care nu mai am nevoie. Acusi ma duc in beci sa vad la ce mai fac vant. |
|
|
|
| rozy |
Oct 17 2007, 09:50 PM
|
|
Musafir |
buna seara fietili! eu privesc cam asa spre viitor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu stiu nici eu ce vrea sa insemne...n-am nici o idee..nu se intrezareste nic...tot ce trebuie sa fac e sa astept... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cam toti in jur sunt in aceeasi situatie...ca magarii in ceata...cine sa plece...cine sa ramana..cine sa dea bani ... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) nu sunt prea coerenta..nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
walpu...invatatoarea mea facea ciocolata de casa si ne servea de ziua ei! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o iubeam pt asta...si o uram pt ca ma obliga sa port pampoanele alea odioase in cap! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 17 2007, 10:03 PM
|
|
Musafir |
kalua, ia-ma si pe mine cu tineeee! la purchasing dept, aveti asa ceva, nu? sunt mama si tatal acestui dept! eu, cu tine si cu seful ala macho, mancai-as muschii lui de neamt misto! stii cum tin supplierii in stand by, chit ca au de incasat bani din urma cu un an, doi? sunt cea mai buna prietena a lor! ia-maaaaaaaa! sa ma vezi cum ma rafuiesc cu indieni, brazilieni si italieni, zici ca sunt mama omida!!!
Bafta multa! This post has been edited by dr_wise: Oct 17 2007, 10:06 PM |
|
|
|
| kalua |
Oct 17 2007, 10:14 PM
|
|
Musafir |
doctoreaso, nu ti-ar place in purchasing la noi in firma, eu n-as face jobul ala nici sa ma tai! Cumperi 95% ce comanda sales-ul, de plati se ocupa Belgia, nu-i deloc interesant. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) S-apoi team leaderul lor n-are nimic in comun la aspectul fizic cu sefu' meu.
rozy, pai cat astepti faci facultatea, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Oct 18 2007, 06:35 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
neata!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th January 2026 - 07:02 AM |
|
|