IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 832 833 834 835 836 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Oct 18 2007, 10:15 AM
Post #8331

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Kalua daca nu mai e asa faina atmosfera atunci poti sa pleci fara sa-ti para rau. Poti cere si un pic mai multi bani daca ai experienta nu stiu de ce oamenii care au tupeu si mai putina experienta cer mai multi bani si cei cu experienta nu cer asa multi bani cu toate ca sunt mai productivi.Nu fii modesta daca nu ceri nu primesti. Si daca ai aria mai mare asta-i un motiv in plus sa te duci dincolo.Multa bafta.
Dr Wise acuma nu stiu eu prea multe de Montiac da' daca calci stramb o data nu cred ca e asa mare tragedie.
Apai cand vine barbatul Dr.Wise tre sa-ti faci de cap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Planuiesc si eu un tort cu ciocolata si cu nuci in week-end.
Ma enerveaza rau astia de la rds seara nu-mi merge net-ul, sun la ei zic ca problema e de la ei da inca nu s-a rezolvat si asa o zi da una ba.Daca ma mai enerveaza mult caut alt provider.
Sa aveti o zi cum vreti voi.
Go to the top of the page

+Quote Post
mps
post Oct 18 2007, 04:15 PM
Post #8332

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna ziulica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
jolie
post Oct 18 2007, 05:44 PM
Post #8333

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Ce fac fetele..eu sunt asa de obosita!

+Quote Post
Philia
post Oct 18 2007, 05:45 PM
Post #8334

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Seara buna!
Eu acus am terminat act de cat treaba...imi place mult...
Acum tocmai lucrez la un dictionar de termeni mass-media (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 18 2007, 06:24 PM
Post #8335

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna seara, fetelor!

Kalua, pai daca nu te mai simti bine, pleaca. Mie nici acum nu imi place atmosfera de la noi din firma, dar m-am obisnuit, s-a mai schimbat si atitudinea lor fata de mine si...e mai bine decat in alte parti...

+Quote Post
katy87
post Oct 18 2007, 06:40 PM
Post #8336

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

Buna seara!

+Quote Post
Meg
post Oct 18 2007, 07:26 PM
Post #8337

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

salut
si
pa
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eram in treacat..

+Quote Post
fantasy
post Oct 18 2007, 07:35 PM
Post #8338

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Ma intru si io odata la zece ani pe forum sa ma relaxez si ce vad?Vorbiti de schimbatul jobului..faza care ma roade pe mine de vreo 2 saptamani..
Am mai zis eu odata ca va povestesc..Pai..acu vreo 2 saptamani m-au chemat la interviu la unul din cele mai bune hoteluri din Rom..buun..desi imi depusesem CV la ei acu vreun an.
M-am dus crezand ca e vorba de postul de receptionera cel pentru care aplicase.M-am intalnit cu tipa de la HR care m-a placut si m-au chemat la al doile interviu cu seful de dept.Abia acum am aflat io ca era vb de fapt de un post in call center-ul hotelului..Am zis ok,sa vedem ce iese,ce ofera..Din partea lor eu sunt ok,mi-au zis ca ma angajeaza..dar sunt fooarte nedumerita..nu stiu incotro sa o apuc.Salariul e mai mic decat unde sunt acum..dar e vb de prestigiu..dar pusca mea..nu stiu daca prestigiul imi da sa mananc pana la urma..Si aici unde sunt chiar m-am obisnuit..mai am putin si fac un an la ei..
OOOOFFFF de 2 sapt stau in stres ca nu stiu ce decizie sa iau...
Voi ce ziceti?Sa parasesc ceva deja stabil si unde am inceput sa castig mai mult...pentru ceva total nou,in care nu am exp si mai putin platit pt faptul ca e o mulyinationala si as avea unde sa avansez?

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 18 2007, 07:44 PM
Post #8339

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fantasy, cat de mic? Eu cand am plecat, am plecat pe un salariu de doua ori mai mic, sa nu mai vorbes cde beneficiile la care am renuntat. Si m-am dus la o firma de care nici nu mai auzisem pana atunci. Am facut ceva pe el de prestigiu si de orgoliul pe care mi-l dadea multionationala la care eram si am plecat la dracu sa ma pieptene. Din cate inteleg, e vorba de un hotel de prestigiu, deci nu orice no-name. Daca nu mai esti fericita aici unde esti, du-te unde vezi cu ochii. Si daca nici acolo nu e bine, poti merge in alta parte. Esti tanara inca, deci ai toata viata inainte sa iti dai seama ce iti place, ce ti se potriveste.

+Quote Post
fantasy
post Oct 18 2007, 07:54 PM
Post #8340

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Pai tocmai asta e Szi..ca propunerea din partea hotelului a venit exact in momentul in care totul a inceput sa mearga bine si sa imi placa aici,si sa gastig si mai bine..Salariul oferit de hotel nu este cu mult mai mic...dar nu stiu de ce ma trage ata sa raman aici..desi e vorba de un hotel f mare..ma simt bine ca m-au ales din 500 de candidati..dar nu stiu daca mi se potriveste jobul oferit de ei..eu aplicasem pentru altceva..nu pentru o..centralista practic..ca am invatat ceva in facultate si mi-am facut o experienta in agentie....si acum chiar stiu cu ce se mananca turismul..

+Quote Post

2207 Pages V  « < 832 833 834 835 836 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th January 2026 - 05:49 AM