![]() ![]() |
| fortelady |
Oct 18 2007, 07:58 PM
|
|
Musafir |
care-s sansele de avansare? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Oct 18 2007, 07:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Atunci unde este problema? Daca aici e bine, iar acolo nu e un job bun si nici bani....cat despre faptul ca e multinationala si poti avansa usor...din postul de "centralista"...foarte greu se avanseaza... Oricum, eu in locul tau mi-as urma instinctul. Intotdeauna imi urmez primul gand pe care il am. De multe ori e cel mai bun.
|
|
|
|
Oct 18 2007, 08:05 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Sunt mai multe sanse de avansare..in mai multe departamente..depinde..Dar pana la urma cred ca o sa raman aici..desi cateodata mi se urca la cap si imi vine sa-mi iau campii..si alte dati e totul bine si frumos..cand vad ca fac vanzari,tursitii ma cauta ca sa-mi multumeasca ce concediu placut le-am oferit..Asta este pana la urma io cred ca le iau pe toate prea in tragic..in momentul in care nu o sa mai mearga aici..pot sa-mi gasesc altundeva ca sunt atatea joburi in Bucuretiu asta..si nu cred ca sunt eu ultima proasta..sa nu-mi gasesc ceva mai bun..
|
|
|
|
| roxanica10 |
Oct 18 2007, 09:02 PM
|
|
Musafir |
Fanta, eu zic ca nu conteaza renumele hotelului...ca-i Marriott, ca-i altul. Am o cunostinta care a trecut pe la toate numele astea mari si crede-ma ca salariul contrasta cu renumele. Eu n-as face greseala sa plec pe un salariu mai mic, mai ales ca a inceput sa-ti priasca locul de munca actual. In ziua de astazi firmele se bat pe angajati. Sunt domenii in care e o mare nevoie de oameni. Si cel mai bine e sa-ti urmezi propria intuitie.
Kalua, ce-ai mai facut? |
|
|
|
Oct 18 2007, 09:23 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Mama roxanica ce-ai nimerit-o..chiar de ala de care-ai zis e vorba..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
Oct 18 2007, 09:33 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 |
Bunaseara fetelor...ce faceti? Mie mi-e dor de RO!
|
|
|
|
Oct 18 2007, 09:34 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 |
buna seara, si bine v-am regasit!
Vad ca toata lumea vorbeste de angajari, joburi, etc...cred c-o s-o iau razna curand. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Oct 18 2007, 10:37 PM
|
|
Musafir |
Mama roxanica ce-ai nimerit-o..chiar de ala de care-ai zis e vorba..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Fanta, pai n-a fost greu sa ghicesc. Am informatii ca acolo atmosfera e destul de nasoala si exista invidii intre angajati. Plus, ca multi sunt angajati pe pile si nu prea-s in stare sa-si faca treaba. Banii n-au fost niciodata pe masura faimei hotelului. Trust me! Pe unde umbli fleurdelis? This post has been edited by roxanica10: Oct 18 2007, 10:38 PM |
|
|
|
| kalua |
Oct 18 2007, 11:37 PM
|
|
Musafir |
Eu n-am mai facut nimic, a ramas ca trimit CV-ul.
Pe post de centralista, fanta? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Oct 19 2007, 03:30 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
hai sa zic si eu bonjour mesdames macar odata din 10 in 10 pagini
fetelor salariul nu e totul la intr-un job. atmosfera in care ne petrecem atatea ore e mult mai importanta as zice. Ex. La noi era o gasca tare faina, au angajat 3 fete , una e medic 'diplomata' prin Ghana. Toate bune la inceput ca nu stateau in coltul nostru apoi le-au mutat langa noi si a-nceput cosmarul. Tipa asta pune milioane de intrebari zilnic, casca taaare cat e ziua de lunga si dupa-masa sfarsim toti prin a casca de mama focului. Imi face placere sa ajut un coleg si raspund la intrebari fara probleme dar cand cineva nu are atata bun simt sa vada ca esti la telefon, antrenat in conversatie ori cufundat in munca si cere raspuns IMEDIAT devine al naibii de enervant. Ia imaginati-va lucrand si dintr-o data auziti cum cineva va striga pe nume exact asa ' Cleo, Cleo, Cleo, CLEO' deci nu face pauza nici cat sa inspire (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... si asta de cateva ori bune pe zi. Cand ma lasa pe mine o ia pe una dintre colege (care mai are putin si face criza de nervi) ok m-am vaitat destul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e greu de decis, insa cand jobul e unul caldut si cu sanse de avansare l-as pastra, perturbatorii vin si pleaca sau vor fi 'educati' in cele din urma. Intr-un colectiv rece unde esti nou venit e mai greu sa faci tu regulile. kalua bafta! sa ne spui ce si cum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ( ia-o si pe doctoreasa-mama omida cu tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si fa-i neaparat cunostinta cu prince charming aka za boss and they will live happily ever after (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) fantasy centralista? uai? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th January 2026 - 05:21 AM |
|
|