IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 834 835 836 837 838 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
katy87
post Oct 19 2007, 06:32 AM
Post #8351

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

Buna dimineata!
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Oct 19 2007, 07:08 AM
Post #8352

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 19 2007, 07:33 AM
Post #8353

Musafir

QUOTE(Cleo @ Oct 19 2007, 04:30 AM) *
Ia imaginati-va lucrand si dintr-o data auziti cum cineva va striga pe nume exact asa ' Cleo, Cleo, Cleo, CLEO' deci nu face pauza nici cat sa inspire (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... si asta de cateva ori bune pe zi. Cand ma lasa pe mine o ia pe una dintre colege (care mai are putin si face criza de nervi)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) las-o o data, de doua ori, maxim 3...ca mai mult n-o sa fie nevoie...sa tipe asa, fara sa respire, pana cand lesina de nervi sau sufocare...si gata! Obiceiul asta prost il au si sefii mei, sa te strige si sa-ti ceara un raspuns exact cand vorbesti la telefon...dar cel mai "cool" e ala de a tipa prin birou uni la alti exact cand vorbesti la tel cu un strain, un neamt, sau un spaniol, oameni care probabil n-au mai auzit tipete intr-un office decat in filmele americane..."mache", ce poti sa le ceri?! pt exemplificare a se studia "Jiji".
Neata ladies! Hai, scularea ca incepe weekendu' si trebe sa fim snur!!!

+Quote Post
mps
post Oct 19 2007, 08:10 AM
Post #8354

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

(IMG:http://www.groovymachine.com/myspace-comments/images/goodday9.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Oct 19 2007, 08:48 AM
Post #8355

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Oct 19 2007, 09:20 AM
Post #8356

Musafir

buna dimineata! mie imi da tarcoale o musca tare agresiva (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) beau coffee si o tai la scoala.in rest...tare suparatica..a piecat albi,cu dragul meu iubit iar m-am certat (e mai isteric ca o fimeie la manopauza (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) )

+Quote Post
divi2007
post Oct 19 2007, 05:08 PM
Post #8357

Musafir

fetelor in sfarsit am net (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) am trecut pe rds asta din cauza ca reteaua dinainte nu mai exista, iar principala piedica in a avea net mai repede cine c redeti ca a fost a fost o baba analfabeta de pe scara care nu a lasat sa se traga fibra optica pe etajul meu , iar culmea prostiei e ca dupa ce astia i au explicat despre ce e vb si a pus si ea pachetul cu telefon tv etc imi venea sa mor cand am auzit azi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

nici nu stiti ce fericita sunt eu atat timp fara net vedeam acasa si imi venea sa ma urc pe pereti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu tu sa intrebi si alte pareri cand ai o problema ( apropo sufar de vreo 1 saptamana de o alergie urata inca nu mi a trecut si mai rau e ca nu stiu cauza)

in orice caz abia acum imi dau ce mult mi a lipsit acest forum cred ca stau sa recuperez ce ati citit pana maine ca doar asa printre picaturi am reusit sa vad, dar eu vroiam zilnic nu asa la 0 saptamana (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 19 2007, 05:30 PM
Post #8358

Musafir

rozi, eram pe drum si faceam socoteala albinii, daca a plecat sau nu si eram asa adancita in ganduriel albinoase incat am vazut strada pe care trebuia s-o iau la dreapta prea tarziu si uite-asa am facut un ocol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 19 2007, 06:11 PM
Post #8359

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Oct 19 2007, 01:33 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) las-o o data, de doua ori, maxim 3...ca mai mult n-o sa fie nevoie...sa tipe asa, fara sa respire, pana cand lesina de nervi sau sufocare...si gata! Obiceiul asta prost il au si sefii mei, sa te strige si sa-ti ceara un raspuns exact cand vorbesti la telefon...dar cel mai "cool" e ala de a tipa prin birou uni la alti exact cand vorbesti la tel cu un strain, un neamt, sau un spaniol, oameni care probabil n-au mai auzit tipete intr-un office decat in filmele americane..."mache", ce poti sa le ceri?! pt exemplificare a se studia "Jiji".
Neata ladies! Hai, scularea ca incepe weekendu' si trebe sa fim snur!!!

io-s gata snur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (ps ce-i aia?)

apropo de colega, e cronicizat obiceiul, daca nu-i raspund ofteaza se ridica si vine langa mine, si-ar baga fatza intre mine si monitor daca s-ar putea. efectiv n-am vazut asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
nu stiu ce-i de facut . i-am zis si "stai putin ca am treaba" raspunde "aaaah..ok" si sta si pufaie si ofteaza (taaare) in spatele meu pana ma "simt si ma execut".
E ceva de groaza si-mi pare tare rau s-o barfesc dar efectiv ne-a capiat.

in rest la voi a inceput week-end- ul ...va doresc unul frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
la mine mai sta vreo 4 ore la usa

+Quote Post
fortelady
post Oct 19 2007, 06:19 PM
Post #8360

Musafir

sa crezi tu ca spaniolii nu aud tipete decat in filme!
cleo - fixeaza o anumita ora cu ea in care lamuresti problemele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si in rest ignor-o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - da' la ora aia sa vina cu chestiile sintetizate...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 834 835 836 837 838 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th January 2026 - 04:13 AM