![]() ![]() |
| rozy |
Oct 20 2007, 09:55 AM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) buna dimi!
ai imaginatie wise (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
|
Oct 20 2007, 11:10 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
neatza..
it is a good day to cook, study, clean around, cook, cook and cook. spor la orice ati face azi! cine recomanda un club fain pt diseara? |
|
|
|
Oct 20 2007, 11:44 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata pe la pranz,
Cleo, da-i cu praf de ignore pana se satura sa te mai strige. Puneti niste casti in urechi si aculta muzica daca poti si s-o lecui cumva. Sau mai poti cand o apuca strigatul o tulesti din birou just like that poate s-o prinde ca e enervanta. Cook Meg sunt asa de satula si eu tre' sa prestez dar mai tarziu acum stau. Tre sa fac ceva prajitura ca n-am mai facut de vre-o luna si nu se mai poate. Si eu va zic spoooooooor la treburi si leneveala pe cat e posibil. |
|
|
|
| kalua |
Oct 20 2007, 12:05 PM
|
|
Musafir |
Cleolica-mititica, faceti un meeting scurt, gasiti voi ce sa puneti in agenda la punctul 1, iar la punctul doi discutati despre cum sa fie abordate persoanele in grupa voastra. Faceti un regulament al vostru fara sa-i faceti ei direct observatie. Atunci n-are de ce sa se supere, iar voi va puteti face o hartie pe care sa scrieti mare "regula" sau asa ceva si, fara sa uitati la ea cand o mai apuca, sa i-o ridicati intre ochi.
Eu am fost la un shoping scurt, am baut o cafea cu doua prietene si-acum ma duc la cumparaturi. |
|
|
|
Oct 20 2007, 12:10 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Kalua, ce activa esti! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Te invidiez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt intr-o leneaveala continua, cel putin pana diseara.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Oct 20 2007, 04:37 PM
|
|
Musafir |
fetili..am o curiozitate..poate ma ajutati voi....stiti ca pe incaltamintea de piele...pe cutie sau o eticheta este semnul respectiv...pt piele.io am un romb...adica ce material e? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) any ideea?
|
|
|
|
| walpurgik |
Oct 20 2007, 04:39 PM
|
|
Musafir |
Inlocuitor sau sintetic.
|
|
|
|
Oct 20 2007, 05:53 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Buna seara!Ce fac fetele?eu am facut niste clatite si acuma ma bag la comp.
|
|
|
|
| dr_wise |
Oct 20 2007, 06:16 PM
|
|
Musafir |
Eu produc o prajitura care seamana perfect cu tartele cu fructe, doar ca suprafata e muuuuuuuuult mai mare! Am pregatit-o in tava mare de cuptor.
Acum am scos blatul din cuptor, l-am lasat sa se raceasca. Pe la 19:30 ma apuc sa fac crema de vanilie, sa tai fructele (portocale, ananas, kiwi, mere, banana) si sa-mi pun imaginatia la bataie. Sa vedem ce iese...eu sunt drogata bine cu mere, ca sa nu ma tenteze nimic din ce urmeaza sa fac! Mdam aurolac ma cheama! |
|
|
|
Oct 20 2007, 06:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Am bagat si eu un blat de tort maine fac crema sau poate mai tarziu.
Eu pot sa mananc mere Dr.Wise o gramada daca vad o prajitura in fata am executat-o. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th January 2026 - 02:39 AM |
|
|