![]() ![]() |
Oct 25 2007, 06:51 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Neata! Si la noi se deschide supermarketul Real vineri.
|
|
|
|
Oct 25 2007, 06:55 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
|
|
|
|
Oct 25 2007, 08:00 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Neata!!!
Bai ce ceata este azi..brrr |
|
|
|
Oct 25 2007, 09:19 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Da, Andria, eu tot bucataria si holul aveam de gand...ca voi, cred...Da` mesteri, neam!!!! Nu te grabi mps cu alesul mesteriilor alege dupa referinte bune daca vrei sa iti faca treaba bine. Noi cand ne-am pus gresia si faianta eram intr-o viteza si am ales niste mesterii care n-au lucrat chiar Ok desi ne-au cerut o tona de bani si noi le-am dat .Greseala a fost ca le-am dat o parte de bani la inceput si apoi dupa cateva zile ne-au cerut si restul de bani si mie mi-a fost mila ca ziceau ca nu stiu ce tre' sa-si cumpere si le-am dat. Dar never ever cand o sa mai reparam ceva in casa nu le mai dau toti banii.La sfarsit daca nu esti multumit le tai si tu din bani sau macar ii chemi la retusuri pana fac cum trebuie. Asa ca alege-i cu grija ca sa fii multumita de rezultatul final. cum sunt hainele la Real ma refer calitate pret ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Unele haine sunt chiar ieftine, altele mai scumpe.Mie nu mi se pare ca sunt asa bine aprovizionati la haine.Acum fiind la inceput s-ar putea sa aiba multe oferte asa ca merita vizitat. La noi cand s-a deschis aveau haine si faine si nu la preturi astronomice. Au si haine ce se gasesc la TCM dar mult mai ieftine decat la TCM-urile din oras. In schimb fructe au proaspete si preturile sunt superok. |
|
|
|
Oct 25 2007, 10:15 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!azi e frig la birou. nu au bagat astia caldura si tremur din toate incheieturile....si nu ma simt deloc bine azi....
pt ca e frig. azi noapte nu stiu cumam facut dar am reusit sa rasucesc patura si am dormit cu picioarele afara. si evident mi-a fost frig. am de cautat in calc vreo 50 de desene. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Oct 25 2007, 03:33 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Real
trecand peste faptul ca e la naiba'n praznic de noi.. prin cartierele alea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .. cel putin asa mi se par mie, era plin de tigani aseara.. sa incepem: Am fost aseara.. pentru prima si ultima data. pe bune! mi s-a parut o panarama, un amalgam.. scarile nu functionau, saracii oameni au inceput sa impiga cosurile (desi au piedica aceea ca sa nu o ia la vale), nervi, urlete, cheama directorul.. casierele se miscau cu viteza melcului turbat.. ca sa nu zic ca era coada si trebuia sa astepti ca sa intri cu cosul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . noi nu am avut cos, asa ca ne-au invitat gardienii inainte. pana la urma s-a intrat care si cum a vrut, cei care au stat la coada au fost luati de fraieri de cei abia veniti.. neavand cos ne uitam ca la circ, it was funny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum.. ca am intrat.. e relativ micut. haine intr-adevar erau si de la TCM, dar modele vechi. cel putin eu vazusem alea de vreo 2 ani. apoi.. au si puma, nike & adidas (ceea ce e de apreciat). Va sfatuiesc sa va uitati ATENTE la orice chestie cantarita, pentru ca au si acolo probleme. ne-au pus o prajitura cu pret triplu, am inceput sa se certe vanzatoarele alea.. in sfarsit, au spus ca nu le merg bine cantarele. noi ne-am lasat la mana noastra, nu ne-a mai trebuit prajitura. eu de obicei ma uit la pretul produsului cantarit, asa ca de data asta ne-am prins. oare cati or fi luat teapa ieri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) produse fara coduri de bare.. In concluzie, raman fidela Carrefourului, fie el si la capatul celalalt al B. totusi, cred ca dupa o vreme lucrurile vor intra mai pe fagasul normal. sa speram.. pentru cei care stau prin preajma si vor fi nevoiti sa mearga acolo. |
|
|
|
Oct 25 2007, 03:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Apai si la noi a fost o porcarie de aglomeratie cand s-a deschis nu era finisat cum trebuie erau chestii care mai apoi le-au facut.Era jale, acum e cat de cat OK da' si de mine e departe si nu merg foarte des pe acolo. Mie imi place de Kaufland de unde iau unele chestii altele le iau din Sel sau Metro am eu fixurile mele. La noi Carrefour-ul e culmea dezorganizarii si niste cozi la case ce sunt la noi la Carrefour de multe ori de iti vine sa nu te mai duci.
|
|
|
|
Oct 25 2007, 03:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
missn, tu nu esti prin ro, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si mie imi place la kaufland. in special painitele alea, chiflele sunt super faine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) numai ca din nou, e cam departe.. si nu se merita sa ma duc pentru 10 painite. totusi, sa nu exageram (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aa, si colentina e un santier vesnic. mi-e asa urat sa trec pe acolo, mai ales ziua. |
|
|
|
Oct 25 2007, 03:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Diseara la 10 am si eu programare la Real (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Revin cu impresii dupa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Oct 25 2007, 03:53 PM
|
|
|
jolie, ti-ai mai luat mouse-ul pisicuta?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th January 2026 - 11:19 AM |
|
|