IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 850 851 852 853 854 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
mps
post Oct 26 2007, 10:54 AM
Post #8511

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Mi-am adus aminte: multumesc de sfaturi, misssn! Am mai gasit pe cineva-vad luni care-i treaba... Primul cu care vorbisem avea atatea pretentii si mofturi, parca ma angaja el pe mine!Si era si f scump...si voia sa vina 3 ore jumatate pe zi...cand mai terminam????
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Oct 26 2007, 12:02 PM
Post #8512

Musafir

clic!
eu sunt moarta de ras

+Quote Post
albinuza
post Oct 26 2007, 12:29 PM
Post #8513

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

helau again
tare papagal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io am papat acum. la masa cu marocanii.ei vb dom'le italiana. si eu tot ce pot sa fac e sa ma uit la ei si sa zambesc gales (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cred ca nu o sa pot vreodata sa vb italiana. sunt un om mort.
de ce oare am invatat spaniola??
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Oct 26 2007, 02:24 PM
Post #8514

Mamuca crocodililor

From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

ziua buna ladies!

misssn7, prin grecia am zburatacit.ce cald si bine era ieri cand am plecat....si aici era un brrrrr (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 26 2007, 02:35 PM
Post #8515

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Cand sa pun si eu raspunsul mi-au taiat curentul.
De auzit cu maselele de minte, n-am scos-o eu am auzit la radio si nu pe un post local .Acuma s-or fii aberat si ei I don't know.
Ce stiu for sure e ca in timpul somnului REM (somnul de veche) copiilor li se dezvolta creierul. In primele luni sugarii au o mare parte din somn, somn REM. Nu mai stiu exact ce procent dar parca in prima luna au 80% somn REM si nu disting ziua de noapte.Pe masura ce se apropie de 1 an scade somnul REM pana la 20% nu mai stiu exact procentul. Asta am citit intr-o carte Nightime parenting.
Apoi o data cu invatarea unui instrument sau unei limbi straine sau dezvoltarea oricarei abilitati in copilarie se formeaza conexiuni in creier ca o retea, cu cat e retea mai densa cu atat esti mai clever. Acum stiu ca pe la 7-8 ani matricea e deja formata. Deci nu stiu daca mai tarziu mai "creste" sau nu creierul da' o sa citesc.
Mps eu ti-am scris ca sa nu patesti ca mine ca ne-a luat valul in graba si apoi ne-a parut rau ca ne-am grabit.Acum un meserias scump nu inseamna totdeauna calitate.
Spor la renovare si sa iasa asa cum vrei tu.

+Quote Post
asgaard
post Oct 26 2007, 03:49 PM
Post #8516

Obsedat

Member No.: 670

deci : nu trebuie sa iau antibiotice (sac, mps (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
dar e posibil sa fie nevoie sa mi se taie gingia, ca sa-mi iasa si bruma de minte care mi-a mai ramas (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 26 2007, 03:56 PM
Post #8517

V.I.P.

Am o cunostiinta care s-a chinuit toata vara asta cu maseaua de minte de aia ti-am spus sa te duci la stomatolog. A operat-o era deja mai taziu decat trebuia, ca a taraganat-o, ca a zis ca-i trece si a ramas cu unul dintre nervi postoperatoriu paralizat. Nu putea sa deschida gura decat la jumatate din deschizatura completa.
Sa-ti treaca cat mai repede durerile. Mintea nu-i niciodata prea tarziu s-o ascuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
asgaard
post Oct 26 2007, 04:02 PM
Post #8518

Obsedat

Member No.: 670

multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu m-am dus ca vine week-end-ul si mi-era frica sa nu ma trezesc cu un obraz din ala de harciog, nu stiu de ce am oroare de masele umflate si de febra, alte boli le mai suport cum le mai suport
ca veni vorba... inca putin si e week-end (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 26 2007, 04:11 PM
Post #8519

V.I.P.

Da chiar sa aveti un week-end cum vreti voi si cu relax ca-i de baza uneori:-).
Ma duc la aerobic sa mai fac putin de muschi si sa-mi mai creasca tonusul.
Maine oricum mai creste ca mergem la Poiana Tapului un fel de neverland pt mine.
Fain papagalul cantaret Forte. Mai tare mi-a placut cum dansa, avea tehnica nu gluma:-)

+Quote Post
fortelady
post Oct 26 2007, 04:22 PM
Post #8520

Musafir

QUOTE(asgaard @ Oct 26 2007, 04:49 PM) *
deci : nu trebuie sa iau antibiotice (sac, mps (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
dar e posibil sa fie nevoie sa mi se taie gingia, ca sa-mi iasa si bruma de minte care mi-a mai ramas (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

te vopsesti blonda dupa aia? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 850 851 852 853 854 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th January 2026 - 07:58 AM