![]() ![]() |
Oct 29 2007, 03:09 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
da, rossana, inalti si destul de aratosi (daca iti plac blonzii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
|
|
|
|
Oct 29 2007, 03:12 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Apropo de Sf Andrei ... vin Serbarile orasului (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) viiiiin fieeeert (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mmmmm
|
|
|
|
| fortelady |
Oct 29 2007, 03:14 PM
|
|
Musafir |
da, rossana, inalti si destul de aratosi (daca iti plac blonzii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). blonzi? BLONZI? vin acolo.... fugi la aeroport sa ma recuperezi! |
|
|
|
Oct 29 2007, 03:22 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Benelux=Belgia, Olanda, Luxemburg Pai si ce te plangi si eu tot din Bv sunt da' nu mi se mai pare asa extraordinar, e frumos da' cu un trafic nasol la ore de varf de iti vine sa mergi pe jos decat cu masina. Si cand ploua sa te tii ca nu se mai opreste cate o sapt. E fain cand ninge in schimb. |
|
|
|
Oct 29 2007, 03:24 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 |
Nu e prea fain cand ninge in portiunile in care nu se curata zapada si toculetele sufera... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . De trafic toata lumea se plange, dar comparativ cu Bucurestiul, cred ca inca stam bine... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Nah, nu prea imi sare inima la blonzi...dar daca sunt destul de inaltzi, sund dispusa sa ma sacrific (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. |
|
|
|
Oct 29 2007, 08:54 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Am ajuns si eu acasa,dupa 8 ore de scoala si ma apucai cu spor de dezghetat frigiderul. Eram virgina la treaba asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar tot imi place asa mult traiul asta "vitreg",singurica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by pokemon: Oct 29 2007, 08:55 PM |
|
|
|
Oct 29 2007, 09:34 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 |
eh, your loss atunci, Rossana, ii pastrez pentru Forte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ((IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) la aeroport)
nu stiu misss, eu am fost de vreo 3 ori in Brasov si de fiecare data mi s-a parut de poveste (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . |
|
|
|
Oct 29 2007, 10:42 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
hello..
cine merge la sibiu la scorpions? eu m-am abonat deja.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa vedem ce si pe unde prindem. poate mergem cu o zi inainte. cred ca o sa fie super full (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) da' asta e |
|
|
|
Oct 29 2007, 10:43 PM
|
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 |
Seara bună (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) doamnelor.
Am supravieţuit unei zile de luni. Merită sărbătorit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Oct 29 2007, 10:49 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
hello!!
Meg vreu si eu la Scorpions. Cand este? Eu sunt total pe langa.... Si eu am trecut cu greu peste acesta zi..am fost teribil de adormita si toata lumea m-a enervat, dar i-am ignorat..mi-a fost prea lene sa raspund in vre-un fel. Vremea este de vina....sunt intr-o stare de spirt aiurea cand ploua afara!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th January 2026 - 06:23 PM |
|
|