![]() ![]() |
Oct 31 2007, 09:42 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Neata!
|
|
|
|
| fortelady |
Oct 31 2007, 11:14 AM
|
|
Musafir |
neata...
|
|
|
|
Oct 31 2007, 12:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
|
|
|
|
Oct 31 2007, 01:19 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Au dat drumul la caldura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!!! In sfarsit mi-a fost si mie bine (si cu caloriferul electric inca bagat in priza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa compenseze!)
|
|
|
|
Oct 31 2007, 01:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mai fetelor!!
eu tocami am aflat ca am liber si maine si poimaine. imi poate spune si mie cineva ce pana mea fac io 4 zile aici?? daca eram acasa imi parea tare bine. da aici??? ce ma faaaaccc?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) nu serios da chiar nu scrie nimeni pe aici? am si io o ora pauza.. care se cam termina acum... si aici pauza... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 31 2007, 02:08 PM
|
|
Musafir |
Cum ce faci, soro?!
Vizitezi en gross tot ce se poate vizita pe o raza de 100km. Pai nu? Unde nu da Dzeu sa fiu in Italia 4 zile si sa ma destrabalez!!!! E adevarat, e sarbatoarea mortilor, parca, la toti catolicii maine si probabil si-au tras inclusiv vineri zi libera. Logic! |
|
|
|
Oct 31 2007, 03:41 PM
|
|
|
wisw. nu am masina cu care sa ma deplasez asa de departe. asta una. 2. nu dispun de asa multi bani pt ca trebuie sa traiesc cu ce mai am pan ape 15. si nu mai am prea mult (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si trenurile nu circula (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 31 2007, 04:06 PM
|
|
Musafir |
..mda, ai dreptate...atunci, daca-i vreme misto, invita-ti colegii la un picnic, asa va cunoasteti mai bine, va povestiti una alta, beti un pahar de vin italian (yam-yam), trece ziua. Poate incingeti si-un volei, sau baschet, sau fotbal, sau, de ce nu, o sarba de-a noastra. Schimb cultural.
Sincer, eu as fii foarte curioasa sa-mi cunosc colegii italieni mai bine, iar daca nu exista, atunci sa ma imprietenesc cu vecinii italieni. Sau faceti niste mititei si ii imbiati cu mirosul. Vin singuri! |
|
|
|
Oct 31 2007, 04:39 PM
|
|
|
mdaaa bune idei. dar iar nue bine. ploua de 2 zile.
si am colegi marocani. si nu ma prea incanta sa ma imprietenesc.. si plus de asta la italiana mea mai bine tac decat sa comunic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si iar m-a enervat colega... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Oct 31 2007, 05:55 PM
|
|
Musafir |
Ba sa comunici, ca asa-ti dai drumul!
Ce dracu, invatara marocanii italiana si nu se prinde de tine, romanca?! Iti doresc o zi minunata maine, cu soare, caldura si chef de viata si colindat! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th January 2026 - 01:15 AM |
|
|