![]() ![]() |
Nov 7 2007, 10:39 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nu stiu,dar eu vreau la tropice! Sau macar in pat, sub plapuma (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Nov 7 2007, 10:42 AM
|
|
Musafir |
Neata fetelor! Eu vreau inapoi in vacanta. Chiar a fost f nasoala acomoderea cu vremea rece din Romania. De fapt...inca nu s-a intamplat acomodarea.
Mult spor celor care zugravesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Anul trecut pe vremea asta eram si eu in aceleasi focuri. |
|
|
|
Nov 7 2007, 01:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna ziua ca nu mai e neata:d
ce fac fetele? Maat eu sunt in italia. muncesc cu drag si spor... e un frig de-mi clantane dintii. da nu pt ca e frig afara ci pt ca e stricata instalatia de caldura. nu mai pot. auziti? stie careva vreun site de unde pot sa-mi fac rezervare la avion. d.alea cu low cost? dus intors? italia-romania si invers? va rog frumooooss!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Nov 7 2007, 03:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Eu stiu ca se numeste una Blueair dar tre sa ai grija ca la intors daca nu se umple avionasul trebuie sa-l astepti pe urmat. Da-i o cautare pe google.
M-am procopsit cu un virus si imi mergea calculiciul ca jalea se numeste W32.Mytob.JN- at -mm o sa pun descrierea la tehnica. |
|
|
|
Nov 7 2007, 05:06 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
albi, cum e cu romanii si italienii? e linistita zona in care stai tu?
|
|
|
|
Nov 7 2007, 05:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mai fetelor io am citit pe bucatele aia cu zburatorul. m-a stricat de ras pe infundate. mai am 3 pagini. rad in interior ca-s la munca. da-mi dau lacrimile.
nu pot sa cred domnule!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mai am 2 ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da meg unde stau eu lumea e pasnica. incepem si noi demersurile pt acte. ca sa fin sigure ca nu avem probleme. da e un orasel mic tare... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) This post has been edited by albinuza: Nov 7 2007, 05:07 PM |
|
|
|
| fortelady |
Nov 7 2007, 06:16 PM
|
|
Musafir |
buna ziua ca nu mai e neata:d ce fac fetele? Maat eu sunt in italia. muncesc cu drag si spor... e un frig de-mi clantane dintii. da nu pt ca e frig afara ci pt ca e stricata instalatia de caldura. nu mai pot. auziti? stie careva vreun site de unde pot sa-mi fac rezervare la avion. d.alea cu low cost? dus intors? italia-romania si invers? va rog frumooooss!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) sunt mai multe companii - myair, blueair, easyjet, etc- cauta pe gugal low cost avion bucuresti si gasesti sigur |
|
|
|
Nov 7 2007, 08:26 PM
|
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 |
Bonsoar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E sărbătoare mâine şi ar cam trebui să ne antrenăm de azi. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
|
Nov 7 2007, 09:57 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 7-November 07 Member No.: 2,580 |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am 16 ani si mi sa dat ocazia sa aleg daca voi fi vaccinata impotriva cancerului de col uterin gratuit sau nu. trebuie sa dau un raspuns urgent insa sunt in dubiu...mama spune ca in locul meu nu ar face asta pentru ca nu se stie ce efecte va aavea vaccinul in viitor dat fiind faptul ca este foarte nou. m-am informat la prietenele mele din germania(una din care a primit deja vaccinul) si mi-au spus ca din ce stiu ele este sigur si nu ar trebui sa fie probleme....insa constiinta ma cam opreste de la acest lucru pentru ca tin la sanatatea mea. pe de alta parte, strabunica mea a murit tocmai din cauza acestei boli, ceea ce m-ar face predispusa la aceasta boala (presupun).....daca stiti ceva informatii despre acest vaccin as aprecia orice raspuns.... cat mai repede posibil..multumesc!
|
|
|
|
| fortelady |
Nov 7 2007, 10:00 PM
|
|
Musafir |
|
|
|