IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 879 880 881 882 883 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Nov 7 2007, 10:39 AM
Post #8801

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nu stiu,dar eu vreau la tropice! Sau macar in pat, sub plapuma (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Nov 7 2007, 10:42 AM
Post #8802

Musafir

Neata fetelor! Eu vreau inapoi in vacanta. Chiar a fost f nasoala acomoderea cu vremea rece din Romania. De fapt...inca nu s-a intamplat acomodarea.
Mult spor celor care zugravesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Anul trecut pe vremea asta eram si eu in aceleasi focuri.

+Quote Post
albinuza
post Nov 7 2007, 01:27 PM
Post #8803

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna ziua ca nu mai e neata:d
ce fac fetele?
Maat eu sunt in italia. muncesc cu drag si spor...
e un frig de-mi clantane dintii. da nu pt ca e frig afara ci pt ca e stricata instalatia de caldura.
nu mai pot. auziti? stie careva vreun site de unde pot sa-mi fac rezervare la avion. d.alea cu low cost?
dus intors? italia-romania si invers?
va rog frumooooss!!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 7 2007, 03:42 PM
Post #8804

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu stiu ca se numeste una Blueair dar tre sa ai grija ca la intors daca nu se umple avionasul trebuie sa-l astepti pe urmat. Da-i o cautare pe google.
M-am procopsit cu un virus si imi mergea calculiciul ca jalea se numeste W32.Mytob.JN- at -mm o sa pun descrierea la tehnica.

+Quote Post
Meg
post Nov 7 2007, 05:06 PM
Post #8805

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

albi, cum e cu romanii si italienii? e linistita zona in care stai tu?

+Quote Post
albinuza
post Nov 7 2007, 05:06 PM
Post #8806

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

mai fetelor io am citit pe bucatele aia cu zburatorul. m-a stricat de ras pe infundate. mai am 3 pagini. rad in interior ca-s la munca. da-mi dau lacrimile.
nu pot sa cred domnule!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
mai am 2 ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
da meg unde stau eu lumea e pasnica. incepem si noi demersurile pt acte. ca sa fin sigure ca nu avem probleme. da e un orasel mic tare...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

This post has been edited by albinuza: Nov 7 2007, 05:07 PM

+Quote Post
fortelady
post Nov 7 2007, 06:16 PM
Post #8807

Musafir

QUOTE(albinuza @ Nov 7 2007, 01:27 PM) *
buna ziua ca nu mai e neata:d
ce fac fetele?
Maat eu sunt in italia. muncesc cu drag si spor...
e un frig de-mi clantane dintii. da nu pt ca e frig afara ci pt ca e stricata instalatia de caldura.
nu mai pot. auziti? stie careva vreun site de unde pot sa-mi fac rezervare la avion. d.alea cu low cost?
dus intors? italia-romania si invers?
va rog frumooooss!!!

sunt mai multe companii - myair, blueair, easyjet, etc- cauta pe gugal low cost avion bucuresti si gasesti sigur

+Quote Post
Dore
post Nov 7 2007, 08:26 PM
Post #8808

Explorator

From: Bucuresti
Member No.: 78

Bonsoar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E sărbătoare mâine şi ar cam trebui să ne antrenăm de azi. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
ankulette
post Nov 7 2007, 09:57 PM
Post #8809

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,580

(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am 16 ani si mi sa dat ocazia sa aleg daca voi fi vaccinata impotriva cancerului de col uterin gratuit sau nu. trebuie sa dau un raspuns urgent insa sunt in dubiu...mama spune ca in locul meu nu ar face asta pentru ca nu se stie ce efecte va aavea vaccinul in viitor dat fiind faptul ca este foarte nou. m-am informat la prietenele mele din germania(una din care a primit deja vaccinul) si mi-au spus ca din ce stiu ele este sigur si nu ar trebui sa fie probleme....insa constiinta ma cam opreste de la acest lucru pentru ca tin la sanatatea mea. pe de alta parte, strabunica mea a murit tocmai din cauza acestei boli, ceea ce m-ar face predispusa la aceasta boala (presupun).....daca stiti ceva informatii despre acest vaccin as aprecia orice raspuns.... cat mai repede posibil..multumesc!

+Quote Post
fortelady
post Nov 7 2007, 10:00 PM
Post #8810

Musafir

s-a discutat aici- clic! si aici- clic! despre acest vaccin.
topicul de aici se inchide

+Quote Post

2207 Pages V  « < 879 880 881 882 883 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd January 2026 - 09:01 AM