![]() ![]() |
Nov 8 2007, 05:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
La noi se pregateste lumea de chef. Avem vreo trei sarbatoriti in firma, inclusiv directorul. Munti de parjituri, oaie la protap, gratare, bautura in valuri (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif)
|
|
|
|
Nov 8 2007, 08:16 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
hello
Ce fac fetele? Nu am trecut de ceva vreme pe aici.... sambata am o nunta, la care nu am cu ce sa ma imbrac....si nici al meu sot nu are costum....la servici e mare nebuneala, plec dim si vin seara...asa ca ramane doar sambata, ziua in care sper sa reusesc sa gasesc si rochie si costum. Mi-am facut maine seara programare la cosmetica, sper sa ajung. La muuulti aniii!!!! pt toate fetele care isi serbeaza ziua de nume! |
|
|
|
| kalua |
Nov 8 2007, 08:22 PM
|
|
Musafir |
Ce misto! Noi am primit azi invitatia la petrecerea de Craciun care va avea loc in...incinta firmei! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cu tombola. Probabil sa primim cate-un pix si fac oleaca de bufet de la cantina si cel tarziu la 10 ne dau afara. Mai mare rusinea! (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)
Am dat azi telefon dupa niste rezultate la analize si mi-a zis asistenta ca trebuie sa vorbeasca doctoreasa cu mine. Nu poate fi nimic foarte nasol, dar daca n-as sti asta nu m-ar baga in boale pana maine? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am fost si la dentist, mi-a facut o chestie una dintre asistente si a facut niste remarci care pot baga in sperieti multi oameni. A venit dupa aceea stomatologul, a mai facut si el niste masuratori care au iesit cu totul altfel decat ale toantei aleia... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Acu' ma pun sa fac niste painici. (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Nov 8 2007, 09:07 PM
|
|
Musafir |
Noi facem la restaurant petrecerea de Craciun. Anul trecut am facut-o in firma si n-a iesit rau deloc.
Kalua, sanatate maxima! Si eu trebuie sa ajung la dentist, ca nu pot mesteca deloc in partea stanga, asta de din-nainte sa plec in vacanta. Si asta pentru c-am fost la dentist dupa vreo 3 ani si mi-a descoperit cateva carii si pe una mi-a plombat-o pe loc. Si acum ma doare exact in vecinatatea celei plombate, nu stiu care-o fi chestia...dar miercuri sunt programata. Daca stiam ca patesc asa nu mai mergeam deloc la dentist...ca nu ma durea nimic inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu sunt inca la serviciu, trebuie sa inchei ceva. Nu prea am sunat sarbatoritii azi din lispa de timp. Jolie si eu trebuie sa ajung la cumparaturi in weekend ca merg la un botez si n-am cu ce ma imbraca. Chestia faina e ca si sambata si duminica am niste cursuri de audit. Dar nu mai vreau sa ma gandesc...trec toate pan' la urma. Szi, suna bine petrecerea voastra. |
|
|
|
Nov 8 2007, 09:21 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
si io vin de la dentist.
sunt foarte bine psihic. dintzic ( (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) ) la fel. acum trebuie sa fac ceva de mancare.. frigiderul e relativ plin -tocmai a ajuns paketu de la mama de acasa - si domnul meu a mancat la cantina (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif) asa ca.. trebuie sa fac numai pentru mine. ce mi-e urat.... |
|
|
|
Nov 8 2007, 09:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Poke, ce dragut, voi mai faceti romana? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Btw, cum iti place fac, Buc? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ajuns si eu acasa acum. Sweet fac romana ca doar sunt la jurnalism (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fac imi place mult de tot (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mai ales partea de ziaristica.Cu filosofia inca nu ma inteleg,dar o scot eu cumva la capat. iar Bucurestiul...yuumy...chiar imi place. Prea mult imi doream sa ajung aci! |
|
|
|
Nov 8 2007, 10:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Romana adica lb romana gramatica etc sau si literatura? Ah lol, eu sunt la Comunicare si RP si nu mai fac romana propriu-zisa. Cand ai zis de romana, mi-am adus aminte de liceu, de cat m-am chinuit sa invat pt admitere gramatica, stilistica etc..Ce vremuri!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Parca a trecut o eternitate de atunci.......
|
|
|
|
Nov 8 2007, 10:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Gramatica,lexic,fonetica,stilistica!Mie imi place.Intotdeauna mi-a placut partea asta a limbii romane!
Fereasca Dumnezeu de literatura ca nu imi place sa citesc aberatii (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) |
|
|
|
Nov 9 2007, 12:08 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Well, e bine daca iti place..Asta conteaza cel mai mult..(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Desi ca jurnalist, nu o sa faci tocmai asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Nov 9 2007, 08:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ghiciti cine e mahmura dupa cheful de aseara! Dar m-am distrat super tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd January 2026 - 05:59 AM |
|
|