![]() ![]() |
| rozy |
Nov 14 2007, 03:56 PM
|
|
Musafir |
tu nu era vorba ca muncesti? muhaha (IMG:style_emoticons/default/spider.gif)
|
|
|
|
Nov 14 2007, 04:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
pai muncesc!! bine ca ai gasit paianjenul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
da tu inveti?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| rozy |
Nov 14 2007, 04:51 PM
|
|
Musafir |
ba daaa...cu un ochi ma uit la tv,cu unul la pc.si cu unul in cursuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/evo.gif)
|
|
|
|
Nov 14 2007, 04:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da avem tv in camera? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Nov 14 2007, 05:00 PM
|
|
Musafir |
avem...pe ala din bucatarie..ca ala a lu' Clau gajaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma duc sa o ajut pe mother |
|
|
|
Nov 14 2007, 05:05 PM
|
|
|
mergi!!! fii fetita ascultatoare!!! nu o lasa pe ma sa munceasca singura ok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) pune mana si munceste!!!
|
|
|
|
Nov 14 2007, 06:40 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
salutare
in fuga asa.. da, am fost la munte in weekend, in sibiu, la marele concert x. partea cea mai faina a fost ca am urcat cu telescaunul la paltinis. era un ger, mama, si fiarele alea reci.. sus zapada mare. da' noi in adidasi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) de unde sa stim ca o sa fie chiar asa? am plecat in fuga.. cat despre concert, eu nu m-am declarat foarte entuziasmata. se auzea cam naspa.. (ma asteptam sa fie .. beton sonorizarea..) si panourile alea mi s-au parut cam jos montate. ori ca oi fi eu mai micuta de statura.. nush, nu am vazut decat in camera cuiva cu zoom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . cat despre oameni, ce sa va zic: erau ca salbaticii urcati in copaci, pe garduri, pe roata (o chestie de lemn maare, care nush ce semnifica pana la urma). politia ii dadea jos, ei pac se urcau inapoi. a si niste rokeri de aia jegosi .. de care trebuia sa stam deoparte. am precizat: "de aia jegosi", ca sa nu intelegeti gresit-cum ca toti ar fi asa. poi.. aveau parul mare si cand dadeau din cap.. deja in jurul lor toti se uitau ca la urs. am ras cu pofta cand un om serios era in spatele unuia si canta el acolo entuziasmat si poc! cu freza'n ochi. ce fatza a facut ala, saracul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in roice caz, dadeau din cap ca apucatii. per total, ma declar multumita numai datorita excursiei la paltinis. altfel, concertul si zilele petrecute acolo mi s-ar fi parut pierdere de timp. really~! |
|
|
|
Nov 14 2007, 07:33 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
asa, fetelor, asa, invatati! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu-i asa ca am pisoc cuminte, rozy? (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
meg, acum nu mai vreau la plaja. mi-ai facut pofta de zapada (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) azi m-am enervat maximum maximorum pe o tanti. i-a tras o palma lu` fiica-sa (pe la clasa a5a, ceva de genul) ca luase 8 la biologie si ca o sa ajunga de rasu` neamului. vaaaaai...asa imi venea sa-i trag vreo doua scatoalce.pfff (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) noroc ca veneam de la vet si nu vroiam sa-i dau un exemplu negativ pisocului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Nov 14 2007, 11:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hello! Sii faceeeeeti? (daca mai tineti minte reclama (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Cam pustiu pe aici! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Meg, lasa, o iesire ca asta e binevenita oricum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Era vreme buna si de schiat? Desi ma indoiesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E prea devreme totusi.. Mai am rabdare..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Nov 15 2007, 09:06 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Eu am vazut lupul. Am scapat de raceala, dar si de voce (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd January 2026 - 12:09 AM |
|
|