IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 888 889 890 891 892 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Nov 15 2007, 09:09 AM
Post #8891

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUNA DIMINEATAA (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 15 2007, 09:20 AM
Post #8892

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata,
Se skiaza in Poiana Brasov.Yyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeessssssssssss (IMG:style_emoticons/default/skiing[1].gif) .Sambata cred ca mergem la ski.De abia astept.
Ziceti-mi si mie un furnizor de internet wirless Ok.Tre sa ma mut de la rds ca ma enerveaza rau.Seara nu-mi merge net-ul neam.Am tras un show ieri cu unul de la rds (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) cred ca le dau verde cat de curand.

+Quote Post
Meg
post Nov 15 2007, 11:44 AM
Post #8893

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

yup, erau cu schiuri. dar mi s-a parut cam abrupta.. poate pentru incepatori nu e cel mai bun loc.
mi-a placut un catel care se chinuia sa urce prin zapada aia.. era negru si avea un botic alb, plin de zapada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
tare dragut era.

+Quote Post
asgaard
post Nov 15 2007, 12:16 PM
Post #8894

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

neata
ia spuneti, fetele cu schiurile, daca ma apuc acum la batranete, mai am vreo sansa sa invat ? si e neaparat sa-mi rup vreun picior, ceva ? (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
ca as merge, dar am ideea fixa ca musai tre' sa-ti rupi picioarele ca sa inveti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
rozy
post Nov 15 2007, 12:25 PM
Post #8895

Musafir

si mie mi-ar place sa invat sa schiez....sau sa ma dau cu snowboard-ul (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
binutzo cand ai pauza intra tu pe mine...(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 15 2007, 12:28 PM
Post #8896

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

eu sunt fac sac si saniuta... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
imi rup dosu da e beton (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
si acum o frec oleaca pt ca e plecat sefu de la tehnic si chiar nu vreau sa termin ce mi-a dat. ca o sa ma creada prea inteligenta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/finger.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 15 2007, 03:00 PM
Post #8897

V.I.P.

Poti sa te apuci asgaard merita 200%. La inceput e bine sa iei o ora 2 cu un monitor sa vezi care-i faza.Nu-i complicat doar ca daca inveti de la inceput bine e si mai super. Eu intr-un an a dat unul peste mine cu viteza de m-a aruncat intr-o rapa vre-un m si nu mi-am rupt nimic doar ca am avut o vanataie pe piciorul stg de la fund pana la genunchi pe latime de vre-o 25-30 cm care mi-a trecut de abia prin vara si tot nu am renuntat. Al meu sot a facut ski de performanta si el m-a invatat doar ca nu avea prea multa rabdare imi zicea incarca descarca si pana m-am prins care-i faza a durat ceva, mai bine eu pe la 27 de ani am invatat si acum merg ok adica nu mi-e frica pe nici o partie oricat de abrupta ar fii. Senzatie mai faina ca la ski zic eu nu exista intre multe sporturi care le-am invatat ski-ul a ramas no.1. Poti incerca si cu snowboard-ul doar ca acolo e naspa pt ca viteza mai mare cazaturi mai strong.Dupa ce inveti zice lumea ca e mai fain cu snowboard-ul decat cu ski-urile

+Quote Post
asgaard
post Nov 15 2007, 03:35 PM
Post #8898

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

saru' mana de incurajare, misssn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa vad in iarna asta daca ma incumet. la snowboard voiam si eu sa ma bag, mai ales ca sunt mica, deci am centrul de greutate jos, asa ca n-o sa cad prea de sus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 15 2007, 04:42 PM
Post #8899

V.I.P.

Daca te-ai dat in copilarie cu skeyboard-ul miscarile sunt asemanatoare doar ca vitezele sunt mult mai mari. Nu mai sta pe ganduri o sa-ti placa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 15 2007, 04:47 PM
Post #8900

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello gajici!
In sfarsit am si eu ceva timp liber.Am intrat in campul muncii in ultimele 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am prins 2 promotii tare bine platite,4 ore pe zi (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
Acum ma enerveaza colegele de palier care asculta manele la maxim...off...e singura camera unde e galagie si e tocmai langa mine (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)
Aaa...stiti pe unde gasesc dopuri de urechi?Am intrebat in Real si la o farmacie din zona dar nu au.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 888 889 890 891 892 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 11:45 PM