![]() ![]() |
Nov 15 2007, 07:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Pentru ca-s nesimtite! (IMG:style_emoticons/default/jump.gif)
Stau in fiecare noapte pana la ora 6(dimineata de fapt) si apoi se trezesc la 3 dupa-masa si o ia de la capat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Nov 15 2007, 07:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai le mai stii si programul? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar haide ca nu te mai corup, in fond toleranta ar trebui sa stea la baza relatiilor interumane. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Nov 15 2007, 07:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Da functioneaza uneori chestia cu antidotul, asa facea si vecinul la inceput baga manele pana noaptea tarziu.Eu dimineata cand ma trezeam ii bagam muzica simfonica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . S-a potolit. Se rezolva si cu doapele Poke si n-are rost sa-ti faci nervi pt altii ca nu merita.
|
|
|
|
Nov 15 2007, 07:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Sweet ce sadica etsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar lasa ca ma fac eu mare (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) ...sau termina ele facultatea (IMG:style_emoticons/default/cc_jockey.gif) LE:missn eu incerc sa imi pastrez calmul,dar nu stiu cat o sa rezist.Iubitu a zis ca le taie cablurile de la boxe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by pokemon: Nov 15 2007, 07:54 PM |
|
|
|
Nov 16 2007, 08:57 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
|
Nov 16 2007, 09:04 AM
|
|
|
Neata!
In juma de ora plec la cumparaturi cu primii bani castigati de mine (IMG:style_emoticons/default/super.gif) |
|
|
|
Nov 16 2007, 09:18 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
super misto poke...o sa-ti placaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Nov 16 2007, 10:51 AM
|
|
Musafir |
'Neata!
Poke dear, pe vremea mea caministele care nu respectau regulile de bun simt erau date afara din camin. S-ar putea sa functioneze si acum regula asta, pana la urma toate platiti la fel, nu sunt pe tarlaua lor acolo. Iar, a propos de mucurile de tigara, iti spun sincer cum am procedat eu cu o vecina a carei pisica isi facea cu constiinciozitate nevoile pe covorul meu, ca de altfel, pe covorul tuturor vecinilor de pe palier: m-am enervat, am luat covorul cu "prospatura cu tzugui" si am sters toata dracovenia pe usa ei. S-a linistit si a inceput sa-si astepte pisica de cate ori o gonea afara. Cu astfel de personaje tb sa fii "barbata"! Pt posesoarele de pisici, caini si alte animale tb sa fac o precizare: iubesc animalele, dar nu-mi place nesimtirea unor stapani. |
|
|
|
Nov 16 2007, 11:49 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Buna dimineata,
Superfain Poke, enjoy the shopping. |
|
|
|
Nov 16 2007, 12:36 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
buna dimi....ziua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
poke, distractie placuta la shopping (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si eu cred ca ma duc maine, ca a venit targul de toale in oras (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) o zi buna ladies! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 10:08 PM |
|
|