![]() ![]() |
| dr_wise |
Nov 17 2007, 07:24 PM
|
|
Musafir |
Salutti!
Kalua, fusesi la magazinul italienesc? Ce bunataturi ai cumparat? Hai, agita-mi suculetele! Fratilor, care misunati pe forum, aruncati un ochi la "lb engl" si dati-mi o mana de ajutor!!! |
|
|
|
Nov 17 2007, 07:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Dr_wise, am incercat sa te ajut eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca apare Walpu pe aici, astept confirmarea..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Missn, foarte tare! Cum e la munte? In Buc e de-a dreptul groaznic, tocmai m-am intors de afara si nu cred ca mai vreau la noapte repriza a doua. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Nov 17 2007, 07:49 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) merci! ideea era ca am folosit expresia respectiva discutand cu un italian despre romanii de etnie rroma din Italia. Am concluzionat, referitor la atitudinea celor care savarsesc infractiuni acolo ca, pana la urma, Dzeu ii da fiecaruia dupa fapta si rasplata, adica pana la urma cine face rau, va avea parte de rezultate pe masura...hmmm, nu stiu daca expresia aceea e taman ce-mi trebe...culmea e ca s-a bagat americanul asta ca o cotofana sa ma intrebe ce inseamna; i-am explicat, n-a inteles!
|
|
|
|
Nov 17 2007, 07:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Nu te satisface interpretarea mea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai stiam ceva de genul one good turn deserves another dar asta poate ca se potriveste si mai putin in contextul tau. Anyway, poate te lamureste cineva mai bine..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Nov 17 2007, 08:02 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Nov 17 2007, 08:25 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si poti sa inlocuiesti si good cu bad cred, nu stiu daca e standard expresia, oricum in forma initiala sigur exista. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum complicata traba cu expresiile astea, stiu ca am vazut mai demult intr-o librarie un dictionar de marimi considerabile, avand ca tema doar traducerea expresiilor. Si nici asa, nu cred ca reusesc sa reproduca sensul exact al expresiei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Nov 17 2007, 08:54 PM
|
|
Musafir |
Aaa! Mi-ar fi placut sa am asa ceva in biblioteca, dar n-am vazut.
|
|
|
|
Nov 17 2007, 10:30 PM
|
|
|
Este, este, la editura Teora, daca nu ma insel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Nov 18 2007, 11:07 AM
|
|
Musafir |
gut morning! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
|
Nov 18 2007, 11:38 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Neeeeata, Rozy! Cum e vremea la tine?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 08:14 PM |
|
|