IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 893 894 895 896 897 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Nov 18 2007, 11:55 AM
Post #8941

Musafir

neatzaaa!
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 18 2007, 12:01 PM
Post #8942

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata,
Sweet e super sus in Postavarul zapada multa in unele locuri zapada neatinsa copacii incarcati in zapada , zapada in long supply, as sta numai acolo daca nu m-as transforma intr-un om de zapada (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu era nici asa frig. Dar mai jos la un moment dat sunt si portiuni cu iarba dar mici, se putea skia lejer pana jos. Duminica e inghesuiala mare in Poiana dar si ieri era f.multa lume si multi urcau pana in Postavarul cu cabina se plimbau pe acolo ceva si apoi coborau din nou cu cabina.
Sa aveti o duminica cu mult relax.

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2007, 12:38 PM
Post #8943

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am terminat curatenia (cica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si mi-au ramas de facut "maruntisuri" de genul:
- terminat montat hota (bagat tubu si scos afara, gasit modalitate punere in priza)
- montat cornizele si aranjat/pus draperiile si perdelele in bucatarie, dormitor, sufragerie
- cumparat 2 canapele
- cumparat tv nou lecedeu
- cumparat monitor nou lecedeu
- dat gauri in pereti pentru aplice/tablouri/ce o mai fi sufragerie+dormitor
- dat gauri in pereti in baie pentru montat oglinda si etajera
- de frecat baia pina ii iese sufletu`
- de emailat cada
- schimbat instalatia bucatarie (picatura chinezeasca e la ea acasa sub masca mea cea noua)
- de varuit si vopsit debaraua (o fac io, ca daca mai vad un mester cred ca il sinucid cu mina altuia!)
- de primit restu` de mobila de bucatarie (masca cu mini-dulapior pentru calorifer+ una bucata dulapior_ doua rafturi simple pentru pus maruntisuri care trebuie sa fie la indemaina deasupra blaturlui de munci)
- de primit rafturile din debara (toate oalele +cratitele + tigaile, tigaitele mele asteapta curatate luna si invelite in saculeti noi de plastic in doua cutii de monito sa isi reia locul in debara)
- de instalat noul meu sistem de uscat rufe, inventie proprie- nu am gasit decit de-alea care s ecracaneaza si se string da nu imi plac si nici loc pentru ele nu mai e!)
- mai incolo de reparat balconul (dat jos chitul, pus silicon ca imi intra vint si apa, dat cu var si vopsit- daca e vremea buna o fac io, daca nu, pentru prima parte chem mester, de varuit varuiesc eu)

Nu am mai schimbat covorul pe mocheta in sufragerie, ca a iesit prea bine parchetul, pluys ca am facut economie d evreo 5=600 de lei...

+Quote Post
fortelady
post Nov 18 2007, 12:58 PM
Post #8944

Musafir

bravo!
da, se poate spune ca ai terminat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai ai doar vreo 2 luni de aranjat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ah si vezi pt ce inseamna "varuit si vopsit" mai baga o tura de frecat prin casa, ca o sa vezi ca varul are proprietati nebanuite, se intinde peste tot, il vei gasi where no man has gone before

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2007, 01:01 PM
Post #8945

Fondator eLady.ro

Da, am observat asta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) partea cu adevarat buna e ca mi-am gasit ajutor la menaj si chiar si dupa ce termin o sa apelez la serviciile Iuliei o data pe saptamina pentru sters praf, dat cu aspirator, frecat ce e de frecat si evetual calcat daca e cazul! sa fiu si io cucoana (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , ca altfel nu reusesc sa le fac pe toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 18 2007, 01:03 PM
Post #8946

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Mai intai, ziua buna, gagics !
Wow, Di, "doar" atatea "maruntisuri" mai ai de facut ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu te invidiez deloc. Spor la treburi, trebuie sa fie foarte fain sa stai intr-o casa brand new de sarbatori...
Io mai am de prestat azi o varza a la kalua la cuptor, calcat rufe, facut lectii cu copilu' (care maine participa la concursul Euro junior, ce stiti voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) , iar deseara ne delectam amandoua cu Harry Potter-ul de la ProTv, eu asigurand traducerea.

O duminica savuroasa va doresc.

+Quote Post
fortelady
post Nov 18 2007, 01:03 PM
Post #8947

Musafir

pai foarte bine faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si eu o sa fac asta de la anu (nu cu iulia ta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ca nu prea mai rezist fizic. si nici timp nu mai e (nici la mine nici la sora-mea)

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2007, 01:06 PM
Post #8948

Fondator eLady.ro

...aaaa, am uita sa mentionez duzina de saci de 120 l plini cu boarfe diverse care musai trebe puse la locul lor. Si 3 valize mari pline ochi!
Cu ocazia curateniei am descoperit ca aveam vreo 12 perechi de cizme. 5 perechi le-am maritat (i le-am dat iuliei, cizme nepurtate decit maxim de doua ori!) si am ramas "doar" cu 7 perechi... oare o sa imi ajunga?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am mai "maritat" si vreo 6 perechi de incaltari de vara (mi-au ramas vreo 8 perechi, la naiba, cind o sa le port?! )
si mai am vreo 4 saci cu boarfe (separat de duzina pomenita mai sus) care trebuie triate. Pun pariu ca Iulia isi va imbogati garderoba (e tare muncitoare si in afara de bani, nu o sa ii strice citeva haine si incaltari in plus, mai ales ca ii cam dezbracatica draga de ea iar hainele respective is noi, mi-ar fi [parut rau sa le duc la ghena cind is atitia oameni care ar putea sa le foloseasca foarte bine).

Flori, io is fericita ca am gasit-o pe iulia, ea are nevoie de bani (nu are serviciu, are un copil de 4 ani si e foarte muncitoare si cu bun simt mi-i drag de ea de mor!). Crede-ma ca merita sa iti iei un ajutor din cind in cind!

+Quote Post
fortelady
post Nov 18 2007, 01:10 PM
Post #8949

Musafir

pai da, stiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) momentan, inca merge; cand nu o sa mai pot si in plus - o sa fiu in casa mea, daca totul e ok- de la anu'- cu siguranta imi iau pe cineva la ajutor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2007, 01:15 PM
Post #8950

Fondator eLady.ro

Eu ii dau Iuliei 50 de lei pentru in jur de 8 ore (ei i s-a parut mult, aici cu 3 milioane pe luna gasesti ajutor pentru venit zilnic 3 ore)!) - acum chiar am nevoie de ajutor prelungit, atit de mult ii de treaba (si nu fac fata singura!)- si crede-ma ca merita fioecare banut. Nu mai astept sa fiu in casuta mea, ca nu mai fac fata nici moarta...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 893 894 895 896 897 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 06:47 PM