IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 894 895 896 897 898 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Nov 18 2007, 01:17 PM
Post #8951

Musafir

aici e nitel mai scump, adica e in jur de 80-100 ron/zi din cate stiu eu.

la noi la firma pt ca platim taxele si impozitele lu' tanti care ne face curat, e mai putin decat pretul pietei; e drept ca are cam 1.5h/zi-2h de munca (si facand zilnic,nu se face dezastru de pe o zi pe alta)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2007, 01:30 PM
Post #8952

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cred ca o iau pe iulia si la birou, mai ales ca nu e mult ( sters geamuri o dat al aciteva luni), dat cu aspiratorul, cu mopul, de sters praful din cind in cind). Insa is tare multumita ca am gasit pe cineva care fac etreaba ca si cum as fi facut-o eu- nu dat peste ochi ...
Da, vaz ca la voi e mai scump. Na, Bucuresti...

+Quote Post
fortelady
post Nov 18 2007, 01:32 PM
Post #8953

Musafir

pai ia-o, nu de alta da' daca-ti vine DSV in control o sa iti prinda bine

+Quote Post
kalua
post Nov 18 2007, 01:46 PM
Post #8954

Musafir

Ce bine c-ai terminat cu grosul, Diana! Pe celelalte le-oi face tu, mai devreme sau mai tarziu.
Si felicitari maxime pentru Iulia!

Eu am azi program administrativ ca ieri am tot umblat (la noi toate magazinele-s inchise duminica).

+Quote Post
fortelady
post Nov 18 2007, 01:55 PM
Post #8955

Musafir

euh... eu am program de curatenie acum, de gatit gatesc diseara. dupa amiaza ma duc la ikea sa iau o masuta de cafea (si ce oale/cratiti oi lua)

+Quote Post
Diana.
post Nov 18 2007, 02:25 PM
Post #8956

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Saru mina, Kalua! Pai intentionez sa termin absolut tot pina pe 21- cind am zi de repaus total- se fac 18 ani de cind era sa mor si in ziua aceea nu misc un ac!
Am vrut si eu sa schimb masuta de cafea din sufragerie insa nu am gasiot nimic ca sa imi convina pe de-antregul asa ca am aminat pentru cind oi vedea ceva care sa ma convinga cu adevarat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fortelady
post Nov 18 2007, 02:36 PM
Post #8957

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu vreau una mica, nu conteaza cum arata. ah, si niste lampi pentru flori ... vreo 6-7 - deja nu mai am loc in casa de ele, sunt toate ingramadite pe langa ferestre, acum o sa le distribui cu cate o lampa- doua pe langa ele peste tot

+Quote Post
roxanica10
post Nov 18 2007, 02:39 PM
Post #8958

Musafir

Super Di, ca s-a terminat mare nebunie. Chiar a durat putin la tine...asa mi se pare.
Poti spune ca esti o fericita c-ai gasit pe cineva care sa te mai ajute la treburile casnice. Eu stiam ca la noi in Bucuresti se plateste 40-50 lei pentru o zi de munca, dar poate n-oi fi la curent cu preturile. Stiu ca nasa-mea a schimbat multe femei in casa si cred ca nici acum n-a gasit vreuna de care sa fie multumita.
Eu n-am deocamdata o femeie-n casa, dar in viitor nu cred ca o sa ma privez de asa ceva, pentru ca nu-mi mai ajunge timpul sa le fac pe toate. Mai greu e sa gasesti oameni harnici si care sa nu plece cu diverse obiecte din casa.

+Quote Post
rozy
post Nov 18 2007, 04:07 PM
Post #8959

Musafir

vreau si eu sa am o casa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
am avut si noi o femeie in casa...care venea ca sa aiba chipurile grija de bunica-mea..si mai face si menaj....dar a trebuit sa renuntam la ea.......ca facea treburile tare nasol,cica spala pe jos...dar lasa niste dareee,vasele trebuia sa le spalam iar din urma ei,mancarea era execrabila.plus ca ne alintaaa si ne iubeaaa (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si mai avea ea cate un exces de zel..cand veneam si eu de la facultate si vroiam sa zac...ea hop venea sa dam perdelele jos sa le spele (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) mai avea un pic si ne renova casa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
bottom line....nu prea imi place sa "umble" cineva prin casa si lucrurile mele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
lotte
post Nov 18 2007, 04:46 PM
Post #8960

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Eu platesc 60RON o femeie care curata un apartament cu o camera.Nu am vazut-o la fata (e pentru un apartament pe care il administrez), mi-a recomandat-o cineva care este mai mult decat picky.Sunt super multumita, este foarte de incredere, nu trebuie sa-i spun ce trebuie sa faca, doar o sun si stabilesc data.Imi face lista daca trebuie sa cumpar ceva, are cheia de jos a apartamentului, iar in ziua cand vine sa curete, usa se inchide doar jos pentru ca ea sa poata intra/pleca.Intotdeauna isi face treaba cand nu e cineva acasa.
De fiecare data ii las ceva de mancare si cafea.
Totul straluceste si ce e mai important, nu pune mana.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 894 895 896 897 898 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 06:20 PM