![]() ![]() |
Nov 19 2007, 01:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
noi am avut un mic accident sambata in torino. a intrat o tipa in noi.
si in timp ce asteptam politia ne intreba daca nu avem cumva o bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am inebunit!!norocul nostru ca nu a venit politia...ca cine stie cat timp mai pierdeam. mai ales cu beleaua asta cu romanii acum.... dar am fost bine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Nov 19 2007, 02:52 PM
|
|
Musafir |
Imi pare rau Albinuza de intamplare. Chiar m-au disperat italienii cu campania asta anti-romani. Bine ca esti ok si masina s-o repara ea.
Si aici a nins un pic, dar e un vant tare neprietenos. |
|
|
|
Nov 19 2007, 03:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
la a noastra e zgariata bara. e un daewoo nexia. dar fiatul 500 al tipei e botit un pic mai tare in bot. bara sparta si structura metalica a barei indoita inspre roara.
noi suntem toti bine. si mai bine e ca sefu nu s.a enervat deloc. in schimb am aflat alte lucruri care nu-i convin dar va spun pe la 4. 5 la voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la unele tzuc!!! |
|
|
|
Nov 19 2007, 05:06 PM
|
|
|
io nu va vad prea active....
daaa deci salariul meu in lei din romania este inclus in cei 7 euro pe ora de aici. nu e rau nici asa dar nu e cum ni s.a zis. ma asteptam in mare parte sa se intample si din astea.... da-s din ce in ce mai sigura ca nu sunt facuta sa muncesc pt. altcineva.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Nov 19 2007, 07:41 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Bon soir! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Nov 19 2007, 07:49 PM
|
|
Musafir |
Stai ca n-am inteles, adica din aia 7 se scade cat castigai tu in tara si astfel rezulta cat iei tu acum?
Si apropo de bani: ne povesteste seful, care a lucrat la sfarsit de saptamana la clubul fitos, ca apare un tip (cunoscut de-al lui) de vreo 22-23 de ani, beat (eventual si drogat) si comanda 10 sticle de sampanie Don Perignon (sticla vreo 400 euro acolo). Dracul ala fiind cu 3 tipe si-nca un tip. Sefu-i zice ca aduce prima data numai doua sau trei, ala tambalau ca vrea 10 deodata si gata. Bun, a adus 10, tipul a rotunjit suma de plata la 6000 euro si dupa vreo 10 minute a disparut. Seful, imediat dupa lucru, avea intalnire cu niste oameni intr-un bar, cand intra acolo, de cine da? De asta cu sampania, si acolo si-a comandat 5 sticle deodata si era singur cuc si bause un pahar-doua, mai mult nu. In fine, treaba lui. Dar cand ma gandesc ce-ar putea face cu gramada de bani pe care-i cheltuieste asa, fara sens si fara a avea vreo bucurie, ma apuca nervii. Sa-i dea acolo la cercetare pentru cancer, pentru SIDA, la copiii din lumea a treia, sunt atatea organizatii care au nevoie de bani. Sau sa-si faca el o organizatie pentru ceva... Trist! |
|
|
|
| rozy |
Nov 19 2007, 10:50 PM
|
|
Musafir |
kalua,iti raspund eu la intrebarea adresata albinei
ei i s-a zis initial ca ia 11 mil in tara,care intra e un card in lei,si 70 euro pe zi care intra pe un card in valuta,pe care il are la ea in italia.ei bine,acum a aflat ca salariul practic e doar ala de 70 pe zi,din care se scad cei 11 mil care intra in tara,si restul intra pe cardul ei de valuta.adica nu castiga ~1500 euro+ 11 mil,ci doar 1500 euro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) s-a inteles ceva? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| kalua |
Nov 19 2007, 10:57 PM
|
|
Musafir |
Da, m-ai luminat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Nov 19 2007, 11:24 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
buna seara
si noapte buna..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Nov 19 2007, 11:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Seara buna!
M -am uitat peste grilele de la examene si deocamdata din 7 examene iau aproximativ 3 (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 04:25 PM |
|
|