IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 896 897 898 899 900 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Nov 19 2007, 01:55 PM
Post #8971

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

noi am avut un mic accident sambata in torino. a intrat o tipa in noi.
si in timp ce asteptam politia ne intreba daca nu avem cumva o bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am inebunit!!norocul nostru ca nu a venit politia...ca cine stie cat timp mai pierdeam. mai ales cu beleaua asta cu romanii acum....
dar am fost bine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Nov 19 2007, 02:52 PM
Post #8972

Musafir

Imi pare rau Albinuza de intamplare. Chiar m-au disperat italienii cu campania asta anti-romani. Bine ca esti ok si masina s-o repara ea.

Si aici a nins un pic, dar e un vant tare neprietenos.

+Quote Post
albinuza
post Nov 19 2007, 03:45 PM
Post #8973

V.I.P.

la a noastra e zgariata bara. e un daewoo nexia. dar fiatul 500 al tipei e botit un pic mai tare in bot. bara sparta si structura metalica a barei indoita inspre roara.
noi suntem toti bine. si mai bine e ca sefu nu s.a enervat deloc.
in schimb am aflat alte lucruri care nu-i convin dar va spun pe la 4. 5 la voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la unele tzuc!!!

+Quote Post
albinuza
post Nov 19 2007, 05:06 PM
Post #8974

V.I.P.

io nu va vad prea active....
daaa deci salariul meu in lei din romania este inclus in cei 7 euro pe ora de aici. nu e rau nici asa dar nu e cum ni s.a zis. ma asteptam in mare parte sa se intample si din astea....
da-s din ce in ce mai sigura ca nu sunt facuta sa muncesc pt. altcineva.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
mps
post Nov 19 2007, 07:41 PM
Post #8975

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Bon soir! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 19 2007, 07:49 PM
Post #8976

Musafir

Stai ca n-am inteles, adica din aia 7 se scade cat castigai tu in tara si astfel rezulta cat iei tu acum?

Si apropo de bani: ne povesteste seful, care a lucrat la sfarsit de saptamana la clubul fitos, ca apare un tip (cunoscut de-al lui) de vreo 22-23 de ani, beat (eventual si drogat) si comanda 10 sticle de sampanie Don Perignon (sticla vreo 400 euro acolo). Dracul ala fiind cu 3 tipe si-nca un tip. Sefu-i zice ca aduce prima data numai doua sau trei, ala tambalau ca vrea 10 deodata si gata. Bun, a adus 10, tipul a rotunjit suma de plata la 6000 euro si dupa vreo 10 minute a disparut. Seful, imediat dupa lucru, avea intalnire cu niste oameni intr-un bar, cand intra acolo, de cine da? De asta cu sampania, si acolo si-a comandat 5 sticle deodata si era singur cuc si bause un pahar-doua, mai mult nu. In fine, treaba lui.
Dar cand ma gandesc ce-ar putea face cu gramada de bani pe care-i cheltuieste asa, fara sens si fara a avea vreo bucurie, ma apuca nervii. Sa-i dea acolo la cercetare pentru cancer, pentru SIDA, la copiii din lumea a treia, sunt atatea organizatii care au nevoie de bani. Sau sa-si faca el o organizatie pentru ceva...
Trist!

+Quote Post
rozy
post Nov 19 2007, 10:50 PM
Post #8977

Musafir

kalua,iti raspund eu la intrebarea adresata albinei
ei i s-a zis initial ca ia 11 mil in tara,care intra e un card in lei,si 70 euro pe zi care intra pe un card in valuta,pe care il are la ea in italia.ei bine,acum a aflat ca salariul practic e doar ala de 70 pe zi,din care se scad cei 11 mil care intra in tara,si restul intra pe cardul ei de valuta.adica nu castiga ~1500 euro+ 11 mil,ci doar 1500 euro (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) s-a inteles ceva? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 19 2007, 10:57 PM
Post #8978

Musafir

Da, m-ai luminat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Meg
post Nov 19 2007, 11:24 PM
Post #8979

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

buna seara
si noapte buna..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 19 2007, 11:26 PM
Post #8980

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Seara buna!
M -am uitat peste grilele de la examene si deocamdata din 7 examene iau aproximativ 3 (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 896 897 898 899 900 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 04:25 PM