IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 902 903 904 905 906 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Nov 22 2007, 08:30 PM
Post #9031

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ca nu stam inca impreuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 23 2007, 09:03 AM
Post #9032

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Mi-e somn de mor. Am observat ca, cu cat dorm mai mult, cu atat sunt mai daramata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 23 2007, 09:07 AM
Post #9033

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

neata!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

+Quote Post
kary_pink
post Nov 23 2007, 10:41 AM
Post #9034

Musafir

Neatza ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O zi frumoasa si un weekend reusit si cald.Eu maine la ora asta sunt in zbor spre "my sweet home" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Nov 23 2007, 10:51 AM
Post #9035

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

neata fetelor. ieri, am fost la un interviu si a fost foarte bine (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) adica ma asteptam sa fie bine, dar nu atata de bine (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)

cand am venit de la bucuresti, am mers la urgenta cu dragonasul meu. cand mi-a zis asistenta ce temperatura are, sa cad jos: 40 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu mancase nimic toata ziua, de baut apa/lapte, nu mai zic. i-a facut asistenta niste injectii, mieuna si plangea puiul meu de mi se rupea inima. ne-a zis ca are si faringita. i-a dat cu ceva albastru de metil in gat, asta fiind singura chestie amuzanta.sa-l fi vazut ce dragut era cu botul albastru (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si inca vreo cateva zile tre sa mergem la tratament. dar macar sa se faca el bine s a nu mai stea mama cu inima stransa. cand am venit aseara, era ea mai speriata ca pisicul. oricum, s-a terminat cu bine...prima parte.

va doresc un inceput de week-end calduros, frumos si fara dragonasi bolnavi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Nov 23 2007, 11:28 AM
Post #9036

Musafir

Fluturas am patit'o si eu cu a mea printesa acum cativa ani si iodul a fost cel care a salvat'o (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cumpara din farmacie tinctura de iod si freaca gatul ei in exterior...usor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Poti intreba si doctorita de ai suspiciuni dar tot un medic mi'a recomandat si mie aceasta solutie dupa ce am tratat printesa o saptamana cu diverse tratamente si nu dadea niciun semn de insanatosire.

Iti doresc sa se faca bine cat mai repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 23 2007, 11:35 AM
Post #9037

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Neata fetelor!!!!

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Nov 23 2007, 11:41 AM
Post #9038

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

mersi, kary! oricum trebuie sa mergem si azi la injectii, deci o sa intreb! si eu sper sa se faca bine repede, multumim!

+Quote Post
rozy
post Nov 23 2007, 11:55 AM
Post #9039

Musafir

'na ziua! eu venisi de la un curs la care nu am mai fost pana acum...am luat 8 la partial...dar mi-a aruncat profa o privire cand mi-a strigat numele (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) cica"vad figuri noi" (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
am luat si bursa ...i must go shopping (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 23 2007, 11:57 AM
Post #9040

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(rozy @ Nov 23 2007, 01:55 PM) *
am luat si bursa ...i must go shopping (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

BRAVO copil!!!! Sa-i cheltuiesti cu cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 902 903 904 905 906 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 10:56 AM