![]() ![]() |
| rozy |
Nov 23 2007, 12:00 PM
|
|
Musafir |
eh...nu imi ajung sa-mi iau eu cate am nevoie...ca se apropie christmas si tre sa iau cadou pt albina si iub (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
|
Nov 23 2007, 12:07 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
eh...nu imi ajung sa-mi iau eu cate am nevoie...ca se apropie christmas si tre sa iau cadou pt albina si iub (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Uite vezi....e cu cap! Si altruist (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| rozy |
Nov 23 2007, 12:11 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Nov 23 2007, 12:23 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
am luat si bursa ...i must go shopping (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) uai...vreau si eeeeeu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) p.s. felicitari! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
|
| rozy |
Nov 23 2007, 12:30 PM
|
|
Musafir |
multumesc multumesc (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
|
|
|
|
Nov 23 2007, 01:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eu nu ammai vazut bursa anul asta si am 9,32 media.is nemernici mari tare astia!!
problema mea e alta acum!! tocmai am constientizat ca sesiunea e in ianuarie si eu nu am cum sa ma prezint la examene. si o r sa ma lase astia repetenta. ioo....bursiera 3 sferturi de facultate.pe mine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ' sa ma lase repetenta?? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si in februarie dizertatia! da fara examene nu merge data!!! io ce ma fac? ah? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
|
Nov 23 2007, 03:18 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
|
|
|
|
Nov 23 2007, 04:59 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
seara buna, mps! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
|
Nov 23 2007, 05:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
|
|
|
|
| kalua |
Nov 23 2007, 05:30 PM
|
|
Musafir |
Azi a venit "scrisoarea parintilor" de la scoala fiica-mii, se trimite la toti parintii scolii, e cu chestii generale, ce s-a facut pana acum, ce termine sunt de-acum incolo, bla, bla. Si copiii cei mai buni la testele de inceput de an sunt numiti acolo. Asa am aflat ca asta mica a fost cea mai buna din clasele a VI-a la mate. Iaca ce intelijenta tin in casa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A aparut azi un nene de la noi de la servicu morcovit si amarat: aseara i s-a bagat o fiara in fata masinii, frana brusca, fiara moarta, masina bulita. Masina-i de serviciu, deci a trebuit sa cheme politia. Numai bine ce-a vorbit cu aia de la politie la telefon, apare o tanti de-aia fara locuinta, impingand un carut de supermarket in care isi avea lucrurile si se arunca asupra cainelui mort. Era cainele ei si se pare ca-l iubea mult, l-a luat si l-a pupat si apoi a-nceput sa-l jeleasca si si-a pus mainile pline desange (de la caine) pe fata. Numai bine apare politia si crede ca nenea nostru a calcat-o pe tanti, care era plina de sange. I-au luat pe amandoi al sectie si uite-asa a durat aproape toata noaptea pana s-a clarificat situatia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 09:23 AM |
|
|