![]() ![]() |
Nov 24 2007, 12:19 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 |
In sfarsit am iar neeeeeet !!!! S-au certat cei doi asociati ai firmei care ne asigurau internetul... si uite-asa n-am avut net aproape doua saptamani. Jale mare la noi in casa ... ce mai ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Kalua, felicitari pentru fetita ta... si succes in continuare ! Saracul nene ... ce-a patit-o ... mai rau ca-n filme ! Poate ne povestesti cum a iesit din situatie. |
|
|
|
| rozy |
Nov 24 2007, 12:30 AM
|
|
Musafir |
nu imi gasesc cizme (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) no 35 for me (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Nov 24 2007, 10:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Kalua superfain pt. fetita ta.
Ce faza cu nenea cu masina saracul de el sa petreci o noapte la politie nu-i chiar fain da' politistii aia nu intelegeau din prima ce s-a intamplat daca le explica acolo? Sa-l duca pana la politie si sa-l mai tina si o noapte...n-am cuvinte:( Am vazut aseara Sweet November tare mult mi-a placut da' si trist, as fii vrut sa nu se termine asa. Cred ca o sa-l mai vad de cateva ori, interesant ca atunci cand il vezi a 2-a oara il vezi si din prisma finalului si parca altfel il percepi. Rozy mai cauta ca pana la urma o sa gasesti.Vorbeste cu Albina poate iti gaseste ea. Sa aveti un week-end fain cu relax si macar maine fara asa multa treaba. |
|
|
|
| divi2007 |
Nov 24 2007, 10:43 AM
|
|
Musafir |
sal girls
eu dupa cizme am umblat o luna jumate credeam ca se va termina iarna si eu tot in cautarea lor voi fi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am o lene in mine ceva de speriat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) saracutul catel (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) This post has been edited by divi2007: Nov 24 2007, 10:45 AM |
|
|
|
Nov 24 2007, 05:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Missn, stii ca iti spusesem si eu de fimul asta pe care l-am vazut de o gramada de ori..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte frumos, desi trist. It made me cry, recunosc.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg, cum fu examenul? (parca azi spuneai ca il ai) Kalua, felicitari pt fetita ta inteligenta! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
|
| rozy |
Nov 24 2007, 10:48 PM
|
|
Musafir |
buna seara. am venit de prin vizite.imi era foame si mi-am facut niste ciuperci cu carnita....cred ca o sa beau si un pahar de vin.. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Nov 25 2007, 09:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Eu azi am program de ordine,curatenie si mancare. (IMG:style_emoticons/default/construction.gif) (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) |
|
|
|
| rozy |
Nov 25 2007, 10:19 AM
|
|
Musafir |
gut morning! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
si eu am program de gatit..si de cumparat papa bun. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Nov 25 2007, 10:21 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Am uitat si eu sa trec cumparaturile pe lista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar astea imi plac,deci nu se considera treburi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Nov 25 2007, 11:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Nu pot sa cred cat ghinion am....!!! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Am niste proiecte de facut si imi merge lapt ca drcu! Asta dupa ce am instalat imprimanta. Dar ce legatura poate sa aibe? Ma gandeam ca poate nu e destula memorie (desi este) si am sters tot ce am instalat, dar degeaba, la fel de imposibil merge. Ce drcu o fi avand? Inainte mergea chiar bine. Aveti idee? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si ca tot sunt la subiectul calc, cat ma streseaza Windows Vista! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 08:54 AM |
|
|