![]() ![]() |
Nov 26 2007, 02:01 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Noapte buna atunci!!
Btw, chiar voiam sa iti spun de mult ca imi place foarte mult semnatura ta. Foarte frumos!! This post has been edited by sweet_girl: Nov 26 2007, 02:20 AM |
|
|
|
Nov 26 2007, 02:25 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Noapte buna atunci!! Btw, chiar voiam sa iti spun de mult ca imi place foarte mult semnatura ta. Foarte frumos!! Sarumana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Din pacate nu-mi apartine .... dar ma reprezinta! |
|
|
|
Nov 26 2007, 08:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
|
|
|
|
Nov 26 2007, 09:19 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
Buna dimineata! Ma simt un pic mai bine... cred ca de la floricelele Fluturasului...multumesc, Fluturas!
|
|
|
|
Nov 26 2007, 09:39 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
neata!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
Nov 26 2007, 09:41 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Buna dimineata!
Eu tusesc...rau...ce sa iau pt tuse???? |
|
|
|
Nov 26 2007, 12:03 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Neata!
Fetelor ... aveti grija de voi!!! Vad ca incepeti sa raciti pe capete! Recomand vaccinul; de 3 ani il fac mereu si nu am mai racit serios tot de atunci! Un eventual guturai rezolvat cu un fervex si chiar si asta e foarte rar!! NU DOARE DELOC si nici scump tare nu e! Oricum intr-un an dai mult mai mult pe medicamentele impotriva racelii decat pe vaccin! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Jolie: incearca putina miere de alibine ... stiu ca atunci cand tuseam rau, era singura care ma mai calma This post has been edited by geoo: Nov 26 2007, 12:04 PM |
|
|
|
Nov 26 2007, 12:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Missn, stii ca iti spusesem si eu de fimul asta pe care l-am vazut de o gramada de ori.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte frumos, desi trist. It made me cry, recunosc.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Me too, dar tot o sa ma mai uit de cateva ori la el ca sunt tare frumosi amandoi si mi-a placut pofta de viata a ei cu toate situatia era tragica. Jolie sirop de brad mai merge pt. tuse. Nici eu nu am fost la vot nu merita pierderea de timp ca oricum freaca menta in parlament din pacate:-(. Si dau unele legi doar ca nu stie lumea de ele si cand profita prea multi gata o abroga. Cum e si cu cea ca poti sa te duci sa te operezi in alta tara legea e de ceva timp, dar pana acum nu au stiut decat putini de ea si s-au fol de ea si poate au fost altii care au avut mult mai multa nevoie de asa ceva dar nu stiau ca exista, mare rahat scuza-ti expresia. |
|
|
|
Nov 26 2007, 12:58 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
neata, fetele! mps, ma bucur ca au ajutat floricelele de la mine. le-am cules cu mana mea de pe maidan (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
jolie, sirop de brad zic si eu. stiu ca a luat mama si i-a trecut repede. uite niste floricele magice (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) de la pisicul meu, fara numar (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Nov 26 2007, 01:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna mai fetelor!!
mai energica acum decat la prima ora!! draga oiseau(a se citi rozy) baieramul va fi pe 23 nu pe 24. tu pe 24 vei boli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vreau sa va zic depsre minunatul orasel in care imi tarai oasele... sambata noapte in timpul bautei de la mine de acasa...am ramas fara tigari si am plecat pe la 1 sa ne luam tigari. si am descoprit cu stupoare ca orasul era plin de tineret....da plin. ceea ce nu se intampla in restul zilei. asadar planuiesc sambata viitoare sa ma destrabalez un pic. aa si mi-am facut rezervare pt plecat acasa de sarb. pe 20 plec de aici si cred eu ca cel tarziu pe 22 voi fi acasa. poop!! aaa geo as vrea eu sa fiu acasa de sarb galatiului!! foarte frumos atunci... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 05:09 AM |
|
|