IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 911 912 913 914 915 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Ala80
post Nov 27 2007, 06:38 PM
Post #9121

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Topic inchis.
Despre acnee discutam aici .
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 27 2007, 06:40 PM
Post #9122

Membru de Onoare

Member No.: 265

Cu siguranta are o carenta de vitamine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si sper sa fie numai asta. Te pup si multa,multa sanatate!

+Quote Post
divi2007
post Nov 27 2007, 10:39 PM
Post #9123

Musafir

azi este cea mai trista zi din viata mea, ma doare sufletul si nu stiu ce sa fac
acum cateva minute a murit papagalul meu avea 3 ani azi am venit de la servici si l am gasit jos nu se putea ridica de la ora 7 am stat cu el in brate in speratnta ca se va face bine si a fost din ce in mai rau , maine urma sa merg la medic dar nu a fost sa fie nu a mai ajuns

in timp ce ziceam tatal nostru si ma rugam pt el a respirat greu si dupa aia nimic gata ca un om si a dat sufletul
e groaznic imi inveselea ziua ma uitam la el si uitam de toate greutatile de peste zi ce ma fac acum cand voi gasi pe nimeni sa ma ciuculeasca, sa imi cante sa ma pupe sa se joace stiu ca poate suna aberant pt unii dar eu chiar am tinut mult la el
nu vreau sa va intristez doar sa ma descarc dar degeab ca nu ma pot opri din plans
nu o sa mi mai iau alt animal in viata mea este al 2 lea papagal pt care plang nu mi e dat sa am animale
maine il ingrop la cimitir cu bunici mei in nici un caz nu l arunc la gunoi cum fac alti
nic nu stiu ce sa mai scriu vreu sa cred ca nu e adevarat

+Quote Post
Meg
post Nov 27 2007, 10:43 PM
Post #9124

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

divi, te inteleg prin ce treci.
si eu mi-am luat alt animal, insa nu se compara deloc cu celalalt. uneori imi pare rau ca am trecut peste amintirea ei si am inlocuit-o.. si inca o mai strig pe cealalta uneori..
gata, ies, ma apuca si pe mine plansul.
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 27 2007, 10:47 PM
Post #9125

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

divi, (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) imi pare rau. Nu gandi ca nu ti-este dat sa ai animale. Gandeste-te ca timp de trei ani de zile v-ati bucurat unul de celalalt, iar acum ti-a devenit ingeras.

+Quote Post
kalua
post Nov 27 2007, 11:03 PM
Post #9126

Musafir

Divi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Imi pare tare rau

+Quote Post
rozy
post Nov 27 2007, 11:15 PM
Post #9127

Musafir

buna seara!
divi...soo sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) nu am avut papagal niciodata...dar mi-au murit in in brate pui de :catel,vrabiuta,gaina etc. de fiecare data e la fel de trist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
geo..intr-adevar..batranii sunt mai ceva decat copii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu am avut o zi agitata (ca toata saptamana de altfel)...si in fuga mea sa le fac pe toate..am uitat cu desavarsire ca e ziua bunicii mele (cealalta..nu aia care sta cu mine) si am sunat-o abia acum.shame on me!! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
good news.am gasit cizme (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
divi2007
post Nov 27 2007, 11:32 PM
Post #9128

Musafir

fetelor va multumesc ca ma intelegeti, intr adevar nici un alt animal nu va mai fi niciodata ca el a fost ceva unic si va avea un loc special in sufletul meu pana voi muri
si eu tot asa ma consolez ca e un ingeras si ca sufletelul lui va mai exista in casa si ca va mai dormi noptea pe candelabru acolo unde ii placea lui sau pe draperie
ma duc la somn ca nu mai rezist psihic nu credeam ca va durea asa tare pierderea lui chiar nu am crezut de aceia maine la servici nu voi zice nimic pt ca nimeni nu o sa inteleaga sper doar sa nu mai plang.

noapte buna

+Quote Post
Cindy
post Nov 27 2007, 11:34 PM
Post #9129

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Divi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Si un animalut este un suflet si este firesc sa suferi cand se intampla asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Noi suntem alaturi de tine! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 28 2007, 08:51 AM
Post #9130

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
imi paretare rau Divi! imi imaginez prin ce treci!!
o sa treci peste si poate o sa-ti iei alt animalut. nu neaparat papagal. ca sa nu te duca cu gandul la asta.
poop!!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 911 912 913 914 915 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd January 2026 - 01:54 AM