![]() ![]() |
Nov 27 2007, 06:38 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Topic inchis.
Despre acnee discutam aici . |
|
|
|
Nov 27 2007, 06:40 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Cu siguranta are o carenta de vitamine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si sper sa fie numai asta. Te pup si multa,multa sanatate!
|
|
|
|
| divi2007 |
Nov 27 2007, 10:39 PM
|
|
Musafir |
azi este cea mai trista zi din viata mea, ma doare sufletul si nu stiu ce sa fac
acum cateva minute a murit papagalul meu avea 3 ani azi am venit de la servici si l am gasit jos nu se putea ridica de la ora 7 am stat cu el in brate in speratnta ca se va face bine si a fost din ce in mai rau , maine urma sa merg la medic dar nu a fost sa fie nu a mai ajuns in timp ce ziceam tatal nostru si ma rugam pt el a respirat greu si dupa aia nimic gata ca un om si a dat sufletul e groaznic imi inveselea ziua ma uitam la el si uitam de toate greutatile de peste zi ce ma fac acum cand voi gasi pe nimeni sa ma ciuculeasca, sa imi cante sa ma pupe sa se joace stiu ca poate suna aberant pt unii dar eu chiar am tinut mult la el nu vreau sa va intristez doar sa ma descarc dar degeab ca nu ma pot opri din plans nu o sa mi mai iau alt animal in viata mea este al 2 lea papagal pt care plang nu mi e dat sa am animale maine il ingrop la cimitir cu bunici mei in nici un caz nu l arunc la gunoi cum fac alti nic nu stiu ce sa mai scriu vreu sa cred ca nu e adevarat |
|
|
|
Nov 27 2007, 10:43 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
divi, te inteleg prin ce treci.
si eu mi-am luat alt animal, insa nu se compara deloc cu celalalt. uneori imi pare rau ca am trecut peste amintirea ei si am inlocuit-o.. si inca o mai strig pe cealalta uneori.. gata, ies, ma apuca si pe mine plansul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Nov 27 2007, 10:47 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
divi, (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) imi pare rau. Nu gandi ca nu ti-este dat sa ai animale. Gandeste-te ca timp de trei ani de zile v-ati bucurat unul de celalalt, iar acum ti-a devenit ingeras.
|
|
|
|
| kalua |
Nov 27 2007, 11:03 PM
|
|
Musafir |
Divi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Imi pare tare rau |
|
|
|
| rozy |
Nov 27 2007, 11:15 PM
|
|
Musafir |
buna seara!
divi...soo sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) nu am avut papagal niciodata...dar mi-au murit in in brate pui de :catel,vrabiuta,gaina etc. de fiecare data e la fel de trist (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) geo..intr-adevar..batranii sunt mai ceva decat copii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) eu am avut o zi agitata (ca toata saptamana de altfel)...si in fuga mea sa le fac pe toate..am uitat cu desavarsire ca e ziua bunicii mele (cealalta..nu aia care sta cu mine) si am sunat-o abia acum.shame on me!! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) good news.am gasit cizme (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Nov 27 2007, 11:32 PM
|
|
Musafir |
fetelor va multumesc ca ma intelegeti, intr adevar nici un alt animal nu va mai fi niciodata ca el a fost ceva unic si va avea un loc special in sufletul meu pana voi muri
si eu tot asa ma consolez ca e un ingeras si ca sufletelul lui va mai exista in casa si ca va mai dormi noptea pe candelabru acolo unde ii placea lui sau pe draperie ma duc la somn ca nu mai rezist psihic nu credeam ca va durea asa tare pierderea lui chiar nu am crezut de aceia maine la servici nu voi zice nimic pt ca nimeni nu o sa inteleaga sper doar sa nu mai plang. noapte buna |
|
|
|
Nov 27 2007, 11:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Divi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Si un animalut este un suflet si este firesc sa suferi cand se intampla asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Noi suntem alaturi de tine! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
|
Nov 28 2007, 08:51 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
imi paretare rau Divi! imi imaginez prin ce treci!! o sa treci peste si poate o sa-ti iei alt animalut. nu neaparat papagal. ca sa nu te duca cu gandul la asta. poop!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 01:54 AM |
|
|