![]() ![]() |
Nov 28 2007, 09:12 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna dimineata.
Divi, te inteleg atat de bine... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare rau. Si mie mi-a murit un papagal-fetita prin februarie. S-au imbolnavit amandoi, insa ea a fost mai sensibila si nu a rezistat. Daca s-ar intampla ceva si cu baiatul, nu stiu ce as fi in stare sa fac. |
|
|
|
Nov 28 2007, 11:22 AM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
divi (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
am patit-o si eu cu pui de vrabii, care mi-au murit in mana (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu i-am ingropat pe toti langa castan, ca sa stea la umbra, vara, si la adapost, iarna. ce-am mai plans si eu...dar, cum au zis fetele, acum e ingeras si tot o sa fie cu tine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) geo, insanatosire rapida bunicii tale! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) fetelor, sa aveti o zi buna! |
|
|
|
| kalua |
Nov 28 2007, 12:43 PM
|
|
Musafir |
Eu se pare ca-s cu curu-n sus azi, ma enerveaza mai aproape orice si oricine (asta dupa ce la prima ora am avut placerea sa-mi fie pusi nervii pe moate in mod obiectiv). (IMG:style_emoticons/default/jump.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Nov 28 2007, 12:53 PM
|
|
Musafir |
SPM? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Nov 28 2007, 01:11 PM
|
|
Musafir |
Nici macar asta nu-i (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Nov 28 2007, 01:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eee mi-am uitat pachetul acasa. si nu am unde sa mananc ca-s undev ape centura. asa ca...no food today (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
stau linistita si trece (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Nov 28 2007, 02:35 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
hello.
eu sunt bucuroasa ca am mai scapat de un partial. desi mai sunt .. destuleee, e incurajator.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Nov 28 2007, 03:13 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Divi (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) si eu te inteleg! Porcusorul meu mi-a murit in brate de ziua numelui meu ... am plans doua saptamani cand ii vedeam cusca pe care nu am putut sa o strang sa o pun sus! Mama cu prietenul meu l-au ingropat in padure langa oras; eu nu am putut sa ma duc! Cand am prins curaj in doua saptamani l-am rugat sa ma duca unde au ingropat-o si mi s-a rupt sufletul pt a nu stiu cata oara! M-am descarcat si am plans mai ales dupa ce am gasit un biletel plouat si uscat scris de mama pt ea! Mi-au dat lacrimile iar ... si au trecut peste 7 luni .... nici eu nu mai vreau niciun alt animal!!
Multumesc fetelor! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am fost astazi sa-i fac un test si am descoperit ca vasele de sange de la gat sunt acoperite de grasime (colesterol) ..... iar marti la tomograf sa vedem daca nu cumva a fost preinfarct (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (nu e nici pe departe foarte batrana!!! are 67 de ani!!! MAI ARE ZILE!) |
|
|
|
Nov 28 2007, 04:21 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 27-November 07 Member No.: 2,734 |
am un cos pe care mi lam stors cam brutal si sa irosit f rau...nu stiu ce sa fac ca sa nu mai ie asa si sa-mi treaca ca mai repede...si eu am avut probl cu tenul da acum folosesc skynoren si e f bine...miam luat si o crema din strainatate care e f buna si iti dai pe cos si trece aproape de tot in cel mult o zi...dar totusi ce sa fac cu cosurile pe care le storc si raman semne rosii pt cv timp? o sa intreb si dermatologul knd ma duc...dar pana atunci ceva sugestii?
|
|
|
|
Nov 28 2007, 04:39 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Acest topic se va inchide.
Andre, este a doua oara cand deschizi un topic fara sa le iei in considerare pe cele deja existente pe aceeasi tema. Te rog sa citesti regulamentul inainte de a mai deschide un alt topic. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd January 2026 - 01:48 AM |
|
|